PREREGISTRACIJA sa CG i ostalih

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • NemaN
    CBC Senator XXL
    • 29.11.2004
    • 1560
    • munze

e cacanine ako ti verujes njivom ministru....

ukupan broj registovanih automobila od nove godine prema podacima nekog rodjaka od kuma iz budve koji je policajac je 100 000 !!!!

a sto je tice tih 50e ja imam punomocje i pise da mogu da radim sta god ocu sa autom u ime vlasnika e sad ne znam da li ce mi trebati neki drugi papir ali ja mislim da je to sve....
    I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Cacanin
      CBC Senator XXL
      • 10.10.2005
      • 343
      • Cacak

Informacija ti nije tacna , prva ruka od nacelnika supa u Baru , 16800 registrovanih automobila od pocetka nove godine !

I jos nesto , budi realan i ako ti imas auto koji je na CG tablama , stavi se u polozaj vecine ?????

Sta bi radio da si platio Audi 17000 eura ??? Kako bi reagovao ?? Morao da bude Euro 3 ???

Ili necemo to , npr. Golfa III kupio i plati 1500 jeftinije nego na SRPSKE table !
      Pa nismo "mi" budale bre !

Comment

• NemaN
        CBC Senator XXL
        • 29.11.2004
        • 1560
        • munze

kojih 17 000, e dinara sta? pa onaj ko ima 17 000 da da za auto nije u ovoj prici ... posto je honda iz italije dao sam bio oglas na sajtu nekom da kupujem auto i od tada mi neki italijan non-stop salje slike na mail....evo audi za 5000e full euro3 2000god

I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• *IvanT*
          CBC Senator XXL
          • 30.01.2005
          • 3234
          • Srbija, Beograd, Kara

Jesmo budale i bicemo dok zivimo u Srbiji ovakvoj , kakva je! Ja je volim, ali mi je vise muka od politike i politicara!

To , da li smo budale mi koji smo kupovali Euro 3, ili smo budale isti ti MI koji smo kupili auto na CG table, to je strasno diskutabilno pitanje?

Koliki je broj automobila koji svcakodnevno "udju" u Srbiju i registruju se kao Euro 3, a proizvedeni su izmedju `95-`98, pa podmladjeni prvo u "falsh" italijanskim papirima, zatim prosli carinu (jer je carinik podmitljiv i voli lovu), pa isto tako tehnicki pregled, pa zatim svi ti falsh papiri prodju na registraciji u SUP-u?

Ko je ****** sad?

Taj koji kupi auto proizveden `95 i misli da je kupio Euro 3 iz 2001?

Ili je mozda ****** onaj koji je kupio isti takav auto na CG table i platio ga 1500-3000E manje?

ILi su obojica budale?

Preregistracije ce pre ili kasnije biti, sa CG na SER table. Uvek je postojala neka rupa u zakonu, pa ce se i sada naci. Sve to zajedno ce opet podici cene polovnjaka u nebesa, sto nikome nece ici na ruku, a svi mi zajedno ce mo nazalost morati da placamo zapadni odpad (videh gOLFA2 1.6D za 3800E na auto pijaci) po cenama automobila starih 3-4 godine.

Zivi bili, pa videli!
          http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• Igla
            CBC Početnik
            • 04.10.2005
            • 4

Originally posted by Cacanin

I jos nesto , budi realan i ako ti imas auto koji je na CG tablama , stavi se u polozaj vecine ?????

Sta bi radio da si platio Audi 17000 eura ??? Kako bi reagovao ?? Morao da bude Euro 3 ???

Ili necemo to , npr. Golfa III kupio i plati 1500 jeftinije nego na SRPSKE table !
            Pa trebao si ga prvo registrovati na CG (da tako bi tako dobro i jevtino prosao) pa bi ga sad mogao preregistrovati jer zadovoljava EURO 3 (cisto da ne bi bio ****** sto kazes da jesi u ovoj situaciji

Comment

• Vlada_nbgd
              CBC Senator XXL
              • 11.09.2005
              • 1066
              • Novi Beograd/Topcider
              • ford focus sport pack

Originally posted by IvanT
              To , da li smo budale mi koji smo kupovali Euro 3, ili smo budale isti ti MI koji smo kupili auto na CG table, to je strasno diskutabilno pitanje?
              Diskutabilno i kljucano.Ovde se konstantno trazi krivac u ljudima koji su kupovali CG table sto je potpuno pogresno.Jedini i pravi krivac je drzava,koja po ko zna koji put zatvara oci pred problemom.Svakom je bilo jasno za protekle 3 godine koja je namera ljudi koji voze cg table u SR pa se cutalo i cekalo da se nagomilaju desetine hiljada takvih vozila i sad kuku lele.Dinkiceva izjava o ******ma i namazanima je klasicna zamena teze,on sam pripada vladi koja po ko zna koji put nije u stanju da resi banalan problem koji je sama i napravila.S toga je besimisleno se deliti na one sa ovakvim i onakivm tablama.Da je standrad u ovoj zemlji visok ne bi bile potrebne nikakve euro norme,gradjani bi sami tezili ka kupovini kvalitetnijih vozila.
              A sto se tice moguce preregistracije,ne vidim nikakvu razliku izmedju nje i prethodnih,BIH,Hrvacka,KIM(koja je podjednako divljina kao i CG preregistracija),a upravo automobili iz tih perioda cine vise od 50% kola koja se kotrljaju nasim drumovima.Verovatno i dosta ljudi koji su protiv preregistracije imaju vozilo koje je svojevremeno tako uslo u zemlju.
              FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Wiz
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3104
                • Nish

Bas tako drzava nema decidan stav u vezi nicega,niti ce ikada imati,nebulozni propisi i carinske dazbine su ostavstina jos iz vremena socijalizma :x

Comment

• sw.brick
                  CBC Senator XXL
                  • 09.10.2004
                  • 8141
                  • Beograd, barajevo-zemun
                  • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

niko nije protiv preregistracije, barem ne vidim iz poruka takvo misljenje.
                  ali jeste protiv besplatne preregistracije van postovanja kakvih takvih zakona i to one koja vazi samo za jednu usku grupu ljudi, pojedinacni interes.

ja mislim da sta god da se ubuduce odluci treba da bude vazece podjednako za sve, i da porezi moraju da budu jednaki za sve gradjane isto kao sto treba da budu jednaki uslovi poslovanja za sve firme.

sta je bilo u haoticnoj proslosti ove zemlje, bilo je i nebih voleo da se ponovo vracamo u taj haotican sistem i okruzenje.

svi smo mi budale sto trpimo godinama da manjina diktira neke posebne privilegije, poput manjine radnika i lica vezanih za Zastavu i oko Zastave koji imaju veca prava odlucivanja i vecu moc u drzavi nego 6 miliona gradjana.

svi smo mi isti sa zeljama za sto manjim drzavnim nametima, ne vidim logiku da se trazi ispunjenje te zelje samo za 5% (manjina u svakom slucaju) gradjana i istovremeno zaboravlja na interese preostalih 95%.

zasto se ne bi povela akcija i pritisak javnog mnenja da se za SVE tablice olaksaju preregistracije, tacnije uvoz, ma odakle bio poreklo vozila, ako se vec zeli sistemski napredak tog pitanja.

ovako ispade nastajanje neke vestacke podele gradjana, sto nikome ne koristi a i ne resava trajno pitanje.

a svi gubimo zamajavanjem oko stvari koje su odavno resene u Evropi i zemljama oko nas i gde je auto obicna stvar koju gradjani kupuju i prodaju bez uplitanja drzave kako vec kome odgovara.

srecom, samo je pitanjevremena kada ce i kod nas auti biti skinuti sa liste zabrana u trgovini, barem se nadam uskoro
                  volvo
                  945 SE turbo lpg
                  344 GL lpg

Comment

• TAZZ
                    Banovan
                    • 30.05.2005
                    • 1409
                    • NBGD,SERBIA

Postoji razlika KiM.... CG....
                    Kim deo Srbije...
                    CG JOK......
                    Opcija 4...

Comment

• TETAK
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 3034
                      • Čačak, Srbija

Siguran sam do na ovu temu trenutno ni predsednik Vlade ne može da ponudi validan odgovor....
                      Videćemo šta će da bude!
                      Izbori će sigurno ,jesenas, a najmanje 50000 birača + članovi njihovih porodica je na rubu nerava zbog automobila koje ilegalno poseduju!
                      Dilema ostaje, da li ispoštovati zakon ili se podvući biračkom telu....a možda nešto i zaraditi!
                      Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Vlada_nbgd
                        CBC Senator XXL
                        • 11.09.2005
                        • 1066
                        • Novi Beograd/Topcider
                        • ford focus sport pack

Originally posted by TAZZZBOY
                        Kim deo Srbije...
                        CG JOK......
                        Opcija 4...
                        Postoji i te kako razlika izmedjum KIM i CG

U KIM preregistraciji su uvezena vozila sa italijanskim,nemackim,svajcarskim....tablama,a ni jedna od tih zemalja nije deo Srbije...Dok bi CG preregistracija omogucila uvoz iz bivse savezne drzave...
                        FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• 206
                          Admin od ispočetka :)
                          • 09.12.2004
                          • 9548
                          • Beograd
                          • 206

Originally posted by TETAK
                          Dilema ostaje, da li ispoštovati zakon ili se podvući biračkom telu....a možda nešto i zaraditi!
                          Pa znajuci nase politicare i imajuci u vidu gomile prethodnih desavanja i slicnih situacija, da li zaista sumnjas koju ce opciju da izaberu?
                          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• TAZZ
                            Banovan
                            • 30.05.2005
                            • 1409
                            • NBGD,SERBIA

Originally posted by Vlada_nbgd
                            Originally posted by TAZZZBOY
                            Kim deo Srbije...
                            CG JOK......
                            Opcija 4...
                            Postoji i te kako razlika izmedjum KIM i CG

U KIM preregistraciji su uvezena vozila sa italijanskim,nemackim,svajcarskim....tablama,a ni jedna od tih zemalja nije deo srbije...Dok bi CG preregistracija omogucila uvoz iz bivse savezne drzave...
                            Bivshe Savezne Drzave...
                            Pa Brick, SRI, TETAK i josh po neki oteglishe **uda da objasne.....
                            CG je davne 97-98 promenila monetarni sistem... i izashla iz SUC SRJ....
                            Znachi DRUGI FINANSISKI SISTEM i MONETARNI SISTEM...
                            2003 beshe Beogradski sporazum.... Drzavna zajednica.... CG je Vetj TADA bila fiktivno Inostranstvo....
                            Ljudi Carinski prekrshaj...
                            KiM.... DEO SRBIJE...!!!!! Josh uvek....
                            Znachi KM i NI su po zakonu ISTE TABLE!!! Drugog NEMA.... CG table ... Apsolvirasmo VETJ CARINSKI PREKRSHAJ je bio i ostao....

Comment

• sri98
                              Admin od Trpeze
                              • 24.10.2004
                              • 7262
                              • Republic of Konjarnik
                              • Toyota Corolla E 210

Originally posted by Vlada_nbgd

U KIM preregistraciji su uvezena vozila sa italijanskim,nemackim,svajcarskim....tablama,a ni jedna od tih zemalja nije deo Srbije...Dok bi CG preregistracija omogucila uvoz iz bivse savezne drzave...
                              Jeste, "uvezena" su ali samo kao posledica sto je narod na KiM od povlacenja srpeske vojske i pilicije tamo vozio na sve svetske tablice te je po uredbi bilo omoguceno valsnicima vozila stranih tablica koji imaju prebivaliste na KiM da ih "preregistruju" na KM, PE, PR.....

I kao sto sam vec rekao ranije, ta uredba je smisljeno vazila 10 dana od koji h su 6 bili neradni da bi se onemogucilo da se gomila auta utera u Srbiju na foru. To su uspeli samo veci dileri koji su imali svoju logistiku u inostranstvu i samo su "povukli" po 20-50 auta ovamo.

Ali i takvih nije bilo mnogo.
                              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Cacanin
                                CBC Senator XXL
                                • 10.10.2005
                                • 343
                                • Cacak

Originally posted by IvanT
                                Jesmo budale i bicemo dok zivimo u Srbiji ovakvoj , kakva je! Ja je volim, ali mi je vise muka od politike i politicara!

Koliki je broj automobila koji svcakodnevno "udju" u Srbiju i registruju se kao Euro 3, a proizvedeni su izmedju `95-`98, pa podmladjeni prvo u "falsh" italijanskim papirima, zatim prosli carinu (jer je carinik podmitljiv i voli lovu), pa isto tako tehnicki pregled, pa zatim svi ti falsh papiri prodju na registraciji u SUP-u?

Ko je ****** sad?

Taj koji kupi auto proizveden `95 i misli da je kupio Euro 3 iz 2001?

Ili je mozda ****** onaj koji je kupio isti takav auto na CG table i platio ga 1500-3000E manje?

ILi su obojica budale?

Preregistracije ce pre ili kasnije biti, sa CG na SER table. Uvek je postojala neka rupa u zakonu, pa ce se i sada naci. Sve to zajedno ce opet podici cene polovnjaka u nebesa, sto nikome nece ici na ruku, a svi mi zajedno ce mo nazalost morati da placamo zapadni odpad (videh gOLFA2 1.6D za 3800E na auto pijaci) po cenama automobila starih 3-4 godine.

Zivi bili, pa videli!

Znam za rupe u zakonu , nije to problem , znam i da je zastava EURO -1 Ali zelim da ZAKON vazi za sve i da se ne menja ZBOG MANJINE !

Comment

Working...
                                X