O napokon Sasha ne bi se baš složio sa tvojim postom "Tema je otvorena za sve ljubitelje Italijanske auto industrije-industrije snova! Pisite, kacite slike, zanimljive linkove,........ bez ogranicenja!" Tri dana čekam da mogu napisati post...
... a ja dijete radničko, ne znam što je to tunning show...
U ponedjeljak idem na treći servis. Prvi sam napravi nedugo nakon kupovine vozila. Servis je koštao 50 eura. Mjenjanje filtera ulja i ulja. Drugi sam napravio vrlo brzo jer pravim 7000 km mjesečno. Pošto sam ga cjepao po autoputu malo mi je više potrošio ulja. Pa sam mjenja ulje na prijeđenih nekih 8000 km. Taj servis ja koštao oko 65 eura. Ako nekoga baš točno zanima mogu pogledati u račune. Čuvam ih sve. Na trećem servisu ću mjenjati: ulje, uljni filter, sviječice. Možda i zračni filter
Je taj što su brisači od stajanja "zapekli" za staklo i deformisali se. Gumica je neprestano iskakala iz metlice. Za vrijeme jednog nevremena, kolega je vozio i ostalo pretpostavljate. Šajba ima polukružne crte No kasnije je neki kamion bacio kamenčić, tako da sam dobio i piknicu. Šajba je pukla ali mislim da lik na tehničkom neće skužiti Naviko sam da u 50 000 km mjenjam šajbu
O napokon Sasha ne bi se baš složio sa tvojim postom "Tema je otvorena za sve ljubitelje Italijanske auto industrije-industrije snova! Pisite, kacite slike, zanimljive linkove,........ bez ogranicenja!" Tri dana čekam da mogu napisati post...
Izvini,nije mi stiglo nikakvo obavestenje....Imam nekih sitnih problema sa forumom.
Bitno je da si sad tu i da si konacno pazario pravi auto
Nije neki problem ali zna iritirati. U početku je ventiliator u položaju 1 cvilio. Manje više kod svih je tako Koliko sam ja skužio kad sam se raspitivao.
Ne zadnji ali jedan od gorih. Pošto puntać ima garanciju još nekih 20- tak dana to pravo sam iskoristio. Negdje oko 30 000 km počeo mi je bacati grešku. Žuta lampica koja označava protok ili pjuter. Uglavnom ne bi volio da mi se ponovo upali. Ta kad se upali, servis nije jeftin a garancija istiće Otišao sam u servis u Cazinu, skopčali ga na pjuter i rekli da je rika lambda sonda. Nemaju tu odgovarajuću i ništa. Naplatili mi 7 eura na reklamaciju?? No nisam na njih ljut. Ljut sam na ove moje iz Osijeka. Kad sam došao u Laus Osijek i ukazao na problem, nastali su problemi Silom su me htjeli otepst jer nisam servisirao vozilo kod njih nego usput gdje sam stigao. Naravno iz Fiatove knjižice ovlaštenih servisa. E sad detalj koji 100% znam i siguran sam u to. Kad sam im predao vozilo Board Computor (BC) mi je očitavao potrošnu 17,9 km za litru goriva. Kad su mi vratili vozilo na BC je bilo 15.5 km sa litrom goriva. E sad što je problem??? Što ja nisam nikada imao tako veliku potrošnu. Bio sam prezadovoljan sa potrošnjom. Osijek-Bihać-Budva 5,15 do 5,75. Sad ovaj mali vrag troši konstantno 15.5 km/l što ispada preko 6 litara i nemrem ispod toga da me ubiš. Ili ovi u servisu nisu stavili odgovarajuću lambdu ili nisu je ni promjenili nego su u pjuteru ukucali da čita od tih vrijednosti pa na dalje. Jednostavno kao da su premostili mjerač. No ubrzo ću to provjeriti...
Sale čekaj čekaj. Već pripremam taktiku na servise. Ima da sve pišem u italiju. Hoće oni mene J. Dovedem auto u ovlašteni servis u Širokom Brijegu. Ne radi mi lampica lijevog štopa. KAd stisneš kočnicu on registrira da ne radi lampica i pokaže ti grešku na kontrolnoj ploči. Misliš da su ovi u servisu to skontali? Na kraju su besplatno promjenili lampicu. A za nju im je bio potreban električar i neki posebni ključ. A električar negdje u nekom lokalu... Strašno. Sad ću svaki servis kod drugog ovlaštenog servisera ići Istiće mi kod, čujemo se sutra. Pozdrav ekipi.
Jel bi mogla ona tema sa VG o efijevim postom o njegovim iskustvima sa Audijem da se nekako prebaci ovde, bar samo efijevi postovi??? Ono je za nepoverovati sta sve moze da se desi jednom Audiju
Comment