Nepoverenje policiji

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mirdza
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2005
    • 2437
    • Katowice (PL) / Banja Luka
    • AGP / W126

Hm, nije valjda da se cudis? Austrijska policija je poznata po svojoj ksenofobiji...
    Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• X9
      CBC Senator XXL
      • 28.06.2005
      • 3179
      • Wien-Sabac
      • RX-8 i X-9

ma ne cudim s emirdzo samo sam zeleo da pokazem da je svugde u svetu isto...jedino sto mene na primer nisu ni pipnuli,a svadjali smo se OPASNO
      "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• low rider
        CBC Senator XXL
        • 03.04.2006
        • 613
        • Beograd

Miki sad ce da dodje sri i da ti pojasni da si ti fakticki pred zakonom opljackao babu, i tu nema mesta ljutnji, kriv si, a sta je stvarno bilo nije mnogo bitno, i sledeci put vise pazi kad kupujes jaknu.

Salim se

Comment

• X9
          CBC Senator XXL
          • 28.06.2005
          • 3179
          • Wien-Sabac
          • RX-8 i X-9

ma jaknu nisam ja kupio kupila mi zena za bozic ...

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• dintel011
            CBC Senator XXL
            • 12.03.2005
            • 348
            • Beograd, Vidikovac

Originally posted by mikimazda
            ma ne cudim s emirdzo samo sam zeleo da pokazem da je svugde u svetu isto...jedino sto mene na primer nisu ni pipnuli,a svadjali smo se OPASNO
            Prijatelju daleko od toga da je svugde isto, nisi se lepo proveo al te zato nisu ni takli, i sve se zavrsilo za jedan dan.
            Da si ne daj boze zavrsio u beogradskom gradskom sup-u 29., najranije bi izasao za 48h, i verovatno bi dobio solidne batine sto si se drao i ako im je bas los dan, stavljali bi ti kesu na glavu da te malko guse i pekli sa strujom preko onog telefona sto se koristio u vojsci, ne znam kako se zove, sto proizvodi mislim indukovanu struju.

Inace u nasu policiju kad odes i kao ostecena strana pa camis u hodniku 4,5 sata da das izjavu i parafinske rukavice...

Comment

• X9
              CBC Senator XXL
              • 28.06.2005
              • 3179
              • Wien-Sabac
              • RX-8 i X-9

znam dintel sta mislis..ali oni su europa....razumes sad sta mislim?i dalje se tako ponasaju...pa bio sam u briselu i tamo ima jedan deo grada gde pretezno zive marokanci i tamo policija retko zalazi...ali kad prave raciju imaju pravo da kad narede da stanes i ako ti to ne uradis i ne podignes ruke da pucaju....ej covece evropa
              ne branim ja nasu policiju,hebiga odrastao sam u Sapcu u doba kada je Sabac po broju ubistava bio odmah iza Beograda...bio sam iks puta privodjen jer sam se nalazio upravo tamo gde ne treba i kad ne treba.jednostavno treba vremena i treba kontrole i zakona da to sve povezu i sankcionisu...

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• CLD
                CBC Senator XXL
                • 08.02.2005
                • 1225
                • Belgija - ranije Luna-Chico

pa u tom Briselu mora tako, jel isti ti Marokanci bi pucali na njih ako bi imali priliku, u jednom postu sam vec naveo da interventne u Belgiji nisu nista bolje od nasih, ali razlika je samo sto njihove interventne vidis samo kad je potrebno, ane uvek ako kod nas.

Comment

• sri98
                  Admin od Trpeze
                  • 24.10.2004
                  • 7262
                  • Republic of Konjarnik
                  • Toyota Corolla E 210

Miki, gledali su i oni balkan expres, pa to sa lekovima i ne prolazi kao opravdanje.
                  Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• BOOST
                    Founder - Admin od Začetka
                    • 29.09.2004
                    • 8726
                    • Gislaved//Sweden
                    • SAAB 9000 AERO R; SA

Sta se bre to dogadja , opet su gorile i intervetne dospeli na medije?

Malopre bilo na RTSu

Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                    move your mind

Comment

Working...
                    X