ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!
Collapse
X
-
nije losa ideja,ja danas stavio trw plocice pozadi,sad ce me cuti kad god budem kocio,posto ferodo mi tresu i drce(prave cudne vibracije) i promenuo davac na hladnjaku stavio sam 82-68 a bio mi je 85-80 i dosta kasno palio ventilator i drzao ga po par minuta upaljen a ovaj nesto kratko 20-30 sekundi,resio sam da promenim ulje,mislim na drugog proizvodjaca jer sad sipam seleniu VS-gas i jede mi ulje,doduse ne mazim ga ali mnogo trosi,radjen motor-glava,ne curi nigde ali jede,razmisljam da predjem na gusce 20w-60,ili neku sintetikuko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
@ superfly tnt
Da li ima kod vas da se nadje set za reparaciju distributora?
Meni je on verovatno pevnuo - blokira mi prednji desni tocak, i rekose mi da ga skinem jer kod nas nema seta za reparaciju...
Inace, ideja je odlicna!
Originally posted by JovanaSamo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment
-
-
I meni je Seleniju jeo ko besan...
Comment
-
-
Originally posted by Nigy@ superfly tnt
Meni je on verovatno pevnuo - blokira mi prednji desni tocak, i rekose mi da ga skinem jer kod nas nema seta za reparaciju...
Inace, ideja je odlicna!ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
-
Originally posted by ljube-kuglaau matori,izgleda bruka,nego mi nesto visoko deluje napred,kao da nema motor
Comment
-
-
-
Originally posted by Nigy@ superfly tnt
Inace, ideja je odlicna!
vidi jel ti se giba onaj klip dok stisces kocnicu. al upali auto. ako on u jednom trenutku iskoci onda ti radi. to ti se nalazi iza onog gumenog poklopca. pogledaj takodjer jel ti slini ulje jer ako da onda ti je propustila gumica. a to sto ti blokira zadnji desni tocak moze bit i do krivo nastelanih celjusti ili pokvarenih celjusti ili do pretegnute rucne.
uglavnom danas sam namontirao onu moju izmisljotinu i testirao na cesti. rezultati su zadivljujuci. od blokranja zadnjih kotaca pri 20kmh do toga da napravim burnout sa 1/4 gasa.TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
Comment