PREREGISTRACIJA sa CG i ostalih

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djukic
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2005
    • 2526
    • Beograd

Istog sekunda ako odobre legalizaciju CG tablica za jeftine pare ja uzimam XM-a na Slovenacke table.
    Posto je jeftin neka ga i oduzmu a onda cu sporta radi da ih tuzim jer nevidim razliku izmedju Slovenije i Crne gore osim sto mi je lakse da odem u Sloveniju a i XM iz Slovenije je sigurno bolji nego onaj iz Crne gore.
    https://t.me/pump_upp

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Ti ne vidis razliku, kao sto je u sustini nece ni biti, ali ce, ako to bude, u nekoj Uredbi sigurno pisati "vozila registrovana u CG", pa mozes da ih tuzis 78 000 puta.

Ja to ne bih dozvolio jer je dosta bilo cinjenja manjini na ustrb vecine.
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• sw.brick
        CBC Senator XXL
        • 09.10.2004
        • 8141
        • Beograd, barajevo-zemun
        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Nije ceo svet EU
        nije.
        ali nasa geografija polozaja kaze da nas 5-6 miliona zivi u okruzenju EU koje broji 400 miliona.
        pitanje koji ce standardi prevladati ne smatram realnim
        volvo
        945 SE turbo lpg
        344 GL lpg

Comment

• dranix
          CBC Senator XXL
          • 04.10.2004
          • 3079
          • Antwerpen/Belgium
          • Saab 9-3

Tetak,
          I EU je sve tako napravila "zbog sebe samih". To ne znaci nikako da neko zna i bolje pa da EU nesto nauci od pametnijih. Do tada......

Sto se tice prevoda za automobile. Preveo bi sve povoljno. Pa to je jednom u zivotu, kao sahrana. A posle je posle.

Comment

• djukic
            CBC Senator XXL
            • 27.03.2005
            • 2526
            • Beograd

Ako se napravi presedan (mislim da hoce), onda treba biti strpljiv ima tu jos sta da se deli ide Kosovo, Vojvodina, Sandzak... Ih kolko tu preregistracija ima da bude

Comment

• sisa ki
              CBC Član
              • 12.04.2006
              • 90
              • Kikinda

pa kako su ovi poceli da cepaju i prodaju drzavu,ne bih se zacudio da se sve zavrsi opet sa beogrdskim pasalukom.
              a lovu ce da iscede iz svih do kraja i da budemo nova argentina ili cuba.

jbg ,ako budemo Cuba ,bar cemo se navozati onih oldtimera

Comment

• Cacanin
                CBC Senator XXL
                • 10.10.2005
                • 343
                • Cacak

ZA "fantastik" : Ne treba da crkne krava a sigurno i ne treba da puste uvoz bez EURO 3 , porez , carina ! Zasto pustiti , NIKAD , ja sam prvi protiv i ako budu pustli ovi iz drzave ( Dinkic ) onda su stvarno stoke broj 1. Zasto sam ja kad sam kupovao auto morao EURO 3 , porez carina ??? Dokle nepravde !

ZA "neman" : Zato sto je sa KiM sve bilo po zakonu ! A sa CG je sve na divlje , divlji papiri , automobili registrovani na nevidjeno ( verovatno ispod neke sljive ) , preko 40000 fiktivnih tablica !

ZA "TETKA" : Legendo ne znam da li si upucen , drugar mi danas javio da su nekom zajednickom drugaru juce policajci skinuli tablice sa CG registracionim brojem ! Ako budes imao neku informaciju javi ?? Da li je pocelo ??? Ako jeste .....

Comment

• NemaN
                  CBC Senator XXL
                  • 29.11.2004
                  • 1560
                  • munze

kakvi bre divlji papiri divlji automobili o cemu ti pricas bre !!!!!

njih ima ali su oni uglavnom skuplji i nek dodje taj sa tim papirima na preregistraciju da vidim kako ce da zavrsi kad mu provere auto u kompu...

KIM sve po zakonu nemoj da ZNAS sta......

ja koji sam vozio yuga kojeg sam prodao za 1500e dodao jos 500e i kupio hondu ....jel to bolje ? ne govorimo o ljudima koji rade to iz materijalne koristi govorimo o pojedincima
                  I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• sri98
                    Admin od Trpeze
                    • 24.10.2004
                    • 7262
                    • Republic of Konjarnik
                    • Toyota Corolla E 210

KiM je bila politicka odluka jer je UNMIK odlucio da sva vozila na KiM moraju imati nekakve tablice i biti registrovana, a posto nasa vlada ne priznaje nikakve dokumente UNMIK, uradjena je preregistacija sa bilo kojih tabli da bi srb sa Kosova mogli bez problema da dolaze u Srbiju.

A, da bi se sto manje auta uvezlo na tu foru, ta uredba je vazila 10 dana od kojih je 6 bilo neradnih (nedelje i praznici), pa je bilo dosta auta koji nisu uspeli da se prebace na KiM, pa su zavrsili u CG (secas se crvenog civica?).
                    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• NemaN
                      CBC Senator XXL
                      • 29.11.2004
                      • 1560
                      • munze

da da...jbg bio isti ko moj

pa jbg sve to moze i 3 i 5 i 10 dana ali ponovo ce ljudi sa vezama biti u prednosti u odnosu na pojedince tako da dodje na isto...
                      I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Corsa
                        CBC Senator XXL
                        • 22.09.2005
                        • 450
                        • Beograd

Glasao za opciju 4.Stvarno ce ovi iz vlade ispasti pedercine,ako puste da se automobili koji nisu euro 3 preregistruju.Sta treba,mi koji smo postovali zakon i propise da ispadamo budale i placamo sve,a da neko za sicu uvozi automobile koje mi nismo mogli?!Zakon se mora postovati,a on kaze da se moze registrovati samo euro 3 iz uvoza,sto od juce i zvanicno vazi za CG.Jos jednom ponavljam,ako puste preregistraciju automobila koji nisu euro 3,stvarno su slepci,jer se onda rugaju nama koji smo postovali zakon!

Comment

• kilson
                          Moderator
                          • 09.10.2004
                          • 3216
                          • NoviBGD
                          • AR 75 GT

Momci, pa shta ochekujete da ce se desiti kada odredjeni broj CGoraca bude naturalizovan, t.j. gradjani sa srpskim pasoshem? Mislim da ce "njihova" imovina doci sa njima ovde takodje... Sve u svemu; chini mi se da ce CGora i njihovi "gradjani u dijaspori" opet ubrati pare i to recimo na prenosu vlasnishtva sa fiktivnih vlasnika na ove koji ce biti naturalizovani kako sve to uredno ushlo u Srbiju...

Ja iz principa nisam ishao na tu kombinaciju i prosto se radujem shto je moj novac zavrshio sa ove strane granice. Jbga, 2K eura manje za njih! Radije cu da se vozim taxijem za te pare!

Samo malo razmislite josh o ovome, procena za broj automobila u Srbiji sa CG tablma je oko 50.000 pomnozhite to sa prosechnom cenom nelegalnog uvoza koji je placen Crnoj Gori + registracija, sve zajedno dodje u proseku oko 1300 eur po automobilu, koliko je 50.000 x 1.300 (pokvario mi se digitron)?!!

Da dolijem ulje na vatru? Srbija je okupator u celoj prichi!? SRAMOTA!!!
                          Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• djukic
                            CBC Senator XXL
                            • 27.03.2005
                            • 2526
                            • Beograd

Pa da znaci mi smo isfinansirali otcepljenje. Ali za to je kriva vlada Srbije jer nije na vreme sankcionisala ili bar najavljivala sankcije CG automobilima odnosno vlasnicima.
                            Zamislite drzavu u kojoj ima taman toliko penzionera (mozda i manje) i neko im u budzet uplati jednogodisnju penziju i to dooobru penziju.Ocekujem da u CG sad pocnu da dele mleko i cokoladu na svakom cosku...

Comment

• Cacanin
                              CBC Senator XXL
                              • 10.10.2005
                              • 343
                              • Cacak

Originally posted by neman
                              kakvi bre divlji papiri divlji automobili o cemu ti pricas bre !!!!!

njih ima ali su oni uglavnom skuplji i nek dodje taj sa tim papirima na preregistraciju da vidim kako ce da zavrsi kad mu provere auto u kompu...

KIM sve po zakonu nemoj da ZNAS sta......

ja koji sam vozio yuga kojeg sam prodao za 1500e dodao jos 500e i kupio hondu ....jel to bolje ? ne govorimo o ljudima koji rade to iz materijalne koristi govorimo o pojedincima

Znas li TI uopste o cemi pricas ??? Da li si cuo da je ministar iz Crne Gore
                              izjavio da je od nove godine do sada registrovano "samo" 15000 automobila ???? A u Srbiji ih ima preko 70.000 ejjj !
                              Pa sve ostalo su divljaci , auto ne moze da se registruje dok ne ode u CRNU GORU lepo je covek rekao , isto kao i kod nas NE MOZE na nevidjeno !

PS: Jedan moj poznanik iz Bijelog Polja na sebe ima registrovanin 1450 automobila , trazice oko 50 EURA , za odjavu ! SAMO LICNO ON !

Comment

• Eon
                                Moderator
                                • 10.03.2005
                                • 4225
                                • Beograd-NBG-44
                                • Superb 2.0 4x4 DSG

Ima CG da postane najveci otpad polovnih vozila u EU, pa i sire, daj Boze!!!! Dosta mi je pametnjakovica!!!!!!
                                Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                                Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

Working...
                                X