Pitanja i zanimljivosti
Collapse
X
-
Danas je u SAT-u bila reportaza o Rancu V8 koji se nalazi negde na Kosmaju! zanimljivo je to sto se ljudi koji drze Ranc bave i restauracijom americkih automobila, tako da sam u reportazi video 2 odlicno restaurirana mustanga, cini mi se i jednog camara, i jos par automobila, ali ja nemam pojma koji su! Tako dragi moji ljubitelji amerikanaca, eto vam prilike da sklopite odmor za dusu i telo!
Comment
-
-
Ta generacije Le Barona je svojevremeno bila jedan od najprodavanijih kabrioleta na svetu ( kao sto je posle bio Sebring ). Pravila se od 1986 - 1995 ( mada je 93 popila redizajn i otvorene farove ). Pored kabria postojao je i kupe a u americi su se pod tim imenom prodavale i limuzine na istoj platformi. Bilo ih je dosta kod nas i dosta ih je i ostalo a ima krsheva a ima i odlicnih primeraka. Cene su od 2000 do 3500 evra, u zavisnosti od stanja, motora i kilometraze...
motori:
2.2 L Turbo I I4
2.2 L Turbo II I4
2.2 L Turbo IV I4
2.5 L K I4
2.5 L Turbo I4
3.0 L Mitsubishi 6G72 V6
Comment
-
-
imao je on i 2.2 i 2.5 obicne atmosferske motore..... bili su uzasno slabi tj 2.2 je imao svega 110 ks u najjacoj verziji bez turba... uzasno slabo..... da je 2.0 pa ok ovako je registracija prevelika, ali ako bi bio neki turbo sa jedno 150+ ks cak je imao i do 220 ali je to extremno retka verzija
Comment
-
-
Comment
-
-
Koliko sam cuo,dozvoljena su samo nova auta.
Comment
-
Comment