Originally posted by HEMI 426
Pitanja i zanimljivosti
Collapse
X
-
@ bzuva ako hoces trans am da radis moj savet a verovatno i svakog ko nesto zna je da bezis od tog turbo, po onome sto sam procitao taj turbo motor je najveci promasaj, potrazi neki sa atmosferskim motorom....
pre nekoliko strana je hemi posttavio slike jednog plavog onako na klocnama, taj je na prodaju, ima doduse motor iz opel monze, ali mi se cini da je limarijski solidan, mada lik za njega trazi bezobrazno mnogo, ali ako bi pozazgovarao sa njim mozda bi uspeo da mu objasnis da vredi nekih 300 evra i toliko mu das
Comment
-
-
Comment
-
-
Vidjen danas u Nishu,samo nisam stigo da ga jurim da ga uslikam.proso u suprotnom smeru, a ja nisam imao gde da napravim polukruzno
Ali stanje auta je NOV koliko sam mogo da zapazim
Strane tablice nisam zapazio cije su.Turbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
-
E ovo mi treba da bi bio srecan. 60 Impala!!!
Le Barona ima dosta i kabria i kupea ali Impala je keva!!!
Chraysler ima bosanske table ( ako dobro vidim ) a da li su mozda table na impali makedonske? Cuo sam za jednu u skoplju ( drugar mi pokazao slike ) ali je bila plave boje ( mozda je prefarbana ? ). Trebalo bi da u okolini imate i jednu 58 cabrio impalu ali u krsh stanju... Ova je zaista kao NOVA!!!
Comment
-
-
oces da kazes da ti srce ne zaigra kad vidis najvece krilo u istoriji automobilizma i jedan od najludjih automobila ikad napravljenih....
iskreno, ne verujem ti...
Yenko Nova....
jesi li ikad vide neki Hemi ( ali ne klon )?
Comment
-
-
Jesam, Superbird sa Hemi. Ali nisi smeo prici autu, bio je ogradjen onom trakom tako da nisi mogao prici blize.
A kad vidim Superbirda, jeste, zaigra srce, ali ne toliko. Kad sam tek dosao u Ameriku vise mi je srce zaigrali kad sam video neki prosek nego sada kad vidim ikonu kao sto je Superbird.
Comment
-
-
ne znam sta da ti kazem...ja se obradujem kad vidim Neona ili Calibera () a ne nesto iz 60tih ili 70tih.... Inace, danas sam video Holden Ute !?!?!?!
sa australijskim tablicama na ulici? Odakle, kako, zasto....nije mi jasno...
Comment
-
Comment