Na Kosovu.
Poskupljenje goriva + Aktuelne cene u Evropi (u prvom postu)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by GadGetpa i mi cemo, samo cekamo da nam standard padne na spanski nivo
Dobro je...u ovoj temi se vise nasmejem nego li u bilo kojoj drugoj
@Zverko
Vrati se jedno 5 strana unazad kada sam ja napisao da bi trebalo napraviti strajk zbog toga...i dalje sam za akciju.
Yebote koliko je taj famozni Slobodan Milosevic krao pa mu je akciza bila smesno mala,a ovi cepaju li cepaju treba njima za razvoj zemlje koja je svakim danom sve gora i gora.
Mogli bi da organizujemo skup recimo kod pionira i od tamo da se pokupimo sa jedno 10 auta(to je dovoljno posto ce svaki taxista i slucajni prolaznik stati i podrzati "akciju) pa lepo blokada kod skupstine i ako nece da prihvate smanjenje akciza onda pljas na mostrasku petlju
Osecam se kao Lecic u filmu "Profesionalac"Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Naravno da mozes i ti da je kupis ali se preracunaj koliko troskova imas da to bude u Srbi
Pa jos ova bagra na carini....
Yebemu mater,evo ostao sam u zbunu i ne verujem sta se desava jedino sto mogu zakljuciti jeste to da samo Evropa ima problema sa ciframa vezanim za gorivoVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
jedino sto mogu zakljuciti jeste to da samo Evropa ima problema sa ciframa vezanim za gorivo
nafta je ista za sve, ali i Azija i Afrika imaju manje cene derivata u prodaji na pumpama, Amerika takodje.
jedino u Evropi su ovakve cene.
primer sa 4,27/lit sam naveo samo radi pokazivanja da može da bude jeftinije, i to čak puno jeftinije nego što je 110 dinara kod nas.
odnosno, da priče iz Vlade o skupoj nafti kao sveopštem razlogu ove cene ne piju vodu već da u našoj ceni najveći udeo ima upravo naša država i naš lokalni uticaj tj odluka naših ljudi da nas ovako deru.
tj. problem visoke cene benzina i naročito dizela na pumpama nije tamo negde u svetu već u sedištu Vlade i njenog šefa.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
Comment