Originally posted by brick
@ Brick
Prva greshka koju pravish je poredjenje totalno razlichitih klasa automobila te ti je na isto, totalno banalno odgovoriti...
Druga stvar, na Fabia-i serijske gume su dosta ne kvalitetne (letnje gume marke Kleber ako se dobro secam) i veoma su 'plastichne' shto cesh se uveriti kada padne prvi sneg (ponasha se kao bambi na ledu)... Ja sam moje odmah zamenio! (Nadam se da ce ti ova informacija biti korisna!) Drugi razlog zbog 'glasnih' guma je shto su na neki nachin predimenzionirane - shirina 185 (bar kod mene)...
Shto se tiche brzine od 1500 pri 5000 rpm, ne znam shta ochekujesh od motora sa 1200ccm???? A u ostalom evo kako kod mene izgleda cajger 1.4MPI 68ks, na putu bez nagiba... Ne znam da li je ovo dobro ili loshe, proceni sam.

Za vrata si u pravu, ali opet napominjem (!) probaj neki automobil iz iste klase pa mi reci tvoje mishljenje.
Shto se tiche poredjenja sa autobosom, zhao mi je, ali ne vozim se autobusom poslednjih devet godina pa sam zaboravio kako to izgleda. :lol:
Rado cu odgovoriti na sva pitanja vezana za ovaj automobil u nastavku teme, generalno gledano ovaj automobil kao i svaki (osim Saab-a :lol: )ima mana s'toga cu se truditi da vam priblizhim moja iskustva u vezi istog... (za dve godine predjeno 50.000+ km)
Pozdrav!
Comment