a ta prica o pucanju u sredinu mete sa dva hitca ne pije vodu. odgovarao bi za ubistvo automatski ako ne drzavnom sudu onda porodicnom (prekom sudu) 100%.
Pije vodu lagano. svuda u svetu, pa i ovde, postoje pravila rada gde je gomila stvari regulisana sta, kako, kada.
Bas kao sto si pomenuo vojsku - tamo postoji isto pravilo za npr. strazu, kada se koristi vatreno oruzje, pa ako se koristi po pravilu, svaki sud ce bilo koga osloboditi odgovornosti.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Vidim da su svi lepo utvrdili strojevu obuku i pravila sluzbe u vojsci...
ovo sto sri kaze stoji, tj naravno da ce svaki od njih koristiti oruzje ako mi je ugrozen zivot. ali, olako hvatanje za futrolu uz pretnju da ce te izbusiti ako budes pokusao da bezis... mislim stvarno... a da pri tome ne zna kakv ti je status u terminalu tj da li si ili nisi trazeno lice. ok, kapiram da nisu takvi tj da se ne ponasaju tako svi redom bi im zavrtali usi i lupali cuske mada ni to nije nemoguce posto sam prisustvovao takvom prizoru ali je sa druge strane bio operativac DB. znaci, klasicno postrojavanje je palo.... sve u svemu, samo treba raditi sta ti se kaze i ne treba se kurciti. sve prolazi glatko uz ono izvinite na smetnji gospodine i dovidjenja. Neko je pominjao grcku, ja takodje tamo nikad za 15god letovanja misam video pandura osim onog sto skida tablice za nepropisno parkiranje. Ali, isto tako sam prisustvovao dogadaju u Solunu gde su se stvorili za minut, bukvalno niodkuda kad je neki lik pravio sranja u kaficu. Dosli, spakovali ga bez i jednog udarca i nestali u vidu lastinog repa.
poz.
Niko nije nish rekao u vezi pandura...
Ima ih Jooooooooooooooooooooooojjjjjjj majmuna samo takvih!
Ima i shkolovanih ljudi,koji imaju svoj nivo!
Sa Majmunima... Samo zapamtish Br. Znachke, Br. Reg. Tablica...
Pa prijava...
Sve se moze!
Doci ce sve na svoje...
Juche vidim kako drljaju interventna, Lika i Dve Devojke kod DEYTONKE, Bili su u NISSAN MURANU...... Blokirali 2 trake!!! one za Skretanje u Milentija Popvica!!!
Nisam stigao slikati, ali... Jooojjjj shto mi bi zao!!! Da prijavim kako Ugrozavaju Bezbednost!!!
Uhapšen vlasnik "S-alibija" i tri pripdnika intervente brigade
Блиц - Pre 47 minuta
Beogradska kriminalistička policija, u saradnji sa pripadnicima Sektora unutrašnje kontrole, uhapsila je vlasnika agencije "S-alibi" i tri policajca interventnih jedinica, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Vlasnik te agencije Novo V. osumnjičen je da je izvršio krivična dela prevare i podstrekavanje na zloupotrebu službenog položaja, dok se pripadnici MUP-a Milan P. (30), Ivan M. (30) i Vladimir J. (24) terete zbog zloupotrebe službenog položaja.
U saopštenju je navedeno da su osumnjičeni policajci zaustavljali automobile sa stranim registarskim oznakama, najčešće italijanskim, legitimisali vozače i uzimali njihove podatke i podatke za automobile, i to javljali Novi V. On je proveravao u stranim osiguranjima, sa kojima je imao ugovor, da li su automobili ukradeni, pa ukoliko bi se ispostavilo da jesu, policajci su naknadno odlazili do radnog mesta ili stana vlasnika, oduzimali mu vozilo i predavali nadležnoj policijskoj službi.
U svojim izveštajima osumnjičeni policajci su lažno prikazivali da je automobil oduzet u rutinskoj kontroli tog dana. Novo V. je od stranih osiguranja naplaćivao nadoknadu za pronađeni automobil, koja je obično bila od 10 do 20 procenata vrednosti pronađenog automobila. Na sličan način je prevario i DDOR Novi Sad, oštetivši ih za 210.000 dinara.
Svi osumnjičeni biće privedeni istražnom sudiji, a policija će nastaviti rad na tom slučaju, navedeno je u saopštenju.
Ja sam pre neki dan kod Vuka video kako pretresaju detaljno srebrnog Skodu SuperB koji je inace taxi vozilo. Vlasnik je srednjih godina (znaci nije neki klinac). I to nije bilo kasno negde oko 22h
S'druge strane pre jedno godinu dana kada sam uvece bio u jednoj letnjoj basti malog i mirnog lokala kod mene, interventna je bas ispred lokala zaustavila jednog momka iz kraja koji vazi za "opasnu facu" u Mercedes CL500. Lik ih je iznaupusavao strasno. Izdirao se na njih u fazonu jel vi znate ko sam ja, i na kraju je posle par minuta seo u auto nagazio gas do daske i otisao.
Ne volim tu ne pravdu. Ili nekog izblamiraju zesce, ili se us*ru ko pi*ke. Sto njemu nisu pukli samarcinu pitam ja vas? Bio sam zgranut, posto sam ocekivao da ce ga privesti. Ne oni su ga pustili, i jos je on njima pretio. To me nervira, ili nek budu prema svima fini, ili prema svima grubi.
S'druge strane pre jedno godinu dana kada sam uvece bio u jednoj letnjoj basti malog i mirnog lokala kod mene, interventna je bas ispred lokala zaustavila jednog momka iz kraja koji vazi za "opasnu facu" u Mercedes CL500. Lik ih je iznaupusavao strasno. Izdirao se na njih u fazonu jel vi znate ko sam ja, i na kraju je posle par minuta seo u auto nagazio gas do daske i otisao.
Ne volim tu ne pravdu. Ili nekog izblamiraju zesce, ili se us*ru ko pi*ke. Sto njemu nisu pukli samarcinu pitam ja vas? Bio sam zgranut, posto sam ocekivao da ce ga privesti. Ne oni su ga pustili, i jos je on njima pretio. To me nervira, ili nek budu prema svima fini, ili prema svima grubi.
eeeee... to me najvise nervira... uveo bih ja posebnu interventu koja bi proverila sve sa tako extra skupim automobilima, ko su i odakle im tolike pare za auto... ako ej sve u redu, ok... ali kod mnogih verujem da mnogo toga nije cisto...
a ne ovako eto tog sa CL 500 puste, a posle da se izdrkavaju na nekome postenom i normalnom coveku sa kolima od 15-20 godina....
Ja sam pre neki dan kod Vuka video kako pretresaju detaljno srebrnog Skodu SuperB koji je inace taxi vozilo. Vlasnik je srednjih godina (znaci nije neki klinac). I to nije bilo kasno negde oko 22h
posle da se izdrkavaju na nekome postenom i normalnom coveku sa kolima od 15-20 godina....
Nekako mi pojmovi taxista i posten nikako nemaju znak jednakosti (makar u BG), a i superb se ne pravi od 1992.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment