PREREGISTRACIJA sa CG i ostalih
Collapse
X
-
Ko zeli da nastavi pricu o automobilima i motociklima, neka to ucnici ovde:
.:Cuore Sportivo:.
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`
Comment
-
-
Originally posted by VladdVeruj mi, kao predsednik mesnog odbora jedne stranke, u vlasti,, jako se razumem, bez trunke naivnosti. Svako "zaboravljanje" naroda, jako kosta, svako "lazno obecanje" se "olupa" o glavu.
"Organizovane" aktivnosti, "proizvodnja" Otpora, bili su deo sirih priprema i obuke. Da bi se naucili i na primeru pokazali rezultati "profesionalne" (bolje receno vrhunske) politike.
Tada je bilo jos vise skeptika, a politicari "plupismeni", sto se politike tice.
A znam da je 100000 ljudi "opaka masa", plus poznanici, prijatelji... Sa toliko "glasova", mogao bih da "osvojim" vlast u bar cetiri beogradske opstine ili desetek manjih, po Srbiji, a to moze da bude i region. To jako dobro zna i Dinkic, i Ceda.....
Ne zeli niko da rizikuje gubitak partijske infrastrukture, zbog tvrdoglavosti ili kratkorocnog interesa (recimo dil-a sa nekim "uvoznikom") posto mu "interes" prestaje kada ne bude "faca"....leva traka nije za sporu voznju...
Comment
-
-
Nazalost to je racunica. Nazalost, jos uvek se sve radi zbog racunice, kalkulacija, a nista za opste dobro.
Zato ponavljam, u svetlu zbivanja, da se prerade propisi, prilika je sada, da se prilagode gradjanima u Srbiji, a ne malim ili jos manjim ali uticajnim grupama, da se misli na razvoj Srbije.
Euro 3 je promasen izbor, o ekologiji mozete da citate zadnjih par dana, sirene u Pancevu, nema ni par nedelja kako sam i spominjao, , sta je sledece. Cisterne sa otrovima, blizina teske hemije gradovima, a od svega parola euro3, udar po automobilistima, vlasnicima, ljubiteljima, u koje ja prvenstveno pripadam.
I moze da me bude briga za "crnogorce" ili bilo koje, ali hocu ja da uvezem sta zelim, makar jednom u pet godina, sa "razumnim" ogranicenjima, ako nije novo vozilo. BTW od ovih "novih", malo sta bih i pazario, i da imam para.
Hocu starog mustanga, ili kareru911, ili starog porsea iz '60-ih, ili karman-ghiu, ako nadjem u "razumnoj" ceni....Ili od "novijih" recimo evo3, ili nesto "ostro" iz '90, kome je pala cena.
Masa ljudi bi bila zadovoljna sa modelima iz 90-96, po cenama koje mozemo, u vecini, da "podnesemo". A prosek godista bi se smanjio. A ne ovako, nekoliko hiljada "mladjanih", a milion skoda, renoa 4, zastava iz '80, golfova 1 i 2, kadeta i "jxxja" i "kockica", i ostalog, zatecenog otpada...
Poz.
Comment
-
-
toliko...
Srpske tablice
do nove godine
N. Č., 16. novembar 2006
VLASNICIMA automobila iz Srbije sa crnogorskim tablicama najverovatnije će biti dozvoljena preregistracija već do kraja ove godine. To je u četvrtak za "Novosti" najavio ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić. On je poručio i da će cena preregistracije biti 300 evra po vozilu.
- Ministarstvo je već pripremilo predlog po kome bi se dozvolila preregistracija tih vozila. Taj predlog ću sledeće nedelje izložiti Vladi Srbije. Nema razloga da Vlada ne postupi racionalno i ne dozvoli preregistraciju - rekao je Ilić. On je naglasio da će prikupljeni novac od preregistracije vozila sa crnogorskim tablicama otići u razvojne programe domaće automobilske proizvodnje, odnosno u kragujevačku "Zastavu".
Na opasku da će Vlada dozvoliti preregistraciju takvih vozila tek sada pošto je "otvoren prostor" odlaskom ministra finansija Mlađana Dinkiđa, koji se žestoko protivio takvom potezu, Ilić je to negirao i uzvratio:
- Ma, kakav Dinkić? Mora da se razreši to pitanje, jer je to veliki problem mnogih porodica u Srbiji koje nemaju novac da obezbede alternativni prevoz.
Ministar je naveo da prema gruboj proceni Srbijom "šparta" oko 70.000 vozila registrovanih u Crnoj Gori.
Inače, mogućnost da preregistruju svoje automobile imali bi samo oni građani koji su kupili vozila u Crnoj Gori do održavanja referenduma u toj državi, odnosno do 21. maja 2006. godine....leva traka nije za sporu voznju...
Comment
-
-
Ukoliko stvanro odobre preregistraciju onda će ispasti smradovi samo takvi, onako celokupno. Skupljanje poena pred izbore, šta li
I to još za pišljivih 300 evra. A otac i ja (i još gomila drugih ljudi) kad smo skoro kupovali auto smo bili ograničeni na euro 3 i duplo više novca, dok su neki kupovali automobile za po 2000 evra 95-96 godište i onda čekali preregistraciju.
Moj komšija je dovezao nekoliko starijih automobila (od 91- 95 godišta) koji su trenutno svi na cg, ukoliko puste preregistraciju on će prodati neke od tih. Ali za mnogo više nego što ga je koštalo. I još gomila sličnih primera.
Iskreno se nadam da neće doći do preregistracije, ne zato što je moje **** u pitanju budući da sam skoro kupio uvežen euro 3 auto, već kao što su i mnogi pre mene napisali zakon mora biti isti za sve, a ovako nikako neće biti isti.
Comment
-
-
Mislim da je sve receno....
Svi CG nazad dole... Nisam ja bio ****** kupujuci kola na nase table po strozim uslovima i vecim nametima...Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
ja sam za to da se pusti preregistracija(mislim bio bi glup da ne mislim tako)
ali da se uvedu neka ogranichenja a to je da tipa auto ne moze da menja vlasnika 2-3 god ili tako nesto time bi se jedino sprecila zarada nekih tamo....
ali ko nas pita kad je bilo kosovo isto su to ljudi radili sad se odjednom svi zalimo...neko ko je imao inside info...znam ih par...uvezli po 2-3 kola i vishe... a da vi imate pare ne bi to uradili? cista zarada....
sad da se raspravlja dalje da li je to posteno ili ne da li je to u skladu sa zakonom o carini....bla bla citajte tamo strane
ja sam rekao ko je imao cojones imao je ....znao je shta radi i u shta se upusta... rekao sam i platicu razliku u carini sto da ne....ali jbg E3....I'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
Comment