GARAZA MINIJATURNIH MODELA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • HEMI 426
    CBC Senator XXL
    • 23.12.2005
    • 1833
    • Novi Sad -United States of Liman

Originally posted by starac vujadin
    e sad, sto se pixle tice, mislio sam da izbegavam pastelne boje ( doduse, tipicne za 50te ) i da idem ka necem sto cool izgleda sve ove godine a opet je period....
    [quote:3o5f37ib]e sad, moderni cadillaci imaju jednu perverzno dobru nijansu Crimson red ( pearl efekat ), gledacu da to nadjem...
    [/quote:3o5f37ib]

ispravka, Crimson red je boja iz 1967 ( najranije sto znam )... nije bas period ali ajde...

Comment

• ĆOMI
      CBC Senator XXL
      • 31.08.2006
      • 1705
      • Braće Jerković,Vozd
      • Stilo JTD 16V

Hemi,ovi sa linka sto si mi poslao su extra,da li ima tih modela kod nas i gde,bas bi voleo da tako nesto sastavim...Impresioniraju me ti silni detalji,to mi je bas gotivno,kao i samo "modelarstvo".

Koliko bi mogli da kostaju kod nas?
      OPEL CLUB SERBIA

Comment

• gille
        CBC Senator XXL
        • 24.09.2006
        • 593
        • Belgrado

Turbo Limač, Bežanija, Partizanske avijacije bb, u Idei super. Ima šta god ti padne na pamet od Revella, može i da se naruči.... Joe i ja sad upravo sklapamo Ferrari F1 2005, i mnoooooogo je dobar zez

Comment

• HEMI 426
          CBC Senator XXL
          • 23.12.2005
          • 1833

Originally posted by gille
          Turbo Limač, Bežanija, Partizanske avijacije bb, u Idei super.

Dida, Mercator, Tempo, Metro i sve bolje snabdevene knjizare i radnje sa igrackama...

cene su od 480 din za easy kit 1:24 do 1500 din za najveci i najkomplikovaniji model...

u ns sam video veliki mercedes actros ( kamion ) na sklapanje, sa sve prikolicama, jbt, kutija je velika kao trpezarijski sto!

Samo se malo promuvaj po gradu, nacices nesto interesantno sigurno a ako ne nadjes u bg, znam gde ima u ns. Kad zavrsim Cadillaca, sledeci projekat je ona Cobra racing, ali necu da je farbam u boju koju mi oni daju nego ce da dobije istu paint sheme kao i trkaci sa sebringa...

Comment

• ĆOMI
            CBC Senator XXL
            • 31.08.2006
            • 1705
            • Braće Jerković,Vozd
            • Stilo JTD 16V

Izgleda da cu da postanem zaviskik! Mislio sam da je to mnogo skuplje,kad ono medjutim!

Upravo sam dobio nov hobi,hvala na informacijama!
            OPEL CLUB SERBIA

Comment

• sn00py
              CBC Senator XXL
              • 15.08.2005
              • 851
              • Belgrado

Obradovao sam sam sebe ko malo dete za novu godinu..

BMS team

Comment

• HEMI 426
                CBC Senator XXL
                • 23.12.2005
                • 1833

uuuuuu 8 ca je jedan od mojih omiljenih automobila...

sta kako, koja dimenzija, marka, cena, lokacija...ajmo!

Comment

• luci
                  CBC Senator XXL
                  • 13.03.2006
                  • 1103
                  • odzaci

ja sam uradio vec tri sklopiva modela, doduse od toga samo jednim sam zadovoljan, nameravam uskoro da uzmem jos neki revell... ciljam da nadjem cobru, a da me to zatekne kad imam love, ako ne onda cu da pazarim neki ferrari ili ako nadjem mada sumnjam stingray vette

Comment

• HEMI 426
                    CBC Senator XXL
                    • 23.12.2005
                    • 1833

jel ima stingray uopste???

Comment

• luci
                      CBC Senator XXL
                      • 13.03.2006
                      • 1103
                      • odzaci

bilo je , ali sad sam pogledao vise nema.... onda trazim mustanga da ga slozim full custom, to me vise privlaci nego da slazim kako original.... imaju dosta modela.... takodje imaju zanimljive modele motocikala, ali su skuplji od automobila

Comment

• HEMI 426
                        CBC Senator XXL
                        • 23.12.2005
                        • 1833

kakav si stingray video, ja sam na netu nasao samo ovaj 1:8 ( to ti je preko pola metra dugacak model ) !?!

Comment

• luci
                          CBC Senator XXL
                          • 13.03.2006
                          • 1103
                          • odzaci

verovatno je taj. ja sam bio ubedjen da je 1:24 ali posto je ista kutija do detalja, ja sam verovatno prevideo da je to ogromna razmera... verovatno je zato nigde nisam video

Comment

• HEMI 426
                            CBC Senator XXL
                            • 23.12.2005
                            • 1833

ako se ovaj drugar pokaze kao dobar modelar, moracu da pocnem da narucujem neke egzoticne modele i da mu dam da radi... tu bi zaista mogao da pustim masti na volju i da napravim neke verzije koje su zaboravljene... recimo, uzmes obicnog Mustanga 66 kupe i napravis Terlingua Racing Team New Mexico Mustangs 1966....zaboravljeni ali jako opasni mustanzi...

Comment

• luci
                              CBC Senator XXL
                              • 13.03.2006
                              • 1103
                              • odzaci

to otvara jako mnogo mogucnosti, ali si ogranicen cinjenicom da moras da zadrzis osnovnu liniju karoserije, ja sam neki toyotu celicu 71 ili tako nesto dobio za rodjendan pa sam experimentisao, ali moras se pridrzavati osnove jer neki radikalni zahvati skoro sigurno upropascavaju ove plasticne modele, e sad neke druge varijante od smole ili cega vec ne znam kako bi se ponasale, ali su verovatno preskupe da bi se experimentisalo.... ali ja sam definitivno resio da od sad svaki model koji sklopim ima da bude moja kreacija ako nista drugo onda po boji

Comment

• Horsepower
                                CBC Senator XXL
                                • 29.12.2005
                                • 2000

Svaka vama cast kad imate zivaca sa plasticnim modelima. Ja sam probao jedno 7-8 puta i eno svih modela u kutijama zavrseni do pola.

Kupujem samo 1:18 i nekad manje koji ne postoje u 1:18 i to samo diecast metalne modele.

Comment

Working...
                                X