taj taj
U rezervoar od 45 litara stalo preko 60
Collapse
X
-
Ne pumpama se odavno vise ne krade tako sto ce poceti da toce od neke cifre koja je ostala od prethodnog tocenja. Nije u pitanju niti bilo kakvo dugmence na pistolju, niti na kolima, niti je stvar u tome sto zakoce pistolj da toci sam kad se puni do vrha...
Ja znam za jedan nacin, vezan za podesavanje aparata u servisnom modu, odnosno mogucnosti koje to otvara. Dovoljno je reci da je savrseno moguce da displej meri protok i "vrti" nasutu kolicinu a da kroz pistolj ne prolazi apsolutno nista.
Comment
-
-
Ajde i ja malko da se pohvalim
vracam se iz bg .. za Pa .. elpova pumpa cim se sidje sa mosta ...
reko ajde da dopunim bocu plinapre nego sto sam krenuo bilo je nesto ispod polovine ... Ajde da kazemo 1/3.. inace boca je 30l... sto znaci da u nju nemoze da se sipa vishe od 26,27 litara ....
kazem momku do VRHAi on ga napuni do vrha ... celih 29 litara usuo ... u bocu od 30
...
znaci prvo sto sam se sa njim svadjao pa sa prodavacicom pa sa nekim menagerom koji ni nos ne zna da obrishe i na kraju dosli panduri i poceli da me drkaju za atest ...
i u fazonu ... cuti ajde bezi usteto si 2500 dinara kazne sto nemas atest .. i sta cu ... u yugishu i brmmmmmmm .... da nepricam da nisam ni 280km preso sa 29+ litara a to plus je sigurno 10 ako ne i vishe ...
od sada samo na ledy sipam plin i to za 500 do 800 dinara.. i da vidite kao je yugisha samnjio potrosnju
))
Comment
-
-
206, ajde molim te reci mi koja marka i tip automata za tocenje moze u tom servisnom modu da tako radi, tj. da okrece brojeve, a da nista ne toci. Posto ja radim servis za Tokheim, Dresser Wayne, Nouvo pignone, Scheidt & Bacmann i Kalvacha automate za gorivo, i ni jedan od tih to ne moze.
Comment
-
-
Cek jel to znaci da bi ja trebo da dignem crevo u vis da se slije gorivo iz creva u rezervoar?
To znaci da po zavrsetku smene - radnog dana lepo lik s pumpe obidje tociona mesta recimo desetak i naspe od 15 do 20l benzina...
Comment
-
Comment