sobzirom da je dost tesko nac 205ice stavit cu koje prve dodju pod ruku. vec pikiram neke 195 kod vulkanizera. daje mi komad za 15 eura . neke vredestein a mesa imaju oko 70%. moram vidit godinu proizvodnje pa da malo jos spustim cifru.
ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!
Collapse
X
-
ja se razmisljao da napred stavim nove tigar sigura 195-50 a za pozadi naguram sta nadjem,za nuzdu imam par pireli drago kisne,posto su mi ove zimske malo bucnije,ali me zaje&ala soferka,u petak zalupim vrata i ode 20cm i do klinca,nazovem drugara,kaze ima 10€ i okoi 18h me zove aj dodji stigla i osta ja bez novih guma,videcu sutra da odem i da je osiguram i nek ide u tri piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip majcine,niko nista da javi za neki sper,pa makar i ne ispravanko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
Ne, ne... kada, ovaj , kabriolet je najjaci...dakle podseca me na stare lade i poljske fiate 125 koje su ljudi sekli u kabriolete...
E da... Cisto da javim sta je sa onim Bilsteinima o kojima sam pricao... danas su me zvali i imali neku suludu pricu zasto kasne... tako da sam produzen za ponedeljak 21. da stignu sa carine a mozda i do srede... naravno nisam ni sumnjao u domacu poslovnost i brzinu nase carine... ali ok... iovako nemam jos opruge... ali kapiram da se za njih tek otvara rudnik i chelichana pa onda krecu u proizvodnju... tako neka prica ce me tu sacekati...
Comment
-
-
Originally posted by JovanaSamo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment
-
-
dok cekam glavni kocioni da mi dodje s reparacije poigrao sam se s distributorom sile.
regulator radi na principu klipa i cilindra i to tako da reagira na pritisak prednje kocnice. znaci kada se pojavi veliki pritisak na prednjim kocnicama on pogura klip. taj klip ima na sebi gumicu koja odsjeca zadnju kocnicu. znaci kad se klip pomakne zadnje kocnice nemaju vise pritiska. to se moze i vidit ako je ispravan kako se negdje na pol kocnice klip pomakne, osjeti se kao klik i pomak je nekih 2mm. u samom distibutoru se nalazi opruga koja se opire pritisku prednjih kocnica. tu sam oprugu zamjenio jacom tako da treba sad puno veci tlak da se klip aktivira tj da odsjece zadnje kocnice. ali sam isto tako izvana stavio oprugu koja djeluje kontra, tj pomaze klipu da se pomakne.
testirao sam na zrak i dobio sam od potpunog zatvaranja nonstop do vrlo teskog zatvaranja zadnjih kocnica.
evo kako izgleda.
TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
Comment