Originally posted by Gruja
ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!
Collapse
X
-
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
-
-
meni su lpr zadnje plocice i nisam nesto zadovoljan,jednako koce levi-desni ali posle par ostrijih kocenja auto pocne da se podize pozadi kao da ne koce zadnji a kad kocim rucnom samo blago usporava,da bukvalno mogu da vozim sa podignutom,ferodo tresu i drce,trw skripe kao voz da staje,ove lagano skripucu ali se malko osete kad stanem posle zivlje voznje kao i simer,za ovaj eksperiment sa crominim klestima,mislim da ce resiti neke probleme,jer imam ferodo formula plocice,koje su dosle sa klestima,a na cromi provereno i najlosija plocica kopa rucnuko na nas krene iz mesta je naje&o
Comment
-
-
Nigy
bio sam danas kod onog drugara,trazi 20€za garnituru,nije imao vremena da prelistava,bila mu guzva,znam da ima dihtung glave,diht. poklopca ventila je cini mi se polomljen,ima nesto od u**** i izduva,mislim da ima i gumice ventila ali nisam siguran,uglavnom ima dosta delova ali se ne secam tacno,mislim da ima one sto idu za poklopac lanca sa prednje strane,pa kad resis javi se pa cemo otici do njega ili mozes sam kako hocesko na nas krene iz mesta je naje&o
Comment
-
-
E pa drugari dok se vi lepo igrate i pakujete vase sektasice ja moram da radim, nije da se zalim ali imam gomilu ideja i manjak vremena da ih sprovedem u delo.
Nigy i Fris, svaka cast i samo napred. Onaj momak sto je na zmajevom putu se nesto zacutao ali vratice se on.
Ljubeta necu ni da komentarisem covek stalno nesto doradjuje i prepravlja na svojoj sektasici.
Nisam ni u garazi bio odavno ali imam i opravdanje,
Konacno je u vodi, nadam se da cu sada imati malo vise vremena.
Vidimo se u garazi u petak.
Pozdrav
Comment
-
-
-
@Vor75
Prava lepotica... nadam se da ide kao sto izgleda...
@ ostali
vrlo zanimljiva slicica... TS Torque stariji model bez katalizatora...
i jos jedna... test iz italijanskog casopisa... poredili su podatke iz broshure sa realnim dobijem za vreme testa...
Ako nekoga zanima da proveri svoju sektashicu koliko je ostarila... ovde ima dosta zanimljivih podataka...
takodje u sledecem tekstu sam nasao da pri testiranju sutomobila na stazi... u pojacanom rezimu voznje trosi 495g ulja na 1000km... TS nov motor... mislim razradjen ali nov... meni to nesto cudno zvuci... ali ok... meni trozi manje ili skoro isto... a presao je ... khm khm... mnogo...
Comment
-
-
@FLY
Nek se radi... i treba da se radi,nego ne znam sta vam je sa tim prepravkama glava volana,izgleda neka nova droga pustena u promet??
@VOR
Tu sam.... , prenosim neke Q 164-tvorke po karaburmi na oooo-ruk,ubise me ledja!
Nego ko nije skidao volan na 75 taj ne zna sta je posao,konus je majka
Comment
-
-
@ VOR75
Kad ces da das krug?
@ superfly tnt
Da li je ta ploca na pocetku izduvne grane zbog jednostavnije izrade cevi? Nekako mi to dodje suvise bespotrebnog materijala...
I od cega si pravio dihtunge?
@ jim_mojo
Baci link gde si to iskopao.
@ Tokyo
Jeste, volani su u modi. Ja dva skidao i oba nisam imao srca vise da ubijam pa dao majsoru da ih izvuce...
I ja cu uskoro jedan da montiram...
@ Friš75turbo
Vidi da li ti se prsten sa postojeceg gadja sa MOMO. Ako je tako, onda skini original busenjem nitni, pa ga usrafi na novi.
Originally posted by JovanaSamo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment
-
-
Originally posted by VOR75... Onaj momak sto je na zmajevom putu se nesto zacutao ali vratice se on.
Originally posted by TOKYONego ko nije skidao volan na 75 taj ne zna sta je posao,konus je majka
Comment
-
Comment