evo ja bih te propustio.
Saobracajna kultura u Beogradu
Collapse
X
-
Uvek propustim kola s ne-domacim tablicama ... i uvek propustim zene s malom decom .. ne zato sto im se previse uri vec zato sto bas nista ne gledaju i spremne su da te opale eto-tako ...
Kad vidim PAncevce ili RUmuneskrecem i idem zaobilaznim putem samo da ne budemo blizu, spremni su na nicim izazvane i neocekivane ispade, taxiste ne propustam ... 90% su stoka za volanom, a najkulturnije se ponasaju vozaci A6 i A8, to mi je bas interesantno
nikad ne blicaju, sacekaju da se ukljucis, zamole da ih propustis ...
Doduse, vecinom sam na autoputu i otvorenom putu ... uvuku se u rep na dovoljnoj udaljenosti da te ne ugrozavaju, sacekaju da preteknes to sto pretices, da se sklonis (sve opusteno i bez pritiska) i odu svojim putem. Vozaci BMW-a su uvek nervozni i ishitreni, kao i vozaci A3/4.
Comment
-
-
Bezim od PA, RU i pogotovu VA. Uvek propustim, ako je guzva, a jadnika sa strane nece niko da pusti pola sata da se ukljuci. Idioti koji vide guzvu u raskrsnici i opet na zuto ulaze u istu i blokiraju prolaz onim ljudima kojima je u tom trenutku zeleno.
Comment
-
-
hehe, hvala Vam...
i ja potvrdjujem za PA u RU, kao da su svi izasli ispod istog cekica...
Taksiste ne pustam ni pod razno, ne dam mu da mi se ubaci pa makar mi slupao auto (normalno ako nema prednost), ako ima prednost gledam ga kao i svakog drugog ucesnika u saobracaju"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Comment
-
-
pustam i taksiste i oni pustaju mene, anisam taksista. taksisti, istina jesu nesto bezobrazniji, ali kapiram da je to zato sto provode ceo dan u autu. ne pravim razliku izmedju njih i ostalih vozaca, ako vozim normalno, pustam, ako vozim ostro, pustaju mene."dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
I ja bjezim od rumuna ko djavo od krsta
Rajferslus odavno primjenjujem, nisam imao pojma da je to negdje i po zakonu. Ali popizdim kad pustim jednog a ovaj za njim nabije gas da uleti i on, e jedino tu ne pustam.
A pustam sve, i kad preteknu kolonu na semaforu sto da ne, odakle ti znas da mu se zena ne poradja ili dijete umire u bolnici?
Kod prestrojavanja ne dajem uvjek migavac, jer provalim da ce da me izblokira ako ga vidi.
Ali nesto drugo me posebno nervira, tj. najvise - na raskrsnicama bez semafora(francuska/st.bana npr.), kolona kod ovih sto imaju prednost i idu pravo, zatvori im se semafor a prilijepe se jedan do drugoga iako mi iz poprecne cekamo da prodjemo. Dovoljno je samo malo razmaka da ostane ali ne, i onda kao gledaju pravo ili uvis i prave se ludiIf God rides a Harley............
The Devil rides a Duke!
Comment
-
-
ma cudo jedno...
evo jutros kod kruznog toka na banjici (kod televizije pink) stvorila se kolona od belog dvora ka kruznom toku i to bas velika. ali naravno,nasao se pametni vozac crvenog saaba 9-3 koji je presao u suprotnu traku,ali u rikverc i kao upalio sva 4 zmigavca i polako se spusta do kruznog toka. tamo okrene,napravi malu guzvu,neko ga pusti i to je to. sasvim jednostavno i efikasnozaista me iznenadjuje inovativnost pojedinih vozaca sa svojim vratolomijama po gradksim guzvama.
Comment
-
-
Što sam se sinoć oduševio dvojicom klinaca, peti šesti razred. Ibarska ko i obično u nedelju veče zagušrna ka gradu, pametnjakovića koji voze suprotnim smerom pored dve pune koliko hoćeš. A u gradu pre sajma, onaj potez kod seat, vw, audi prodaje, valjda je to Porshe? Nebitno, sigurno znate na šta mislim. I sada mudraci prelaze 4 metara zelene površine i na pešačku stazu, najpamentiji su, i po gasu ka gradu. Vidim kako smaraju klince koji idu tom stazom, kao trube im, "pa sklonite se, vidiš da prolazim sveti JA". I taman smo i mi došči paralelno sa njima, vidim šmekeri dovukli neku dasku i kamenčine, i prave blokadu carevi, usledile su ovacije sa moje strane
Comment
-
-
Komsinica je ocni lekar i danas joj je bio bracni par u ordinaciji...
...ljudi su nadrljali na pruznom prelazu kod hipodroma. Koliko sam ukapirao, covek nije hteo da pusti padobranca da se ubaci preko reda na rampu. Sad ne znam kako se desilo, al ova ****** izvadi neki pistolj, kao na vodu i poprska ih nekim sranjem po ocima i ovi zavrse kod ocnog.Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
Ulazim u Deligradsku sa Slavije, guzva kao i obicno i stanem na semaforu na raskrsnici sa Bircaninovom. Gasi se zeleno za pesake, sledi moje zeleno, a u retrovizoru vdim da kolonu iza mene pretice neki crni audi u zaletu. pali mi se zuto, a iz Bircaninove vidim lika koji se tako zaleteo da mi je jasno da ce proci kroz crveno, a ukljucen mu zmigavac i skrece ka Slaviji u onu traku gde je onaj audi. I tako se ova dvojica nadju tacno na raskrsnici i zablokiraju je da ne mozemo proci.
Lep dan, gotov posao ja happy, svira dobra muzika, spusteni prozori, i ja se ne dam iznervirati, lepo se zavalio smejem se i gledam ove kako ce da rese stvar. Kad vozac iz audija osu psovke na mene, kao sto nisi krenuo @#$%^*! itd. i da sam hteo nisam mogao, jer ne moze se proci, i da sam mogao ne bih
zbog njihovog izivljavanja da se provlacim po po ivnjaku izmedju bandera, ne pada mi na pamet.
Naravno odgovorim mu istim recima, kad vidim lik nesto nervozno pretura po autu, ne prodje par sekundi kad izvadi pistolj, tu mu munjevito cetvorica iz njegovih kola polete na ruku i spuste ga. Nekako u isto vreme onaj sto je prosao na crveno ispari sa raskrsnice na ivicnjak, zapali i audi. I tako kao da nista nije bilo...
Comment
-
Comment