Nisam video da je negde pokrenuta ova tema, ako jeste, izvinjavam se. Planirano su ubili ?oveka, zakopali ga u šumi i prodali auto i mobilni telefon, zbog koga su ih i uhvatili. Još bi to prošlo i sa manjom medijskom frkom, da žrtva nije bila strani državljanin (da je iz Srbije, verovatno bi to bilo samo jedno od 6 ubistva civila od strane policije u poslednjih mesec dana). O ovome stvarno treba ozbiljno razmisliti. Da li svi mi rizikujemo da nas policajci nakon zaustavljanja ubiju i zakopaju? Ja mislim da DA! I ozbiljno razmišljam da prilikom narednog pokušaja zaustavljanja samo nastavim dalje, a nadam se da ?e pravda jednog dana susti?i sudiju koji ?e potpisati presudu, jer trenutno imam apsolutno opravdanje za takav postupak.
Nepoverenje policiji
Collapse
X
-
Da, to sam nesto nacuo. Sta je bese bilo, zaustavila 2 policajca bese hrvata ili slovenca, odvela ga, ubila, i prodali auto i telefon za sitne pare? Pa isto je skorije policajac ubio momka a njegovog oca tesko ranio jer se posvadjao sa njima. Da se covek zapita...MESTO ZA VASU REKLAMU!
Za samo 1000 din mesecno! :-)
Comment
-
-
Dva policajca( 81 i 82 godište)planirano stopirali šiptara(nisu znali ko je,namera je bila da zaustave bilo koga sa dobrim autom) sa C-4, HR tablica.Odveli ga na planinu i tamo ga ubili.Automobil oglasili i prodali ga za 3000 evra, lovu podelili!?oveku uzeli još oko 500 evra i mobilni telefon.
Kreteni su iz Kruševca, a jedan je radio u BGD.Obojica su bili jako problemati?ni na poslu.Jedan je ve? bio pod suspenzijom, a drugi na višemese?nom bolovanju!Otkriveni na osnovu postupanja KŠ Policijske uprave(SUP-a).
Problem je takve kretene izbaciti iz službe, a kada se nešto desi, ve? je kasno!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Originally posted by TETAKProblem je takve kretene izbaciti iz službe, a kada se nešto desi, ve? je kasno!
Sad kao nije problem sto primate sljamove, nego je kriv zakon sto vam ne da da ih izbacite...vazi
Comment
-
-
sljama ima svuda, pa i policiji, sad sto smo kao zemlja prosli kroz teske periode i sto je to ostavilo tragove je druga stvar.
Medjutim ne mozete kriviti policiju kao instituciju zbog toga, ipak ne moze se znati za sta je ko sposoban.
Pre policije treba kriviti celo drustvo jel su ti kreteni produkt sredine iz koje su dosli,a ne policije.
Comment
-
-
Slazem se 100%.
Mogu i da predlozim da Tetak kao pripadnik organa bezbednosti pokrene peticiju medju kolegama da se napravi veliki "pretres" svih zaposlenih u javnoj i drzavnoj bezbednosti i to putem polaganja ispita sa striktno psiholoskim testovima na osnovu kojih ce se prosejati nepodobni od podobnih.
Cak sta vise treba mnogokratno poostriti takve testove (ako uopste postoje) prilikom pristupanja u srednje skole za organe bezbednosti i jos jednom prilikom molbe za primanje na posao.Boost or bust...
Comment
-
-
Sve to postoji, ali je u poslednjih nekoliko godina mnogo bitnije to sto ti je tetka u ovoj ili onoj stranci, koga poznajes i slicno.
A i kada bi se sproveo tvoj predlog, tesko da bi iko ostao zaposlen,Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Procitah neki dan u novinama da su u Cacku policajci premlatili u stanici nekog mladica(slomili mu vilicu izmedju ostalog). Policija kaze da je vrijedjao policajca i nije htio dati licnu kartu. Kada su ga privodili suprotstavljao se pa je usljed primjene sile povrijedjen tako sto je pao na beton.
@Tetak
Imas li prave informacije o ovome da malo uporedimo novine i istinu. Sto implicira da ti govoris istinuDifference between man and boys is the price of their toys
Comment
-
-
Ja sam takodje siguran da dobre psiho testove niko zivi na ovoj planeti ne moze da lazira pa cak i oni koji ih prave. Veliko je pitanje sta posle ako bi se istestirala citava policija.
Ja zaista nikada nisam razumeo motive ljudi koji rade u policiji ili vojsci.
Njihova stvar je zasto uopste tamo rade i to nije nase da komentarisemo ali je takodje sasvim normalno da ima i onih koji bi hteli da imaju neku ekstra "korist" od toga kao i u svakom drugom poslu.
Takodje sam siguran da ima mase onih koji se poistovecuju sa kriminalcima tj. da su im oni uzori i da mastaju o velikoj lovi. Americki filmovi i jevtine serije cine cuda kao i mediji i pijacne price. U tome je Srbija inace oduvek bila posebno jaka.
Takodje predlazem da svako za sebe u sebi razmisli sta bi radio kad recimo uopste ne bi bilo kaznjivo ama bas nista. Kladim se da bi vecina populacije radila sta i drugi. Sto znaci kad moze on, mogu i ja.
Zasto se onda uopste i cudimo kad se tako nesto desi?
Comment
-
-
U poslednje vreme vidjam mnogo policajaca mojih godina (23) i mladje! U mom mestu ih ima nekoliko '86 godiste! Naravno da to nista ne znaci, i da treba zaposljavati mlade, ali pustite me tih kursadzija, ako cemo tako, i ja cu sutra na kurs i za 3 meseca bicu policajac!!! Mora se preduzeti nesto rigoroznije, kao testovi koje ste spominjali jer previse je bagre u policiji realno...Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...
Comment
-
-
Evo trenutno sam u Grckoj, jos nisam video ni jednog pandura. Nema in ni na naplatnim rampama. Nigde. Silno bi se zacudio da me ovde zaustave. E sad nocu kroz Srbiju izgleda da nesmes da stajes vise nikom. Picim brale do prve policijske stanice pa nek me jure.
Comment
-
Comment