Pitanja i zanimljivosti
Collapse
X
-
Originally posted by HEMI 426Nego, juce sam video novi Ford FiveHundred u ns, prosao je brzo pored mene, video sam da ima nase table ali i koje nase table, auto je sive boje a provalio sam ga po zadnjim stopaljkama ( to je sve sto sam video )... Ako neko ima vise informacija, neka kaze a postenom nalazacu nagrada...
Novi 500 ne postoji, postoji samo Taurus, koji je i na slici koju si postavio.
Comment
-
-
Originally posted by HorsepowerOriginally posted by HEMI 426Nego, juce sam video novi Ford FiveHundred u ns, prosao je brzo pored mene, video sam da ima nase table ali i koje nase table, auto je sive boje a provalio sam ga po zadnjim stopaljkama ( to je sve sto sam video )... Ako neko ima vise informacija, neka kaze a postenom nalazacu nagrada...
Novi 500 ne postoji, postoji samo Taurus, koji je i na slici koju si postavio.
I veliki Hemi je samo covek...
Iskreno, potpuno sam zaboravio da je Taurus zamenio 500, kad sam video te providne stopaljke, 500 mi je prvo bio u glavi...
Moracu malo vise da se vozim po gradu, cak i ako ga je neko video, sumnjam da je provalio sta je... Inace, pocecu da slikam Tauruse po ns, ima ih dosta, cak i jedan SHO!
Comment
-
-
ja sam jednog video u odzacim ne znam tacno koje je godiste kao onaj sluzbeni sto se vidja po filmovima, znaci 95+ ili tako nesto... i kao kad se budem vracao slikacu ga, kad sam se vracao nije ga bilo... i od tad ga nikad vise ne videh, na nase table je bio
Comment
-
-
taurusa ima dosta a ima ih i po bg, dosta ih je uslo u zadnjih par god kada je bio ovaj uvoz iz amerike, dobijes luksuz audija A6 za cenu polovnog golfa 4 i nemas slabiji motor od 200 ks...
prilicno, svakodnevni amerikanci...kao sto njih danas ima dosta, tako su ulice nekada bile pune galaxia, impala, newporta i ostalih pravih limuzina...
e sad, da li neko zna za Caprice poslednje generacije, ja nisam video ni jedan na nasim tablama?
1991-96
http://www.autowp.ru/pictures/chevrolet ... ssic_7.jpg
Comment
-
-
Originally posted by HEMI 426taurusa ima dosta a ima ih i po bg, dosta ih je uslo u zadnjih par god kada je bio ovaj uvoz iz amerike, dobijes luksuz audija A6 za cenu polovnog golfa 4 i nemas slabiji motor od 200 ks...
prilicno, svakodnevni amerikanci...kao sto njih danas ima dosta, tako su ulice nekada bile pune galaxia, impala, newporta i ostalih pravih limuzina...
Comment
-
-
Originally posted by Sasha
"ovo je izniman hemy automobil rijedak u europi"...
Comment
-
Comment