vidjam u kuli fod explorera belog.......... mislim da je veci od moje kuce
Pitanja i zanimljivosti
Collapse
X
-
Explorer je 'ckin dim ( po pitanju dimenzija, malo veci od cherokeea, ima ih dosta ), Expedition je nesto veci ali nije strasan ( ima dva kom u ns ) a kad budes vide Excursiona nece ti biti dobro!!!
Excursion
Jedan od motora koji su se mogli dobiti u Excursionu ( pravio se do ove godine, ceka se naslednik ) je bio i V10 Triton ( 6,6 litara ), evo da vidis sta radi sa tim...
http://www.diablosport.com/modules/pnGa ... alNumber=2
Ford Excursion : duzina x sirina x visina : 5751 mm x 2029 mm x 2042 mm, tezina 3261 kg ( 7190 Ib ), imao je prostora za 9 ljudi i ogroman prtljaznik!
konkurenti su mu GMC Denali Yucon XL i Chevrolet Suburban ( to su isti automobili ali je trik u imenima )
Comment
-
-
Ja nisam.
Kako je ovu "Impalu'' zapustio... Zamisli da se kvalitetno ofarba, srede hromirani delovi i ispolira. Ijaoooooooooooooooooooo, svako vece vozikanjeeeeeeeeee. Spavao bih unutra,Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Comment
-
-
Ma garant bi kupio tako nesto i polako bih sredjivao.
Imam neki katalog auto placeva iz Pensilvanije i mogu vam reci da ima extra stvari za ne bas veliku cifru.
Evo par cena.
1969 Chevy Camaro Super Sport (Dakle SS) brand new crate 454, kosta 33, 990 $
Chevy Silverado 2000 god. v8 5.3 L, aly felne, Cd, kuka, 70000 milja presao za 13, 300 $
Mustang cabrio 2004 god 18 000 $ (klima, servo itd se podrazumeva)
Chevy EL CAMINO SS 350 KS 1968 25 000
Bem ti zivot, za te pare jedva GOLFA Mk5 GTI da kupis a poredjenje sa ovim gore je ne zamislivo!!!!!!
JOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJSloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Comment
-
-
Originally posted by AlekreMa garant bi kupio tako nesto i polako bih sredjivao.
Imam neki katalog auto placeva iz Pensilvanije i mogu vam reci da ima extra stvari za ne bas veliku cifru.
Evo par cena.
1969 Chevy Camaro Super Sport (Dakle SS) brand new crate 454, kosta 33, 990 $
Chevy Silverado 2000 god. v8 5.3 L, aly felne, Cd, kuka, 70000 milja presao za 13, 300 $
Mustang cabrio 2004 god 18 000 $ (klima, servo itd se podrazumeva)
Chevy EL CAMINO SS 350 KS 1968 25 000
Bem ti zivot, za te pare jedva GOLFA Mk5 GTI da kupis a poredjenje sa ovim gore je ne zamislivo!!!!!!
JOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
Silverado je ok cena, mada se Americki pickupi ne isplate kupovati polovni. Taj Silverado je skoro 7 godina star pa kosta $13,500. Ja sam dobio potpuno novog Forda F-150 u SuperCab verziji sa 4x4 za $21,000.
Mustang, nisi naveo koji, pa cu predpostaviti da je obican V6. Velika cena za njega posto novog mozes kupiti za $22,000.
Comment
-
Comment