Xe, xe, nisam baš mislio da mu stalno troši 45, već u trenutku kad su ga pitali, vlasnik se žalio da je auto trošio 45 l - pre jedno 5-6 godina. Naime, auto sam prvi put video kod mog tasta u garaži, kada su mu remotovali pumpu za vodu (otprilike velika ko fićin motor
). U stvari, auto nije baš ceo stao u garažu, pola gepeka je virilo
. E tad je imao neku zajebanciju (koju je valjda vlasnik, ako je iole normalan, kasnije rešio) zbog koje je prekomerno trošio. A možda je malo bilo i hiperbole, bem li ga.
Mada kako je meni pre tri godine, na temperaturama od -10 do -20, auto trošio 26-7 litra na 100 (sve hladni startovi, distance cca 2 km, gradska vožnja) zašto bi me ovo iznenadilo?
Nemam pojma kako čovek izgleda i šta radi, ali je simptomatično da auto stalno stoji parkiran ispred jednog kazina

Mada kako je meni pre tri godine, na temperaturama od -10 do -20, auto trošio 26-7 litra na 100 (sve hladni startovi, distance cca 2 km, gradska vožnja) zašto bi me ovo iznenadilo?

Nemam pojma kako čovek izgleda i šta radi, ali je simptomatično da auto stalno stoji parkiran ispred jednog kazina

Comment