Iz licnog iskustva,uverio sam se (sto se tice benzina) da je najbolja pumpa Zmaj,sto sam vec naveo ranije ili u nekoj drugoj temi. Od kada sam kupio auto,a proslo je skoro 4 godine da ga imam,samo sam sipao na ELP pumpi zato sto mi je bilo najprakticnije (oni ti sipaju,usput mi je,itd...). Odprilike pre oko godinu i po dana je auto poceo da mi se gusi kada je bas hladan (znaci zimi). I tada sam,naravno,poceo da se cimam i raspitujem oko toga gde sipati. Sa najvise strana sam cuo da je Zmaj najbolji zbog najveceg prometa i najstrozije kontrole (zbog stranaca). Od tada do dana danasnjeg sipam iskljucivo na Zmaju.
Skoro mi se desilo da sam bio na tolikoj rezervi da sam morao da sipam na ELP-u cisto za 1000 din. jel ne bih stigao do Zmaja,a i nisam imao vise para. Sledeceg jutra,nakon sipanja na ELP-u,krenuo sam od kuce ne presavsi ni 100 m,upalila mi se zuta lampica za motor i auto mi se ugasio! Sto se prvi put dogodilo od kada ga imam! Tako da ja pljujem taj ELP najstrasnije! Inace auto je kupljen nov,presao oko 90000 km i najredovnije servisiran. Naravno cim se to desilo,bio je odvezen u servis i njihovo objasnjenje je bilo prljav benzin.
Skoro mi se desilo da sam bio na tolikoj rezervi da sam morao da sipam na ELP-u cisto za 1000 din. jel ne bih stigao do Zmaja,a i nisam imao vise para. Sledeceg jutra,nakon sipanja na ELP-u,krenuo sam od kuce ne presavsi ni 100 m,upalila mi se zuta lampica za motor i auto mi se ugasio! Sto se prvi put dogodilo od kada ga imam! Tako da ja pljujem taj ELP najstrasnije! Inace auto je kupljen nov,presao oko 90000 km i najredovnije servisiran. Naravno cim se to desilo,bio je odvezen u servis i njihovo objasnjenje je bilo prljav benzin.
Comment