Nepoverenje policiji

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Marko001
    CBC Senator XXL
    • 09.09.2006
    • 1070
    • Belgrade

Evo ispravio sam.

Mislim da je zalosno da ima tih tatinih sinova sa besnim automa, koji mogu da prete policijskoj patroli i da ova mora da ih pusti...

mada ja sudeci po onome sto vidjam po gradu, vidim da vec godinama ne vazi ono pravilo kao 90-ih da ne zaustavljaju uopste besna kola nego samo krseve...

Comment

• Marko001
      CBC Senator XXL
      • 09.09.2006
      • 1070
      • Belgrade

ako, njih i treba da maltretiraju...

ali kad uhvate nekoga kad kupuje cokoladicu na benzinskoj pumpi i provere ga i vidie da nije osudjivan i privodjen, pa ga onda ipak i dalje z****ju e to stvarno nije u redu...

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Šta ?e interventna na ulici ako nema striktan zadatak da smisri tu i tu situaciju. Onda bi se zvala rutinska brigada a ne interventna...
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• CLD
          CBC Senator XXL
          • 08.02.2005
          • 1225
          • Belgija - ranije Luna-Chico

upravo tako Doro, interventna treba da reaguje samo kod je potrebno, a ne da konstantno setaju po Beogradu.
          Imaju i belgosi ludake u interventnoj, biju kao ludi ali ti nisu po ulici konstantno vec samo kad zatreba.
          Znaci problem je u onima ko im dozvoljava da setaju po Beogradu.

Comment

• stefanves
            CBC Senator XXL
            • 10.12.2006
            • 1351
            • BG

E bas mi je drago sto ih je decko sa meckom iznapusavao, i treba...nego pickice se usrale, ne znaju ko je pa gace **** zvace.
            Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
            Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• Vlada_nbgd
              CBC Senator XXL
              • 11.09.2005
              • 1066
              • Novi Beograd/Topcider
              • ford focus sport pack

Prevazisao si sam sebe

Kako moze da ti bude drago,dokle god neko ima mogucnost da "napusava" policiju jasno je da smo banana drzava...
              FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• zola_
                CBC Senator XXL
                • 24.06.2006
                • 319
                • Novi Beograd

super sto ih je iznapusavao, i onda posle toga zaustave mene ili nekog slicnog sa devojkom u kolima i krecu da se kurce da bi povratili samopouzdanje i ostali pri ubedjenju da im niko ne moze nista, a problem je bas u takvim debilima kojima je tata nacelnik pa mogu da prolaze kroz crveno sa vise alkohola nego krvi u sistemu i jos da im se pandur izvinjava, toga u stranim drzavama nema, u britaniji je cerka ministra za saobracaj uhvacena pri prekoracenju brzine i osvanulo je u svim novinama, a kod nas jos uvek pali "znas ti ko sam ja"...

Comment

• Marko001
                  CBC Senator XXL
                  • 09.09.2006
                  • 1070
                  • Belgrade

Originally posted by Vlada_nbgd
                  Prevazisao si sam sebe

Kako moze da ti bude drago,dokle god neko ima mogucnost da "napusava" policiju jasno je da smo banana drzava...
                  upravo tako... ali nemoj da zameras decku, ipak nema jos ni 18 godina...

Comment

• stefanves
                    CBC Senator XXL
                    • 10.12.2006
                    • 1351
                    • BG

Niste me bas shvatili, citam ovo i bas mi je zao ljudi koje oni maltretiraju, i nekako se poistovetim sa njima, i onda kada cujem da im je neko stao u kraj nekako mi je puno srce.Ista fora i sa prof. u skoli ******** te, ******** a onda kada mu kazes onako osecas se HIGH...
                    Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                    Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• zola_
                      CBC Senator XXL
                      • 24.06.2006
                      • 319
                      • Novi Beograd

to bi bilo tako da se taj lik zauzeo za prava "zrtava" maltretiranja, ali u realnosti samo hoce da se ponasa kako hoce i da ga niko ne smara, a to radi na stetu gorepomenutih "zrtava"...

Comment

• dekideki
                        CBC Senator XXL
                        • 26.07.2005
                        • 1914
                        • Beograd

neko je rekao jednom prilikom da ovde ne postoji strahopostovanje. ili strah ili postovanje. ako postovanja skoro da uopste nema, ostaje samo strah. znate ono, kad vas zaustave. vi znate da nista niste skrivili i da ste cisti pred zakonom, ali ste se naslusali toliko puno prica o divljacima policajcima i nevinim ljudima koji su najebali da vam u najblazu ruku nije svejedno. strah vas je, jaci od razuma.

kad to prestanemo da osecamo to ce znaciti da je policija najzad na dobrom glasu. i da ce same policajce biti sramota kolega koji brukaju znacku.

*mojoj zeni pre par godina oko 23.45 zakucaju na vrata dvojica u uniformi (ja otisao da radim nocnu smenu), gledaju u vrata gledaju u nju... ona bleda ko krpa u glavi joj promicu sto slika mene u olupini jedva izusti: sta se desilo? ovaj je pita kako se preziva ona kaze da ne zna. pocne da se smeje: kako ne znate? aman covece sta se desilo hoces li mi reci zasto si mi pokucao na vrata? raspitujemo se za vaseg komsiju podneo je prijavu za posao kod nas pa da nam kazete nesto o njemu. u ponoc ste dosli to da me pitate? ma idi bre covece.....

ludaci bez ikakvog osecaja za vreme i za kucni red. ej sedis kod kuce a oni ti lupaju na vrata ko neko zlo... strashno.

tezak posao, nije za svakog. definitivno.
                        .

Comment

• Marko001
                          CBC Senator XXL
                          • 09.09.2006
                          • 1070
                          • Belgrade

meni su banuli rano ujutru, kad sam trebao da krenem an posao, reko sta treba... kaze jel mozemo da udjemo.. (reko sta li hoce... ) ajde udjite, ali zurim na posao... kaze - jedan iz komsiluka je podneo zahtev za dozvolu za drzanje oruzja, neke lovacke puske... pa mi da se raspitamo u komsiluku kakav je, da li pravi probleme, kako se slaze sa komsijama, da li je agresivan, dali konzumira alkohol i bla bla bla... auu reko i zbog toga da kasnim na posao

Ma reko super je, smiren, kulturan,nisam ga nikad video pijanog... ljudi kasnim na posao...

Comment

• X9
                            CBC Senator XXL
                            • 28.06.2005
                            • 3179
                            • Wien-Sabac
                            • RX-8 i X-9

ma ljudi policija nije nigde olicenje bistroce....i ravnopravnosti...
                            moj slucaj:15 januar 2006...nedelja uvece,moj stariji klinac dobija temperaturu,ja izlazim iz stana i idem do dezurne apoteke koja je nekih 15 -20 min pesaka od stana...tamo uzimam lek i vracam se nazad.ispred ulaza u zgradu me zaustavlja policija i pocinje pretresanje sa pitanjem gde su mu ortaci?koji ortaci?znas ti dobro...ok zadrzavaju me i cekaju drugu patrolu,koja ubrzo stize i odvode me do auta ali da budem okrenut ledjima..dobijaju potvrdu i hapse me ...na putu do stanice me ispituju gde sam bio ja kazem gde sam bio i pitam sta je bilo..nema odgovora..u stanici mi uzimaju sve iz dzepova ,vide normalno lekove ali nista..pocinje ispitivanje gde su mi ortaci i tako dalje..pandur koji me uhapsio javlja se na radio stanicu i kaze patroli da ne treba da traze vise jer je on uhvatio jednoga i to auslandera(stranca)..na to meni puca film pocinjem da se derem i svadjam trazim broj znacke i pitam poslednji put sta je bilo?on mi odgovara da su neki klinci opljackali neke dve babe i da je jedan odgovarao mom opisu tj bio je u beloj jakni kao i ja...tada tip ronja po mojim stvarima i nalazi izvod iz banke -aha imas malo para na racunu,aha i pismo da si dobio otkaz...inace radilo se o pismo gde pise da sam u staroj firmi dao otkaz(obostrani otkaz),jer idem u drugu firmu ali taj deo je nekako izostavio da procita..an sve to dobija moj odgovor da procita taj papir do kraja ako vec zna nemacki...ah da apoteka je 2 minuta peske od stanice ali on nece da ide da proveri...svadjam se i dalje sa njim...ubacuju me u auto i pravac istrazni zatvor.tamo po primanju hvala bogu nailazim na normalne ljude,tip koji me je primio i saslusao nije mogao da mi skine lisice koliko ih je ovaj sto me uhapsio stisnuo...njemu sam lepo rekao gde sam bio kada i on je to telefonski predamnom proverio i dobio podatke onako kako sam mu rekao ali cekamo suocenje sa babama ...odvode me u celiju ,i tu posle desetak minuta dolazi policajac u civilu i one fore ajde reci sta je bilo gde su ostali pa ti neces odgovarati..ja ga pogledam i kazem mu da nisam ****** i da necu sto puta jedno isto da pricam,njegovim kolegama sam rekao pa neka pita njih.dolazi hitna pomoc mene izvode i pokazuju jednoj babi koja kaze da ne licim na te tipove bili su krupniji i mladji od mene
                            ponovo u celiju i ceka se dolazak druge babe..dolazi i ona ali nije sigurna jakna je ista ali ja sam sitan za tog tipa...tada policajac u civilu vidi moje adidaske jarko crvene boje i kaze-ako ste videli jaknu morali ste videti i patike jer doslovno drece u mraku...ne nije videla jer je taj sa belom jaknom bio 20 metara dalje
                            tada pandur u civilu zatvara vrata uzima moju jaknu oblaci je i okrece ledja i vrata se ponovo otvraju ali da se ja sakrijem da me baba ne vidi...ona kaze -aha bas tako je izgledao...usput pandur u civilu je bio krupniji od mene..
                            sve je jasno bilo,izvode me iz celije i pandur koji me primio izvinjava se ,vec je u medjuvremenu zvao moju suprugu da kaze gde sam i da pita da li je hitno potreban lek da ga posalje sa patrolom...inace taj policajac me je svakih pet minuta vadio iz celije da sedim sa njim da ne bih sedeo u celiji..i zna gde je novi sad,ruma ,sabac,kaze bio je tamo na nekoj obuci
                            inace mislim da mi je jedini on poverovao...na kraju susret sa babom u hodniku gde sam isto pukao i rekao joj da zbog nje sam ovde i da me bolesno dete ceka kuci...
                            jaknu sam sacuvao namerno da me podseca na ovaj slucaj..deca me i dan danas zezaju da vijam babe po ulici
                            inace citav slucaj je se desio u Becu,Austrija
                            "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Marko001
                              CBC Senator XXL
                              • 09.09.2006
                              • 1070
                              • Belgrade

Au, nisam znao da u "finoj evropi" tako maltretiraju ljude koji nisu domaci tj. u ovom slucaju austrijanci...

Comment

• X9
                                CBC Senator XXL
                                • 28.06.2005
                                • 3179
                                • Wien-Sabac
                                • RX-8 i X-9

da da ..a sada zamislite da je jedna od baba(prosek godina njih dve pa na pola=140 )rekla da misli da sam ja ili ne daj boze da je tvrdila..ode ja u prdekanu samo tako...
                                ah da posle mesec dana stize pismo da me drzavni tuzioc nece tuziti tj,dici optuzbu protiv mene...
                                ma miki ti je lepak za budale i za svakakve gluposti
                                "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

Working...
                                X