Pitanja i zanimljivosti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • HEMI 426
    CBC Senator XXL
    • 23.12.2005
    • 1833
    • Novi Sad -United States of Liman

Moj drugar je uhvatio ovog F 150, pre neki dan u gradu...

a ovo je 300 C sa Strut maskom...

Comment

• Jesse Jane
      CBC Senator XXL
      • 28.02.2007
      • 355
      • Zemun

Znaci kako je sa ukusom odradjen f150
      Odusevio sam se..
      Koji je motor unutra?
      Honda all the LAG none of the BOOST..

Comment

• HEMI 426
        CBC Senator XXL
        • 23.12.2005
        • 1833

ne znam koji je motor ali moze biti samo jedan od dva V8 koja su u ponudi za ovaj model ( dizeli su namenjeni za vece pick upe ). Jedan je 4,6 V8 sa 248 KS a drugi je 5,4 Triton V8 sa 300 KS. Ipak, koji god da je u pitanju, ovaj F150 nije ni slab ni spor...

Comment

• RS-6
          CBC Senator XXL
          • 24.07.2005
          • 581
          • Montenegro-Bar
          • 2x AR I BMW 330XI

Pontiac Solstice slikan u BR.

http://www.youtube.com/watch?v=YCIIW...&feature=feedu YAMAHA

Comment

• HEMI 426
            CBC Senator XXL
            • 23.12.2005
            • 1833

Bravo! to mora da je medju prvima ( ako ne i prvi ) koji je stavio svoja 4 tocka na teritoriju bivse drzavne zajednice SiCG ( da ne kazem prvi koji je usao u nasu zemlju ... ). Hvala na slikama.

Ford Tbird ( deseta generacija, 1989-1997 )

Comment

• Sasha
              CBC Senator XXL
              • 04.10.2004
              • 4126
              • Novi Sad

Odvratan je
              www.arcs.org.rs/forum

Comment

• Austin
                CBC Senator XXL
                • 03.06.2006
                • 364
                • Novi Sad, 45°15'14.67"N, 19°50'58.96"E

Ma nije uopste Neznas ti sta je dobro
                It floats on fluid

Comment

• Skyline GT-R
                  CBC Senator XXL
                  • 13.02.2005
                  • 806
                  • Chicago - My Kind Of Town

Praaaaavi americki auto, veliki i bez ukusa

Comment

• HEMI 426
                    CBC Senator XXL
                    • 23.12.2005
                    • 1833

Originally posted by Skyline GT-R
                    Praaaaavi americki auto, veliki i bez ukusa
                    obzirom na period kad je izasao ( '89 ), na tadasnji dizajn i konkurente, izgledao je sasvim solidno i imao je sasvim pristojnu snagu i performanse a i dobro se pokazao u nascaru. Ipak, ne bi ovu temu kvario diskusijama ovog tipa ( pogotovo ne sa vasim neargumentovanim komentarima )...
                    tako da bi bio zahvalan ako bi samo postovali slike i korisne informacije vezane za afirmaciju kulture americkih automobila u srbiji...Hvala!

Comment

• Bzuva
                      CBC Senator
                      • 17.09.2006
                      • 269
                      • Bgd

Realno, i jeste ruzhan, kao i generalno svi automobili iz tih godina... Ali, onaj ford f150 je bash odlichan, stylingom je pobio sve ono shto se kod nas nagradjuje!
                      Alfista u povoju

Comment

• Horsepower
                        CBC Senator XXL
                        • 29.12.2005
                        • 2000

Ford F-150 je Lariat model, ima 5.4L V8 motor sa 300 hp i 365 lb ft torque (500 Nm).

Ubedljivo najbolji pickup u svojoj kategoriji. Moj F-150 je ista generacija, ali ja imam XL SuperCab 4.6L V8, a ovo je Lariat CrewCab 5.4L V8.

Comment

• Horsepower
                          CBC Senator XXL
                          • 29.12.2005
                          • 2000

Thunderbird je zakon od auta.

Comment

• Horsepower
                            CBC Senator XXL
                            • 29.12.2005
                            • 2000

Originally posted by HEMI 426
                            Jedan je 4,6 V8 sa 248 KS
                            4.6L Triton V8 razvija 231 hp i 295 lb ft torque (400 Nm).

Comment

• Horsepower
                              CBC Senator XXL
                              • 29.12.2005
                              • 2000

Originally posted by Bzuva
                              Realno, i jeste ruzhan, kao i generalno svi automobili iz tih godina...
                              Sta rece?

Comment

• HEMI 426
                                CBC Senator XXL
                                • 23.12.2005
                                • 1833

sticajem cudnih okolnosti, danas mi se ukazala prilika da provozam onaj beli Ford F 150!!!! Naravno da sam je prihvatio...
                                Auto je skoro stigao iz Las Vegasa, tamo je modifikovan a pored felni, najskuplja modifikacija je ludacki audio sistem, dvd playeri i monitori u naslonima za glavu. Ispod haube je 5,4 sa 300 KS koji nije diran. Iako ima samo jedan izduv, motor se odlicno cuje, tako da muziku nisam ni ukljucivao

Enterijer nije menjan, osim displeya na tabli, i nema nikakvih zamerki na materijal ili zavrsnu obradu osim rucice menjaca .( 22 000 milja ) a plastika je vec vrisnula...
                                Prostora u kabini ima dovoljno, mesta za 5 ljudi, kozna sedista a sedeti nazad nije neudobno ( kao kod Hiluxa ili kod drugih velikih double cab pick upova ) jer je naslon zadnjih sedista normalno postavljen a ne skoro vertikalno zbog oblika karoserije.

U voznji ( ako niste imali prilike da vozite veliki pick up, onda je slican velikom terencu ), F150 je prilicno pregledan i upravljiv, krug okretanja je velik tako da polukruzna skretanja treba dobro proracunati a cak ni onda nije sigurno da li ces proci iz jednog puta zbog ogromnih tockova. Auto je spusten a ima i felne od 24 inca! Jeste da veliki tocak znaci udobnost ali u ovom slucaju bas i ne. Rupe udara direktno, prenese na putnike a pri naginjanju karoserije cuje se cesanje guma! . Stvar je u tome sto je serijski F150 najbolji za nase puteve jer guta rupe a ova styling verzija je samo za ravan put. Ipak, ako se ostavi serijsko ogibljenje i 20 cola tockovi, dobije se isti bling-bling stil ali sa velikom udobnoscu.

Zvuk je brutalan, kad se da gas nema se utisak koliko se brzo ide ( zbog visine i dimenzija ) ali malo-malo pa vidim da mi kazaljka pokazuje 60 mp/h - 100 km/h . Uopste nije problem sa parkiranjem ili provlacenjem kroz saobracaj, retrovizori su ogromni, preglednost prama nazad je razumljivo ogranicena ali solidna a uz malo iskustva i rada volanom, sve moze da se uradi... Mislim da ne treba da pricam kako izgleda kad se stane na semafor i kad se turira, koliko pogleda pada na haubu i sta devojcice misle...
                                Ja sam i pre govorio da bi vozio ovakav auto kao daliy driver ( snaga, robusnost i sigurnost terenca, komfor limuzine, prakticnost kombija i brzina muscle cars ) i tek sad cu to jos vatrenije da tvrdim ali samo bi isao ka stock ogibljenju i manjim tockovima iz razloga udobnije voznje i prakticnosti...

Comment

Working...
                                X