Pitanja i zanimljivosti
Collapse
X
-
Originally posted by lucie biciklom meni ne odgovara, prosle sezone sam iskrivio zadnji tocak, sad sam ga odneo na ispravljanje pre nego sto se ova sezona zahukta, ali kad dobijem tocak mogu nekog povesti na stangli, to mi je specijalnost
P.S. U'vatio sam Avengera na centru.Los je kvalitet slike, ali jbg. kad mi phone pravi katastrofe od slika po mraku.
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Comment
-
-
Hehe, imam ja par slika tog automobila, sad sam ih nashao, da vidim da li je to isti taj, i nazalost jeste... I sad, pitate se shto nazhalost... Naime, taj moron je ofarbao ratkapne u crveno dok je hauba automobila u nekom vinyl look fazonu, mada pre izgleda kao da je farban chetkom buducji da vishe lichi na shpanski zid... Grill i delovi branika su mu takodje crveni, a dodate su mu i brze crte na haubu i gepek, ali skroz sa strane...Alfista u povoju
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by Pro_Touring_Mopar
P.S. U'vatio sam Avengera na centru.Los je kvalitet slike, ali jbg. kad mi phone pravi katastrofe od slika po mraku.
Comment
-
-
ja se sećam da je to slikano na nekom tuning & styling skupu,da ga je vozio neki čiča sa ogromnom sedom bradom i obučen je bio kao neki bajker...E sad sećam se sta je čak i radio jer sam imao do nedavno taj snimak..Naime tada nam je tuning styling scena bila razvijena ko albanski turizam i tada na tom skupu su bili neki kadeti ,yugići,eskorti koji su pokušavali neki drift i neki burn out i ...ma tuzno...boze kako je to tuzno izgledaloi taj matori dodje i kaze,kao ajde jeli moze neko od vas prcojebci ovo da uradi i matori se prvo zaleti u nazad...pa zakoči.A ono auto se ljulja na sve strane...škripe gume,zatim isto to ponovi samo u napred...Auto se sav ljuljao..matori se verovotno utripovao da ima neku hidrauliku...ja neznam šta je on umislio,jedino što se auto ljuljao kao klackalica..
Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
Pre par strana sam postavio slike Packarda koji je pocet da se sredjuje na Kraljevackoj zeleznici.Evo malo slika sredjenog auta.
By thewickerman at 2008-02-29
By TheWickerMan at 2008-02-29
Comment
-
-
Eeee,i ja bi to,nego auto nije na prodaju...
Ovih dana bi trebao da se vrati u Bg,gde mu je i mesto.
A sledeci na tapetu je jedan Mercedes,u istom stilu.
A motor od tamica,jao greote!!!!
EDIT:I ja bi njih sinom po glavi,ali takva je nardedba stigla iz Beograda.
Malo sam se raspitao,originalni motor je bacen u staro gvozdje!
Comment
-
-
bravo medo!
Cadillac STS 1992-2004 a ovo je druga serija ( 1998-2004 ), jedan od mojih najomiljenijih Caddya. 4,6 Northstar V8 32V ( 275 i 305 KS ), pogon napred ( dugo vremena najmocniji auto sa prednjom vucom ), udoban, luxuzan, brz i opremljen... Dva postoje u ns ali nikako da ih uhvatim da ih slikam. Moze da se uveze, nije ni skup a mnogo je dobar...
Comment
-
Comment