Kako se odrzava auto u ovlascenom servisu...:-(

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ///M_Power
    CBC Senator XXL
    • 05.05.2008
    • 335
    • Beograd - Minhen

Re: Kako se odrzava auto u ovlascenom servisu...

Meni se cini da je ovaj sistem privremeno stavljen od strane samog servisa... snima parametre voznje, put i vozaca... slicni sistemi ovome, cini se nesto kompleksniji su uobicajena oprema kod testiranja automobila... mada, sve je moguce...

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

aaaa vlasnik auta ga nikad tako nije vozio pa se plasi da mu ne izlete klipovi kroz haubu . da ga je zaboo negde , zna se... AP bi platio stetu a ova njuska bi popila otkaz ili bi radila do kraja zivota za dz da isplati stetu ali posto nije... sta je problem sto je terao 200 i koji je to prekrsaj napravio, nisam video... osim sto se nije vezao.
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• neshaoct
        Banovan
        • 18.08.2007
        • 1754
        • Beograd, Rakovica

Originally posted by zverko
        ...sta je problem sto je terao 200 i koji je to prekrsaj napravio, nisam video... osim sto se nije vezao.

Na delu autoputa ka, i od aerodroma Nikola Tesla gde je ograničenje 80 Km/h.
        Pojedini komentari mi nikako nisu jasni...Tuđi auto je uzet i vožen po gradu i na autoputu. Usput je hteo da se pohvali još nekim ljudima, ali su bili zauzeti. Onda je pokupio nekog lika sa ulice...i malo ga provozao.
        Sve to da bi testirao klimu...

Comment

• low rider
          CBC Senator XXL
          • 03.04.2006
          • 613
          • Beograd

Slazem se sa 206.

Ne vidim cemu tolike sumnje da je namesteno, kad i sam vozac kaze da je vozilo od musterije koja ga je dovela na popravku klima uredjaja ?
          Cak pominje i gde vlasnik radi, samo se ne cuje razgovetno.

Ja znam za jednog coveka koji ima istu ovakvu opremu u autu, prvo je slicne kamere ugradio u poslovne objekte svoje firme koja pruza usluzne delatnosti, da bi mogao da prati rad preko neta, a onda je istu stvar ugradio u svoje automobile...

Bilo bi interesanto da ovaj izbaci jos neki HQ snimak iz OPC-a, sa svim parametrima, npr. akciju po Kosutnjaku, mislim na jurnjavu krivinama .

Setite se slucaja iz centra Boban, gde je serviser slupao auto musterije, a servis odbacio odgovornost.

Sad sam setio lika koji se dovezao sa perla belim X5 ispred S. Vajata, sa nekim felnama sto se ne mere u incima vec stopama.
          Parkirao na sred kolovoza da ne moze da se prodje, pa jedno 15 minuta bezobrazno snimao neke devojke i mrstio se svima iz auta.
          Desetka za mega shabanski nastup, ali to nije stimalo, taj auto, takvo glupo ponasanje, ta lokacija. Padalo mi na pamet da ga je ukrao negde...
          Kad je izasao po pljeskavicu, gore jasha, a dole serviserski kombinezon i uljem uprljane patike .

@nesha
          Pa morao je da vidi da li dize temp ? Samo voznja 200 na sat nije pravo resenje za to,
          jer pri toj brzini pasivni tok vazduha je dovoljan da hladi sve tecnosti iz hladnjaka.

Comment

• Nforce
            CBC Veteran
            • 19.08.2007
            • 121
            • Stara Pazova

Jebo bi mu ja mamu i tatu da je kojim slucajem to moj auto! Izvinjavam se na vulgarnostima ali morao sam! Konjina mrtva, ona....
            --- RIDE OR DIE --- Vectra C 1.9CDTI cosmo

Comment

• tomamega
              CBC Senator XXL
              • 19.03.2009
              • 715
              • Beograd / Crna burma, prim. prev.
              • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Stvarno Zverko. Ako tvoj komentar nije sarkazam, izgleda da te nisam dobro procenio na osnovu tvojih postova na forumu

Ovo je katastrofalno ponašanje (na stranu što je dečko slabije obrazovan i neiživljen), i nije bitno da li je načinjena šteta ili ne. A naslov posta sve govori...

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

ljudi sta je vama, pa jel vidite kakva je lik njuska. ne znam sto se toliko cudite. sad je nesha dusebrizan i uvek vozi 80 na toj deonici auto puta, nije nego... nisam reko da nije problem nego ne vidim u cemu je tolika drama to sto neki tamo pajser tera tudj auto kao svoj. dok sam gledao klip sve vreme sam ocekivao da ce negde da se zakuca posto tera 150+ i prica na telefon ali hebi ga... uskratio me za zezanje...
                deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Nforce
                  CBC Veteran
                  • 19.08.2007
                  • 121
                  • Stara Pazova

ma nije problem sto ga tera 200, verovatno i vlasnik tako, ali neka ON iskesira 25.000 eu pa neka drka koliko hoce, zar ne? a ne da se kiti tudjim perjem!
                  --- RIDE OR DIE --- Vectra C 1.9CDTI cosmo

Comment

• bullet
                    CBC Veteran
                    • 26.05.2008
                    • 115
                    • Beograd

Siguran sam da barem nekoliko ljudi ovde na forumu zna čoveka lično, pa dajte da čujemo šta je istina iz prve ruke.
                    Ja sam ga uvek vidjao na prijemu kola i ostavio mi je ok utisak. Pomešao sam za trenutak sa carom iz AP koji mi je izjavio da je nemoguce postaviti volan da stoji pravo kad se jednom nefabricki centriraju kola .

Comment

• tomamega
                      CBC Senator XXL
                      • 19.03.2009
                      • 715
                      • Beograd / Crna burma, prim. prev.
                      • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Ja se najviše čudim "ovlašćenom" servisu, koji je mogao da dozvoli ovakvo ponašanje svojih zaposlenih. Ovakvi ljudi najviše govore o firmi u kojoj rade.

Comment

• aivan
                        CBC Senator
                        • 28.02.2006
                        • 247
                        • Bograd, Mirijevo

Samo da razjasnim dilemu ... auto nije test auto, poznajem vlasnika licno, i snimak sam video pre nego sto je postavljen ovde.
                        Astra Classic II 1.4 Twinport (ex: Kadett E 1.3i )

Comment

• jevtic
                          CBC Senator XXL
                          • 26.11.2006
                          • 729
                          • beograd

iz prve ruke.

u pitanju je takođe ovlašćeni servis porše beograd krnjača. auto je golf gti.

moj auto su u servisu provozali 40 km. u servisu je bio zbog zvukova koji su dolazili iz trapa. njihovo objašnenje je da su morali da testiraju auto da utvrde da li je zvuk nestao. na naše piranje da li su ga testirali do avale i nazad nisu ništa odgovorili. da li moram da napomenem da zvuk nije nestao. i još da napomenem da je auto bio u servisu oko 3 nedelje i da mu je promenjeno dosta stvari uključujući i (po njihovim rečima) čak dve letve volana. srećom da je auto pod garancijom inače ne znam šta bi radio. i na kraju zvuk posle par meseci se ponovo pojavio.

btw na kraju kvar je ustanovio nezavisni serviser. radilo se o jednom šrafu koju je popustio......... stavljen drugi sad je sve ok.

moja preporuka je kad god ostavljate auto na servisu bez obzira gde ako nemate kameru i gps kao ova korsa onda obavezno zapisujte kilometražu.
                          ex - fabia 1.9 tdi
                          golf 2.0 tfsi

Comment

• srdjanissan
                            CBC Senator XXL
                            • 20.11.2008
                            • 720
                            • beograd

a ja bas teo da napisem sta rade oko metroa u porche centru,uvece kad nema nikog,sa pasatima 2.0t i ostalim automobilima,isto i voze prolaznike,ortaka provozali!

inace,epilog corse je? reci ako znas vlasnika!
                            kad koči,cepa gume i prevrće se!
                            papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• nagata
                              CBC Član
                              • 26.12.2004
                              • 74
                              • Brace Jerkovic,Beograd

Meni samo nije jasno, zasto se ova rasprava svodi na "pljuvanje" firme u kojoj je doticni zaposlen?? Kojom magijom firma moze da predvidi i spreci eventualni ispad nekog od svojih zaposlenih?? Da je kojim slucajem u radno vreme izasao na ulicu i upucao nekoga, jel bi i za to firma odgovarala? Niti je on dobio uputstvo da postupi kako je postupio niti je bilo ko iz firme za to znao, niti je istina da se takvo ponasanje tolerise. Nemojte me shvatiti pogresno, daleko od toga da odobravam ovakav ispad, ali nesmotrenost jednog zaposlenog ne predstavlja celu firmu.

Comment

• djukic
                                CBC Senator XXL
                                • 27.03.2005
                                • 2526
                                • Beograd

Meni je neverovatno da se u tako velikoj firmi moze desiti da neko izveze auto iz kruga i da se leeepo provoza s njim? Cekaj bre pa na kapiji te firme se ostavljaju automobili koji su novi ili skoro novi, svaki vredi preko 10.000E, to je velika vrednost da bi se tek s njom raspolagalo i nemarno ponasalo.

Inace u tom servisu sam ja licno ostavio Opel korsu van na jedno mesec dana kada joj je u garanciji riknuo alternator. Ono sto mi je cudno je da su mi tada u radni nalog upisali vreme i kilometrazu u momentu predaje automobila na servis. Neznam to je bilo pre 3 ili 4 godine da li su sada opusteniji?
                                https://t.me/pump_upp

Comment

Working...
                                X