Originally posted by Miljan3
Mozda na ovom forumu niko ne gleda koji je auto best buy, ali onaj ko ustvari kupuje te aute i te kako gleda. Mislis da je Porsche bolji od 'Vette samo zato sto je Porsche. Gde ce Chevrolet napraviti bolje auto nego Porsche, jel tako?
ljudi koji kupuju ta auta gledaju da uzmu sta im odgovara oce brzinu/sigurnost/izgled....
samo da ti avedem jedan primjer od neku vece kad smo se vozali sa korvetom ZO6 i porscheom 911 twin turbo,znaci malo se zezali oko chicaga i potezali na autoputu normalno ubijali korvetu citavim putem i izadjemo na jedan izlaz mozda oko 120-130-mph(oko 200-210kmh)i dole semafor mi polako pocnemo kocit stanemo normalno,a ovaj sa Zo6 na kocnicu tamo vamo nije mogo zakocit proleti na trotoar i jedva stane da ne izleti na ulicu

1. Zar je neko rekao da ce Mustang biti u klasi BMW? Ti si poceo da ih poredis, ne ja.
2. Pa rekao si da koliko si ulozio u svog BMW da si mogao kupiti 6 novih Mustanga, pa samo pitam koliko si to ulozio u njega.
3. Verujem ti, ALI ti si rekao da 'Vette nema sanse protiv ijednog Porschea. Sad mi spominjes samo one najbolje. Cak i da jeste losija od bilo kog Porschea - to opet nije sramota.
Comment