Originally posted by Horsepower
Daewoo Nubiru karavan CDX, sto im je maksimalni paket opreme, sam platio 13.600 evra, odnosno oko $16,7K, na drumu, sve placeno, sa tablicama. Ne znam ko mi je nudio ista slicno za ikakve slicne pare u tom trenutku. Poredjenja radi, Skoda Octavia sa 2 litra motorm i 115 KS je kostala nekih 17,5K eura. Objektivno, i SX verzija sa 1,6 litara i 109 KS mi je bila dovoljna, kostala bi nekih 2.500 eura manje.
Americko trziste trazi pickupe, cak i Honda sada prodaje po 50,000 pickupa godisnje iako im se svi smeju kakav im je pickup (Ridgeline), iako ljudi govore da ima slab motor (samo V6) i da je preskup (pocetna cena $27,000). Znaci cak i u takvim uslovima oni su uspeli prodati 50,000 primeraka (taj broj nije nikakav u poredjenju sa 900,000 Ford F-Series ili 820,000 Chevrolet Silverado). Sto znaci da svaki pickup u Americi ima svog kupca. Citam pre neki dan da ce i Suzuki praviti pickupa.
Znaci Evropske firme nemaju ama bas nikakav izgovor da neprave pickupe u Severnoj Americi. Osim ako mozda nije tako jednostavno kao sto izgleda?
Medjutim, kako su sada poceli da zidaju i kupuju fabroke po Americi, nemoj se zacuditi ako se za par gopdina i to pojavi, pickup sklopljen u Americi na bazi evropske tehnologije.
Ali, ja bih se ipak malo zamislio - sam si lepo rekao, NIKO sem Amera ne goni filosofiju pickup-a. Upitaj se zasto je to tako? Nece biti da su Ameri jedini u pravu, a svi ostali grese.
Amerikanci, i pored gubitaka, opet su ispred svih u S. Americi. Primera radi, prodaja GM-a padne sa 8.5 mill na 8 mill i svi govore kako im lose ide, kako ovo kako ono ... Sa druge strane prodaja Honde skoci sa 1 mill na 1.5 mill i odjednom svi govore kako Hondi super ide, kako joj bolje ide nego GM-u ... Japance je sada strah vise nego ikada. Zasto mislis da Toyota povecava cene svojih vozila i to zato kako oni kazu "Da bi pomogli GM-u". Zasto bi Toyotu bilo briga da pomogne najvecem rivalu (GM)? Zato sto ih je strah, jer znaju da Americki kupci iz principa mogu kupiti Forda ili Chevroleta pre Toyote, da iz principa mogu prestati kupovati Japance.
Tvoje objasnjenje u vezi Toyote i cena je detinjasto. Pre ce biti da su tu pali politicki dogovori, jer Ameri ne mogu - NE MOGU! - da drze korak sa ostalima, jedino im ostaje da ucenjuju. Oni sada placaju ceh spavanja od 50 godina. Pogledaj njihove "male" modele - NI JEDAN nije koncipiran u Americi, SVI do jednog su modeli njihovih - gle cuda! - evropskih filijala.
Poslednja americka firma koja je pravila sopstveni mali auto je bio AMC, a oni su bankrotirali odavno. Kao i drugi, koji su u Americi pokusavali da prave vozila po evropskom uzoru (Studebaker jos sa pocetka 60-ih godina, Chevrolet Corvair, AMC kao celina, Ford Pinto, itd).
Da ti navedem jos 1 primer: trenutno u skoli radim financije za Ford Motor Company u prosloj godini: zatvaraju 14 fabrika, otpustaju 30,000 radnika, prodaja je za skoro 5% manja - i pored toga zaradili su $2 biliona prosle godine.
Gde je najveca profitna stopa bas Forda? U Indiji, ne u Americi. Idi vidi sta prave i prodaju u Indiji.
Sta ti mislis, zasto oni tako ludacki kupuju druge? Ford je kupio Jaguara, Land Rovera, Mazdu, Volvo i druge, GM SAAB, Daewoo, pokusao FIAT pa neslavno propao, itd. Oni kupuju "know-how" koji sami dobro znaju da nemaju, a jednako dobro znaju koliko vise bi ih to kostalo kada bi sami morali sve da razvijaju. I to je OK, to je normalno ponasanje takvih firmi, ali ti govori o tome sta oni sami misle o trzistu u SAD. To i za njih postaje trziste drugog reda, jer procentualno sve manje i manje ucestvuje u njihovim prihodima. A opet, zgodno im je jer su masine odavno otplatili, to su tehnologije pre svega motora koje su u Evropi napustene pre najmanje 40 godina.
Pozdrav,
DVV
Comment