Kako se odrzava auto u ovlascenom servisu...:-(

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djukic
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2005
    • 2526
    • Beograd

Re: Kako se odrzava auto u ovlascenom servisu...

E stvarno nije uredu od strane vlasnika da se buni sto mu je decko probao auto. Da sam na mestu vlasnika ja bi tu korsu vratio u servis i dao je da se svi izredjaju na njoj. Lepo posle se ljuti sto mu je neki bizgov uprdeo sediste, sto je malo auto provozao, ma i da je ubio nekog s njim trebalo bi da vlasnik prihvati krivicu...

Kamo srece da ovde postoje emisije kao na trulom zapadu, gde se raskrinkavaju upravo ovakvi servisi...
    https://t.me/pump_upp

Comment

• djukic
      CBC Senator XXL
      • 27.03.2005
      • 2526
      • Beograd

I jos nesto sta da je auto firmin tj. da mora da ima putni nalog. Zna li taj mamlaz koliko kosta kada te uhvate da vozis bez naloga?! ili i to treba vlasnik da pokrije...

Comment

• starac vujadin
        CBC Senator XXL
        • 27.08.2005
        • 2617
        • Stari grad

Ljudi, sta se trudite da ubedjujete njih dvojicu-trojicu da je trava zelena, a nebo plavo...pustite, bre...Vidite da nemaju sta da smisle, pa premestaju teme sa PRAVOG MESTA na POGRESNO MESTO ne bi li smanjili citanost teme.

Comment

• TRISHA
          CBC Senator XXL
          • 19.06.2007
          • 443
          • Zemun

hehehe

dzuze ne podrzavam takvo ponasanje. ali i dalje tvrdim da je ovo planirana stvar da bi se dobilo nesto. samo je trebao neko da sedne i da vozi.

zapitao bih se samo za sigurnost kola ako momak dobije otkaz.

i dalje niko nije prokomentarisao nerealne zahteve vlasnika
          Narode Srbije probudi se! Isteklo je radno vreme.

Comment

• djukic
            CBC Senator XXL
            • 27.03.2005
            • 2526
            • Beograd

E ovo postaje strasno. ZAPITAO BI SE ZA SIGURNOST KOLA ako momak dobije otkaz?!?!?

Znaci li to da ja moram da oteram auto u servis i da stavim pistolj na krov da bi videli mangupi da sam opasan?!?!

Sramotno, odsteta je smesna stvar, ovakve stvari se zavrsavaju bez suda bas zbog marketinga...

Bas me zanima sta bi se deslio da je korsa slupana, ja bih sigurno trazio i antaru i insigniu pride...

Comment

• bax76
              CBC Senator XXL
              • 07.11.2006
              • 605
              • BG

Svakom ko je iole ostao normalan ovo sto se desilo u servisu Autopromet, je apsolurno ne dopustivo.
              I sam cin izivljavanja nad tudjom imovinom vrednom 20.000 evra.
              kao i cinjenica da je serviser i dalje na istom radnom mestu.
              Da li treba da se zataskava, sta se desilo, ili ljudi da budu informisani?
              Servis ne zasluzuje da nosi ime "ovlasteni", ovo je moralo da se spreci ili da se strogo sankcionise.
              Ne zanima me kako.
              Ocigledno da radnik i dalje radi na istom radnom mestu, ako iko ima drugu informaciju molim da je iznese.
              Kako je vasnik hteo da nadoknadi svoje ostecenje u ovom slucaju apsolutno nije bitno.
              Steta koja je ucinjena ugledu servisu je nemerljiva.
              Pametnome dosta...

TRISHA
              Dali ti stvarno deluje smisljeno, da vlasnik koji obozava automobile, oprema svog prelepog novog Opela Corsu OPC kamericama, i jedva ceka da mu urnisu auto, da bi on onda trazio neko obestecenje?

Comment

• vujke
                Admin
                • 29.09.2004
                • 1673
                • Mladenovac
                • Daewoo Lanos 1.5SX

Tema privremeno zakljucana dok se neke glave ne ohlade.
                while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Originally posted by starac vujadin
                  Ljudi, sta se trudite da ubedjujete njih dvojicu-trojicu da je trava zelena, a nebo plavo...pustite, bre...Vidite da nemaju sta da smisle, pa premestaju teme sa PRAVOG MESTA na POGRESNO MESTO ne bi li smanjili citanost teme.
                  Znam da si imao dobru nemru što si je tamo postavio ali bih više voleo da si je ovde postavio, pošto tamo nije potrebna, ovde će ostati...
                  Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Misko M
                    CBC Senator XXL
                    • 17.03.2007
                    • 652
                    • BG Vozdovac

Originally posted by TRISHA
                    Originally posted by Misko M

...kako nije osteceno ??? kocnice su potrosene, gume su potrosene, trapovi su potroseni, gorivo je potroseno kilometraza napravljena, enterijer...

...ko ce da plati amortizaciju, gorivo, gume, delove i sve ono sto bi trajalo duze da ovog testa nije bilo ? neka je ta cifra i par eu ali ako traze da se plati 'servis' neka ocekuju da i oni plate ono sto ostete !
                    druze jel se ti salis ili nesto drugo....

koliko sam nacuo zbog ove ''probne voznje'' vlasnik auta je trazio od servisa obestecenje, a to je cini mi se bila opel antara.
                    da li je to normalno sa njegove strane?

sve mi se cini da ovo nije slucajno nego namerno uradjeno. a cini mi se i da je klima bila ok

bese da je vlasnik naglasio da se auto isproba
                    ...ja se ne salim ali po tvojim postovima vidim ogromnu pristrasnost za jedan neozbiljan i neprofesionalan servis u kome rade bizgovi !!! i ako zbog ovoga neko dobije otkaz slobodno mu daj moj telefon da mu licno objasnim neke stvari ( de bre ti zivis ??? u ...90-tim jeste kristijan napolju ali brateeee ?!)
                    ...to sto je trazio je manje od onoga koliko ce da izgube ovom anti-reklamom i napolju bi ta cifra bila mnogostruko veca !!!
                    ja znam da bi trazio mnogo vise, pa nisam ja platio gomilu para da bi mi se tamo neki bizgov izivljavao na kolima ? oces li ti i svoju devojku pozajmiti nekom 'obdarenom' afrikancu da je proba i pokaze drugovima samo zato 'sto je za to pravljena' ???

Comment

• TRISHA
                      CBC Senator XXL
                      • 19.06.2007
                      • 443
                      • Zemun

devojka i kola nije isto

mozda sam malo preterao, ali tvrdim da servis ne treba da trpi ispade jednog coveka.
                      u evropi se daje otkaz za takve stvari, a ako je bilo ostecenja na kolima isplati se steta, radnika firma sudski goni zbog stete nanete firmi.

za ovo ne znam sta treba da plate.

Comment

• tomamega
                        CBC Senator XXL
                        • 19.03.2009
                        • 715
                        • Beograd / Crna burma, prim. prev.
                        • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Originally posted by TRISHA

mozda sam malo preterao, ali tvrdim da servis ne treba da trpi ispade jednog coveka.
                        u evropi se daje otkaz za takve stvari, a ako je bilo ostecenja na kolima isplati se steta, radnika firma sudski goni zbog stete nanete firmi.

za ovo ne znam sta treba da plate.
                        Apsolutno je servis kriv, jer je firma odgovorna za ponašanje svojih radnika. Upravo zato postoji provera pri zapošljavanju, a tu ne mislim samo na proveru stručnosti. Firma je dobra onoliko koliko su dobri radnici/zaposleni koji tamo rade.

Ovde je reč o reputaciji firme, a ne samo o usdksim troškovima.

Comment

• bax76
                          CBC Senator XXL
                          • 07.11.2006
                          • 605
                          • BG

Apsolutna krivica servisa. O ovome je besmisleno polemisati.
                          Nije on privatno zavrsavao posao sa ovim covekom. Doterao je auto na servis i ostavio ga sa punim poverenjem.
                          Zaposleni se izivljavao, napravio nebrojene prekrsaje, primao ljude sa ulice u musterijino vozilo?

Gde mu je mozak bio nije mi jasno...

Servis je licenciran da radi po Opelovim standardima, i tu licencu lepo naplacuje.

Steta renomeu firme je nemerljiva.

Comment

• TRISHA
                            CBC Senator XXL
                            • 19.06.2007
                            • 443
                            • Zemun

reputaciju firme moze da se unisti na ovaj nacin i to mnogo da se unisti....
                            sve je moglo da se zavrsi na lepisi nacin da nije bilo glupih zahteva.

u ovom slucaju niko nista ne dobija svi gube

ja ipak mislim da nije krivica servisa. da nije mozda majstor iz garaze kriv sto je neko ko prima kola seo i provozao se. zasto da ispasta neko ko nema veze sa tim.

Comment

• Andrej55
                              CBC Veteran
                              • 28.07.2008
                              • 104
                              • Beograd

zar je moguce da neko opravdava ovog iskompleksiranog baticu iz servisa? pazi dokle idu kompleksi,kad on mora da provoza nekog u kolima,pa makar to bio i nepoznanik totalni. bas me zanima sta bi bilo da je ovaj ''suvozac'' izvadio pistolj i oteo kola? i jos ga pojedinci brane... kao,za to je i pravljen opc,neka ga proba decko 200km/h. i ne,nikada ne bih i nikada i nisam cepao tudja kola,cak ni kad mi vlasnik kaze ''slobodno'' . nije moje i ne zelim da razmisljam sta moze moze da se desi sve... posto od skora imam slican auto (clio sport 197),pocecu da zapisujem kilometrazu pre svakog servisa. kapiram da je sve moguce u srbiji,ali ne smem da zamislim kako bih popizdeo da vidim svoj auto kako prolece 200 pored mene,a znam da sam ga ostavio na servisu pre toga.

ja ipak mislim da nije krivica servisa. da nije mozda majstor iz garaze kriv sto je neko ko prima kola seo i provozao se. zasto da ispasta neko ko nema veze sa tim.
                              krivica servisa je sto zaposljava ovakve batice i oni su jedini odgovorni za ovo. oni treba da preduzimaju preventivne mere,da kontrolisu i unapredjuju osoblje kako se nesto ovako ne bi desilo nikad. a ako se to i desi,treba strogo sankcionisati za primer ostalim zaposlenima. dovoljan je jedan ovakav djilkos u servisu,koji se osilio pa ce i drugi da razmisljaju ''a zasto ne bih i ja cepao opc,moze mi se?'' to je krivica cele firme,rukovodecih ljudi pre svega,pa na dole po hierarhiji. ja mogu da se kladim da nije jedini u ''Autoprometu'' koji se ogresio,ali eto,njega su navatali. znaci da rezimiram,batica je tezak kompleksas,ali isto tako je zaposlen u toj firmi i tu se svaka prica vezana za neodgovornost ovlascenog servisa zavrsava. nije lik ukrao nekome torbicu na zelenjaku,nego je ovo radio na radnom mestu u toku radnog vremena...

Comment

• vracarac
                                CBC Senator XXL
                                • 04.11.2007
                                • 364
                                • Beograd
                                • Opel Astra G

Vlasnik je trazio bezobrazno obestecenje, ali ako oni nisu nashli za shodno da otpuste dotichnog radnika ili da ga sankcionisu, onda je i vlasnik postupio bezobrazno.
                                Corsa OPC jeste primamljiva, da se nadjem u istoj situaciji verovatno bih i ja seo, ali je svakako ne bih ovako vozio, verovatno uz ulicu ili oko servisa, sramota bi me bila da se sprdam ovako.Dotichni radnik je ochigledno izashao da se provoza i da stane na crtu sa nekim. Zvao par ortaka da se potrka protiv njih, niko nije bio slobodan pa ga je on opleo.

Rasprava kako vlasnik vozi taj auto i zasta je on napravljen je GLUPA. Mozda je chovek picajzla, pazi, licka, cuva pod staklenim zvonom taj auto. To apsolutno nije nash problem, njegovo je, on je dao pare i sta sad.

Shto se tiche kamera, mozda je servisirao i ranije tu auto pa je posumnjao neshto i stavio kamere za sledeci put da vidi u chemu je stvar.

Ovako neshto se desheva svuda, od restorana gde im meso ispada na pod, pa do prodavnica tehnike gde se sluze tvojim uredjajem ili gledaju tvoje sadrzaje (u telefonu i kompu npr.), njih niko ne opravdava, ali shto se vishe toga iznese u javnost, mozda ce ljudi pocheti da razmishljaju malo.
                                Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija

Comment

Working...
                                X