Miki sad ce da dodje sri i da ti pojasni da si ti fakticki pred zakonom opljackao babu, i tu nema mesta ljutnji, kriv si, a sta je stvarno bilo nije mnogo bitno, i sledeci put vise pazi kad kupujes jaknu.
ma ne cudim s emirdzo samo sam zeleo da pokazem da je svugde u svetu isto...jedino sto mene na primer nisu ni pipnuli,a svadjali smo se OPASNO
Prijatelju daleko od toga da je svugde isto, nisi se lepo proveo al te zato nisu ni takli, i sve se zavrsilo za jedan dan.
Da si ne daj boze zavrsio u beogradskom gradskom sup-u 29., najranije bi izasao za 48h, i verovatno bi dobio solidne batine sto si se drao i ako im je bas los dan, stavljali bi ti kesu na glavu da te malko guse i pekli sa strujom preko onog telefona sto se koristio u vojsci, ne znam kako se zove, sto proizvodi mislim indukovanu struju.
Inace u nasu policiju kad odes i kao ostecena strana pa camis u hodniku 4,5 sata da das izjavu i parafinske rukavice...
znam dintel sta mislis..ali oni su europa....razumes sad sta mislim?i dalje se tako ponasaju...pa bio sam u briselu i tamo ima jedan deo grada gde pretezno zive marokanci i tamo policija retko zalazi...ali kad prave raciju imaju pravo da kad narede da stanes i ako ti to ne uradis i ne podignes ruke da pucaju....ej covece evropa
ne branim ja nasu policiju,hebiga odrastao sam u Sapcu u doba kada je Sabac po broju ubistava bio odmah iza Beograda...bio sam iks puta privodjen jer sam se nalazio upravo tamo gde ne treba i kad ne treba.jednostavno treba vremena i treba kontrole i zakona da to sve povezu i sankcionisu...
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
pa u tom Briselu mora tako, jel isti ti Marokanci bi pucali na njih ako bi imali priliku, u jednom postu sam vec naveo da interventne u Belgiji nisu nista bolje od nasih, ali razlika je samo sto njihove interventne vidis samo kad je potrebno, ane uvek ako kod nas.
Comment