Oprao, ukrao, slupao !!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • lancer
    CBC Član
    • 10.05.2005
    • 20
    • Novi Sad

Re: Oprao, ukrao, slupao !!!

Bio je prilog na nekoj televiziji... Ljudi pa auto je sav krvav... po haubi, branicima...

Comment

• nemanya
      CBC Veteran
      • 29.03.2008
      • 199
      • Beograd

Test severnog jelena
      "..da ima karburator,ja bih znao da ga ... produvam. Al' ova elektrika,sve neke dizne i koješta..ki da teraš šporet.."

Comment

• miroslavm
        CBC Senator
        • 13.02.2007
        • 208
        • Beograd, Zvezdara

Po meni stvar je prilicno jasna. Za auto odgovara servis jer je uzeo kljuceve. sta ako je slupan prvog a ne dvadesetog sata, dok je jos bio mokar.
        Upravo je vlasnik AC Boban sam sebe sjebao i puci ce na sudu zbog svoje izjave - dacemo radniku otkaz... Sta ce napisati u obrazlozenju tog otkaza ? Da je uzeo poverena kola, i naneo stetu firmi ? Ako su poverena dakle odgovara servis, i krivica je do poslodavca, to je lepo regulisano propisima o odgovornosti za stetu organizacije koju pricini njen radnik tokom posla. Ako je sam menadzer kriv sto je ostavio kola, zasto onda radnik dobija otkaz, kad to nema veze sa sluzbom ?

Comment

• Marko001
          CBC Senator XXL
          • 09.09.2006
          • 1070
          • Belgrade

Vidim ovde svi krive najvise centar boban, kao da radnik nije daleko najveci krivac. naravno i centar boban snosi deo odgovornosti, zasto nisu vise vodili racuna o kljucevima itd. a i vlasnik auta se ponasao nerazumno, ko jos danima ostavlja auto na pranju... cak i kad ostavit auto u garazi parking servisa svuda postoje natpisi da oni nisu odgovorni u slucaju npr. kradje necega iz auta ili ostecenja itd. sve u svemu- luda kuća

a ta krv... verovatno mu je izletela neka zivotinja pa je izgubio kontrolu i zgazio i nju i jos se spucao u nesto...

Comment

• miroslavm
            CBC Senator
            • 13.02.2007
            • 208
            • Beograd, Zvezdara

[quote="Marko001"]Vidim ovde svi krive najvise centar boban, kao da radnik nije daleko najveci krivac. naravno i centar boban snosi deo odgovornosti, zasto nisu vise vodili racuna o kljucevima itd. a i vlasnik auta se ponasao nerazumno, ko jos danima ostavlja auto na pranju... cak i kad ostavit auto u garazi parking servisa svuda postoje natpisi da oni nisu odgovorni u slucaju npr. kradje necega iz auta ili ostecenja itd. sve u svemu- luda kuća

[quote="Marko001"]

Sad, mogu oni da napisu sta hoce, ali odgovaraju, za sve povereno u vezi s njihovim poslom. Ko zna da li je radnik zdimio s kolima sledeceg minuta cim je vlasnik okrenuo ledja.
            Zamisli, udjes u servis i saopstis ne odgovaram ako ti ukradem alatku. Poenta je da se vlastitom izjavom ne oslobadjas odgovornosti za stetu kad nastane. Ovde auto centar treba da nadoknadi stetu vlasniku, a zatim da se tuzbom naplati od radnika

Comment

• Marko001
              CBC Senator XXL
              • 09.09.2006
              • 1070
              • Belgrade

Upravo tako,kao sto si napisao u zadnjoj recenici

Comment

• nemkebg
                CBC Senator XXL
                • 25.05.2008
                • 337
                • Beograd, Novi Sad

U ns pranje 300din, unutra spolja... pre neki dan mi prali, i naravno bio sam kod kola... ne verujem nikome...
                Toyota je mozak
                Aston Martin je lice
                Kadilak je stomak
                Alfa Romeo je srce i dusa...

Comment

• miroslavm
                  CBC Senator
                  • 13.02.2007
                  • 208
                  • Beograd, Zvezdara

Boga molim da mi ga razbiju- imam da sredjujem nesto, pa taman...

Comment

• DovlaK
                    CBC Senator XXL
                    • 24.07.2008
                    • 560
                    • Beograd

Nemoj to naglas govoriti... ja kad god sam spomenuo naglas da bi trebalo nešto da sredim ili da farbam, obavezno me je u roku od 10 dana neko udario baš tu gde treba
                    Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

Working...
                    X