Aj kacim kasnije slike Mack-a .Mislim da lik "from Luchica" nije vlasnik "ladje",on(i) ima belog Cadillac-a,4-door saloon ... po slobodnoj proceni druga polovina 80s."Ladja" na koju mislim je,neke tamno plave ili zelene boje.Vidim je 2-3x godisnje pa kad bude ...
video sam ga ja jednom u gradu ali je prosao pa ga nisam slikao izgleda extra... skoro je bio jedan takav samo sestak na oglasima.. mislim da je 1995 god..
jesi li vidjao srebrni coupe, isto 8mak ali 2001 god? Jednom je stao iza mene na semaforu i nikad ga vise nisam video a taj srebrni je bio nesto posebno bezobrazan, mozda je i bio Z28 ili cak SS ali nisam mogao da provalim preko retrovizora... Ako ga neko vidi, od ljudi iz ns, neka postavi slike....
Dobar dan svima...
Neverovatno sta sve covek moze naci ovde na cannonu ako malo dublje "prodzara" po temama...Drago mi je da vidim da ima zaljubljenika u muscle cars i od sada cu Vas pomno pratiti...Inace sam pre dva dana video zeleni mustang dok je prolazio kroz strahinjica bana ulicu u htedoh da mu se bacim pod tockove no ne stigoh...Da li iko eventualno zna da li je pomenuti komad na prodaju i da li eventualno ima slicnih komada kod nas? Mislim na mustanga fast back-a 64-69 god. Imam neku suludu ideju pa mi mozda mozete pomoci i da je ostvarim sa nekom konkretnom informacijom...naravno, nije problem i ako nije fast back ... Video sam u prethodnim postovima da ih ima par komada...
Daj hemi kazi mi gde mogu da kupim jedan pa da se bacimo na posao
Zar nije glupo da nemamo ni jednu eleanor u srbiji
Pozdrav svima
ima ih nekoliko mozda 15 koji se voze, ostalo je istrulilo, a ne znam da li ima nesto da bi se prodavalo, mozda i bi ali kontam da bi cena bila prava..
u svakom slucaju sacekaj da se pojavi HEMI 426 i on ce ti rece sta te zanima..
dosada najlepsi zvuk motora -Hemi-cuda..ko zna sta sam mislio zna ...ima ih u Becu par,vecinom su sredjeni,i vlasnicima ces pre isterati oko iz glave nego ga kupiti
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Najlepsi zvuk motora ima Chrysler 440 cid koji je ugradjivao u mnoge automobile (Dodge Charger, Daytona, Challenger i Coronet, Plymouth Superbird, Cuda i Road Runner, Chrysler 300 ...). Mada ni Fordov 351 cid ne zaostaje mnogo na Mustangu (ko je gledao Gone in 60 Sec iz '74 zna o cemu pricam).
Ono sto si video je 69 coupe ( ne fastback ), auto je u odlicnom stanju a jedan moj drugar ga je imao pre nego sto je otisao u ruke sadasnjeg vlasnika. Ispod haube je 302 V8 ( 5,0 l ) a mislim da je je 2V pa ima oko 230 ks.
Sto se tice Elenor klona, tu je situacija malo losija jer u srbiji vise ne postoji ni jedan 67/68 Mustang Fastback. Jedini fastback za koji znam ( ima i slika na ovoj temi ) je 65 ali je ispod haube sestak i nije na prodaju. Vec nekoliko godina slusam legendu da negde u okolini ns, covek ima 67 fastbacka sa police interceptor paketom i da ga drzi u kuci ( ne u garazi, nego u kuci ) ali nikako da dodjem do nekih konkretnih detalja. Cim celu pricu otpisem kao legendu, pojavi se neka nova informacija i tako u krug vec godinama...
Video sam slike tog zelenog a video sam ga i uzivo...Ali ja ne zelim slike, hocu auto... Sto se tice eleanor,ne treba mi klon...ja cu ga napraviti...tj, mi
Mada ne znam sta znaci rec klon u slucaju eleanor kada taj auto nikada nije pravljen, vec je napravljeno par komada za potrebe filma tako da je svaka Eleanor pa i one iz filma nista drugo do preradjena verzija mustanga...Dakle ne postoji original da bi ostale bile kopija ili ti klonovi...(moje vidjenje stvari)
Inace,neverovatno mi je da niko u srbiji nece da proda takav auto...nije problem da ga uvezem ali sam hteo da skratim proceduru...
Comment