Prema pisanju
BMW petica pala na testu severnog jelena
Collapse
X
-
I ja se slazem sa tom idejom. Mislim da svaki auto gubi na dinamici kretanja sa razlicitim opterecenjem. Neki auto bude manje ili vise stabilan, ali BMW da padne... Ja licno i nisam neki ljubitelj BMW, ali ne verujem uvek svemu sto pisu!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Da, bolje je da nam uvaljuju muda za bubrege. Ne treba testirati svaki BMW je super, jel tako? Misli li neko da ljudi iz BMW-a ne znaju sta su napravili? Nego, niko nije savrsen a tezi da bude. To je bas super. Kad drugi padnu na testu to je normalno a kad se to desi BMW-u onda je bauk. Pa nije bas tako. Neka se zna sve. Vi koliko ja vidim branite marku a testeri brane VAS. Razmislite malo. Mozda neko od vas ima akcije u BMW-u ili dozivotni popust ? Izvinjavam se takvima unapred.
Comment
-
-
Originally posted by dranixMozda neko od vas ima akcije u BMW-uTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Tetak... slona ili ovog jelena isto ti se pise.
Sve sto se nalazi iznad visine prednje haube skida kao giljotinom, dakle, A stubovi , krov, tja... nasloni prednjih sedista .. i sad ako nekim slucajema sedi neko i kao vozi u trenutku sudara
Ko nije u stanju da shvati koliko je glup sistem za kontrolu stabiliteta ugradjen neka gleda film opet, pa opet.. i ako opet neuspe da uhvati zicu, neka pita , odgovoricu mu sta je greska
Ovo je slika sa sudara sa severnjakom na 70km/h
jedna uzivo:
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Josh jedna slika koja sa maketom Losa daje malo bolji prikaz da ni gradski dzipovi nisu imuni:
http://www.andrew.cmu.edu/user/bhodge/E ... %20hus.JPG
dakle, nepostoji auto koji je imun na A stubovima u svim uslovima voznje upravo zbog podvlacenja ispod trupa zivotinje.
Lomljenje noga istog chini da krajevi noga budu pretvoreni u sprtonosna koplja koja probijaju chak i lim na automobilima.
Znachi, nije histerija vec stvarnost i potreba.
Sa srnama i obicnim jelenima sam imao kontakt, gde sam sa 160 km/h presekao jednu na pola, zadnji kraj je preosao kroz levi far izdigao malo haubu, uglavnom mleveno meso. Prednji kraj je ostao pored puta kao ziletom odsechen a pranje motora od creva i trave je trajalo ceo dan
Na srne i tu divljac se neobazirem tu je najvazniji faktor izbeci iznenadjenje i cimanje , to nas i uche da ukoliko nije moguce kochenjem izbeci da manevrima i nepokusavamo. Auta su osigurana od ostecenja sa divljaci i kroz obavezno osiguranje tako da na tu sitni divljach koja je u glavnom bezopasna po putnike i nereagujemo.
Od pre 4 godine je chak i uklonjena franshiza kod osiguranja u udesu sa divljachi.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
U lov sad idemo miiii, u lov sad idemo miiiii.....
Sezona jelena pocela okt-nov.
Boost cuvaj se opasnost vreba na putu.
A reci kada ti se ta srna zapekla na motoru...ala to bazdi :xTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment