Ima li neko informacije o de loreanu u Beogradu... Jednom sam davno video automobil sa 3 sedishta i dvoja vrata, da li je to to ili mozhe biti i neki drugi... Imao sam sliku, al je sad nazhalost nemam vishe...
Pitanja i zanimljivosti
Collapse
X
-
@alekre zavisi sta bi od amerikanaca nabavio, ali delovi nisu nenormalno skupi... mislim da je novo krilo za mustanga 150$ manje vise.... jedino sto je problem to dobaciti do srbije.. to se mora resavati nekim shipping kompanijama i sta ja znam sta, a mislim da ces morati na sve to placati carinu.. sve u svemu nije nemoguce, a nije ni nenormalno skupo
Comment
-
-
Ima jedna Impala u Smederevu. Stoji bezveze. Sa vlasnikom mogu da stupim u kontakt. E sada, ja sam razmisljao da preko neta kupim recimo nove branike, i da mi to stigne nekako. E to me zanima, kako bi stiglo i koliko bih platio. Ako se ispostavi da za delove nije problem, ja bih to jedno po jedno sredjivao, pa nek traje koliko traje doci ce i mojih 1 000 000 kilometara
Ovakva.
Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Comment
-
-
Danas videh jedan beli cadillac sedan iz nekih sedamdesetih ili sa pochetka osamdesetih kako biva udaren od strane nekog idiota dok se isparkiravao
I danas sam otishao da posetim corvair i primetio sam nekoliko promena... Naime, unutra je pomerena kofa koja se nalazi na zadnjem sedishtu, neko drveno chudo koje sluzhi kao blokada puta je postavljeno ispred automobila itd. tako da je u automobil sigurno u medjuvremenu i ulazheno...Alfista u povoju
Comment
-
-
2 vrata 3 sedista
Originally posted by BzuvaIma li neko informacije o de loreanu u Beogradu... Jednom sam davno video automobil sa 3 sedishta i dvoja vrata, da li je to to ili mozhe biti i neki drugi... Imao sam sliku, al je sad nazhalost nemam vishe...
jedini automobili sa 2 vrata i 3 sedista(pored mclaren-a) koliko ja znam su Matra Murena i Matra Bagheera bilo ih je u BGD bar po 10 komada od oba modela...
imash u PM slike oba modela
Comment
-
-
Originally posted by AlekreAko bih recimo nabavio nekog Amera, postoji li mogucnost da ja delove nabavljam iz US? Koliko bi me to kostalo?
[
ako budes nesto zeleo da narucujes javi mi na PM pa da proverimo sve to.
jedina mana je to sto mora da se ceka minimum 7 dana...
postoji mogucnost da ti dotera i ceo auto ali opet dolazimo do problema carine i uvoza...
Comment
-
-
Re: 2 vrata 3 sedista
Originally posted by FieroOriginally posted by BzuvaIma li neko informacije o de loreanu u Beogradu... Jednom sam davno video automobil sa 3 sedishta i dvoja vrata, da li je to to ili mozhe biti i neki drugi... Imao sam sliku, al je sad nazhalost nemam vishe...
jedini automobili sa 2 vrata i 3 sedista(pored mclaren-a) koliko ja znam su Matra Mureena i Matra Bagheera mozes ih naci na google-u a i bolo ih je u BGD bar po 10 komada od oba modela...Alfista u povoju
Comment
-
Comment