Osnovni model je Maistov 1:25 Ford pickup iz pedeset i neke, a jedan Maisto Mustang je morao biti ubiven za te felne... Al ono, ne zhalim ga toliko, nije mi se bash preterano svidjao...
****m li ga, jesu, ali ipak kod nas ne postoji skoro nikakav izbor plastichnih, mora chovek da se snalazi nekako... A i posle su mi die cast sigurniji za chuvanje, plastichni se mnooooooogo lakshe polome, istope, ili shta god vecj mozhe josh da im se desi...
Update moje kolekcije. Ovih dana najvecu muku mucim sa prostorom koga nemam. Skupljam uglavnom 1:18, ali imam i modele i u drugim velicinama.
Nedavno mi je bila slava tako da sam velik broj 1:18 morao da pomerim u jedan cosak u podrumu gde i danas stoje.
Jos 1:18 koji se nalaze u hodniku podruma.
Nesto u mojoj sobi.
Gomila sportskih motora u 1:18 i jos manjih diecast.
Gomila Harley Davidsona u 1:18, kamion u 1:16. Situacija sa prostorom je postala toliko losa da cak drzim 2 Forda na magazinima. U kutiji (ne)mozete da vidite John Kennedyev Lincoln Continental u 1:24 koji sam kupio Hemiju.
Gomila modela iz filma "Cars". Malo traljavo sam napravio police, ali nije toliko lose.
Comment