Pazi 2 opcije:
ili ne zna sta ima pa mu je 3k ccm mnogo za registraciju...
ili je razvaljena i odrzavana ko IMT pa ce ti trebati 100 god da je sredis...
br.2 je verovatnije
neko je pominjao probleme sa nepostojecim delovima za taj 12v motor, pa bolje uposli search funkciju ili pitaj Tokya da ja ne lupam...
Mada 1700 [dogovor] je dovoljno malo za 6v [kako to drugari zhabari zovu] da to bude zanimljivo svakako...
Auto je u principu "baraka"... znam, pošto sam ga pregledao i vozio se u njemu.
Kao potencijalni kupac (za nekih maximum 1000-1200eur, po mom mišljenju) bi mogao da dođe u obzir samo neko sa svojom radionicom i gomilom iskustva, strpljenja i para.
Pazi 2 opcije:
ili ne zna sta ima pa mu je 3k ccm mnogo za registraciju...
ili je razvaljena i odrzavana ko IMT pa ce ti trebati 100 god da je sredis...
br.2 je verovatnije
neko je pominjao probleme sa nepostojecim delovima za taj 12v motor, pa bolje uposli search funkciju ili pitaj Tokya da ja ne lupam...
Mada 1700 [dogovor] je dovoljno malo za 6v [kako to drugari zhabari zovu] da to bude zanimljivo svakako...
Shto se tiche delova, nije frka - sve mozhe da se nadje ili prepravi. V6 12v u bilo kojoj varijanti je veoma jeftin motor sam po sebi za odrzhavanje. Sklop koji je npr skup je set kvachila ili npr prednja i zadnja guma kardana.
Shto se tiche ove crvene, Frish je u pravu a ja mislim da je josh malo gora varijanta - prichao mi zli mario da je auto skoro pa nepopravljiv...
Auto je u principu "baraka"... znam, pošto sam ga pregledao i vozio se u njemu.
Kao potencijalni kupac (za nekih maximum 1000-1200eur, po mom mišljenju) bi mogao da dođe u obzir samo neko sa svojom radionicom i gomilom iskustva, strpljenja i para.
Kakav je limarijski? Ima li nešto od te kože koja se spominje? Neka fotka...
Comment