Kad je vec prica o Loganu i Daciji, veceras pricam sa ortakom koji sluzbeno vozi Logana kao i Daciu Super nova, to je ona prva koja se pojavila pre Solence. Rece mi da je ubedljivo najbolja ta prva i da najbolje lezi i najbolje povlaci, saltanje, menjacki odnosi, i uopste da daje najbolji osecaj u voznji. Po njegovom misljenju motor i menjac iz Super nove su daleko bolji nego u Loganua a vozi svakodnevno oba ova auta.
Ako je neko imao slicno iskustvo, bas me interesuju komentari.
To je ona SuperNova na koju se zale da korodira.
Motor 1,4MPI je isti u sva tri auta, a sto se tice osecaja u voznji, pa naravno da je neuporediv u odnosu na Logana, cak i u odnosu na Solenzu, imas osecaj kao da se vozis u proslosti, u ranim 80tim
Solenza donekle, a Logan pogotovo, daleko su bolje uradjeni u unutrasnjosti.
Inace, mislim da je menjac u SuperNovi i Solenzi identican.
Znam da su motori isti, nego mozda je u SuperNovoj bilo vise francuskih delovai sklopova, pa iz toga i ta razlika a vremenom su Rumuni osvojali proizvodnju korak po korak pa je sad Logan mozda cisto Rumunski.
Secam se kad se ovde prodavala Rumunska Visa negde krajem 80', ne znam kako su je zvali a imala je ugradjen cetvoro cilindricni bokser motor koji se ranije ubacivao u Citroena Gs, a u Visi nije valjao ni za sta, trosio puno, nije sa dao nastelovati nikako, puno nekih sitnih problemcica a motor koji se dugo vec eksploatisao i potpuno poznat.
nego mozda je u SuperNovoj bilo vise francuskih delovai sklopova, pa iz toga i ta razlika a vremenom su Rumuni osvojali proizvodnju korak po korak pa je sad Logan mozda cisto Rumunski.
mozda je obruto, Logan je 100% francuski proizvod jos od crtace table a Super Nova je poslednja evolucija Renoa 12 iza 60tih godina koja je cisto rumunski proizvod (bez ikakvih francuskih delova jer je R12 davno pre godista Super Nove prestao da se proizvodi.
dakle, Super Nova je rumunska a Logan francuska kuhinja.
sto se mehanike tice SUper Nova je ista kao i svi prethodni modeli Dacije, i ista kao i R12 cija je licenca.
Ne mislim da je tako, jer kad je Dacia pocela ponovo da se prodaje kod nas, mislim na Super Novu, na sajmu automobila mi je prodavac na standu rekao da su motor i menjac francuski, e sad... ko bi ga znao, naravno da je generalno to bio rumunski proizvod. Mislim da je u staroj Daciji, ona koja je kao Reno 12 bio motor 1,3, ali na kraju krajeva trebalo bi se konkretno raspitati, samo prenosim utiske od drugara koji mi je nahvalio bas tu Super Novu u odnosu na Logana.
U loganu je ogroman % plasticnih delova sa pechatom made in France.
Lim je skroz sa oznakama Dacia.
One alu felne, hm, ne izgledaju mi ni malo rumunske.
Motor je (ovo je najzanimljivije ) skroz rumunski - pri tome mislim da imaju fabriku motora u RO a delove ne znam odakle sve nabavljaju, ali se za ugradnju van Dacie stavlja oznaka Renault, mada ne znam gde se jos taj 1,4 MPI ugradjuje sem u Thaliu.
Jel primetio neko ono odvratno pistanje kad ukljucis migavac na Loganu, to sam vidjao jedino na autobusima...koje uopste ne moze da se ugasi. Ja sam za vreme relativno kratke voznje taksijem hteo da poludim od toga ?
Comment