PREREGISTRACIJA sa CG i ostalih
Collapse
X
-
Re: CG TABLE
na AMSS katalog treba da se kupi , a ovaj srijev link radi super (ako znas nemacki kao ja)...
edit: bice zanimljivo ako siber procene na +741 EUR na cenu vozila, tako je bar u katalogu !!Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Ti znas nesto sto ja ne znam?
Ja nisam uspeo nista da dobijem na srijevom linku, ne znam nemacki, ali sam uz pomoc google translate uspeo da skontam sta je sta, i poslednja stavka je bila nesto tipa 'izaberite nacin placanja da biste videli rezultat'
Kako da saznam katalosku vrednost vozila besplatno?
Comment
-
-
Imam i ja jedno pitanje, da vidim da li ce mi neko odgovoriti...
Da li NEKO od ljudi koji vozi ovde auto na CG table ima ovlascenje pre 01.januara 2008 godine ??? Auto koji ja posedujem je u Srbiji vec 4 godine, od 2005 godine, ali je fora sto ovlascenje traje 1 godinu i svake godine uzmem novo, otkud sam znao da trebam da cuvam stara ovlascenja, i ko ih je uostalom i cuvao???
Sta mislite o tome?Ivan Stojanovic
Golf Mk3 GTI 16V '94 god.
Comment
-
-
Za sve koje interesuje preregistracija cg tabli evo tacnih informacija.Danas sam bio na carini(luka beograd) i postupak je sledeci:
Od dokumentacije je potrebno:
-saobracajna dozvola,obavezno registrovan auto
-vazece ovlascenje
-licna karta onoga na koga se carini auto
-ostalu dokumentaciju zavrsava spediter cije usluge kostaju 200eur
Vrednos auta se uzima iz schwake kataloga i cene su po njemu veoma niske.Dazbine se racunaju tako sto se procenjena vrednost mnozi sa 0,33(ukljucuje carinu i pdv)sve se placa u luci beograd.Kada se plate sve dazbine ide se u sup vracaju se tablice i registruje se auto.Znaci nema odlaska u CG,a i ona prica o odjavama od 200eur pada u vodu.Ceo postupak carinjenja traje 4-5 dana,a lezarina za nedelju dana kosta 2500din.Btw preregistracija je pocela tek danas.FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
Originally posted by Vlada_nbgdZa sve koje interesuje preregistracija cg tabli evo tacnih informacija.Danas sam bio na carini(luka beograd) i postupak je sledeci:
Od dokumentacije je potrebno:
-saobracajna dozvola,obavezno registrovan auto
Comment
-
-
@ Ivan i nikos
Iskreno nisam se bas nesto detaljno raspitivao,tako da ovo za ovlascenje ne znam ali sto se tice registracije to mi je vise njih napomenulo da mora da bude registrovan...Najbolje da licno odete do carine i raspitate se,a moguce i da ce se u medjuvremenu pronaci resenje i za neregistrovane automobile jer je po recima speditera dosta takvih automobila...FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
Comment