Originally posted by Superbird
GARAZA MINIJATURNIH MODELA
Collapse
X
-
Malo da osvezimo temu...
Jako dugo nisam nista kupovao od modela, slabo su se i pojavljivali neki novi primerci koji bi me interesovali a onda je Horsepower dosao u Srbiju...
Shelby GT 500 1967
Buick GSX 1970
Chevrolet Nova SS 396 1969
Ford Torino Cobra 428 CJ 1970
Ford Thunderbolt 1964
Svi su Johnny Lightning ( sto znaci da su detalji vrhunski kao i izrada ) osim GSX-a koji je Welly i svi su 1:24
ovo je moja slika u licnoj karti
HEMI 426 motor u 1:6 razmeri ( mislim ), extremno detaljan a kad mu okrecem zamajac okrece se ventilator, ima sve delove i cak sve kaiseve!!!
A ovo je kruna kolekcije, 1:24, Yat Ming, 1961 Kennedy Lincoln Continental X 100, auto u kome je ubijen JFK
da pricam o detaljima mislim da nema smisla...iskreno, plasim se da ga vadim iz kutije...
Comment
-
-
Moja kompletna kolekcija, danas sam ih sve detaljno slikao.
http://forums.bradbarnett.net/showpost. ... stcount=25
Comment
-
-
au, koji ste vi kraljevi...
ja nisam toliki kolekcionar, mislim, neam sad nesto ni kinte za modele, mozda kad se zaposlim
inace, imam nekih 20ak modela... nazalost, dobijao sam one najbolje kad sam bio klinac i sad hocu da se ubijem... BMW 318i kabrio, imao je platneni krov koji se spustao... a ja sam uspeo da ga s****m... mada sam plakao par dana
bice slike veceras ili sutra... inace, svi su Burago/Maisto... bilo je tu i par stotina onih malih 1:48, al oni su ko zna gde...
Comment
-
-
Originally posted by HorsepowerMoja kompletna kolekcija, danas sam ih sve detaljno slikao.
http://forums.bradbarnett.net/showpost. ... stcount=25
Comment
-
-
Videh danas!
Uradjena do 00
Cena 1.750 dinkica!
Izmedju ostalog,zagledao sam neke Cararama modele.Jako su fino uradjeni za svojih 1:43 razmere.Zanimljivost,neka oldtimer serija.Videh Triumph Herald,Austin Premier A60,Fiat 500 ('59.),Renault Dauphine i Jaguar XK120 Roadster.Cena 295 komad.
Posebno lepo uradjen Cararama Fiat 500 ('59.),ali u 1:24 (oko 10€).
Comment
-
-
ja sam pre nekoliko kupio MV Agusta ticilindri 500cc motocikl u razmeri 1:9 i juce sam poceo da ga sklapam, odusevila me detaljnost... recimo imam radilicu klipove klipnjace, sve posebno, blok glava svecice karburatori... neverovatno, sklapanje ce potrajati, a sutra cu okaciti malo slikica ako nekog zanima
Comment
-
Comment