pa stampacemo forumske recnika, mada nije problem ako ih neko odavde kupuje, samo neka se javi, cisto da znamo gde zavrse auti koje smo mi ovde postaljali....
Pitanja i zanimljivosti
Collapse
X
-
Moracete da prodjete inicijaciju... Za pocetak lagano...nesto tipa da otpevate "Sweet Home Alabama", pa onda nesto iz americke istorije tipa "Ko je ubio Divljeg Bil Hikoka".
E, posle tog bloka onda idu pitanja iz tehnike - teorija i praksa, tipa da se nasteluje cetvorogrli Holley za 8 minuta, pa napamet da se pobroje Hemi Cude kabriolet kod koga su i koja im je trenutna kilometraza.
Na kraju mora da se istetovira na penisu "Ain`t no replacement for displacement"...ako moze da stane. Ako ne moze, niste prosli...
Comment
-
-
prvo ne umem da pevam, mada moze recitacija... volim istoriju to nije greda...
ali ne vidim svrhu svega toga kad sam pukao na tetovazi.... za to nema mesta osim ako se ne napise u spiralu....
nego kako mogu da se nabave ti hot-rod kondomi.... strasna fora...
Comment
-
-
Do yaya je naziv, jer Hot Rod u bukvalnom prevodu znaci...
Mada, sta znam, nekako mi najrealnije deluje tetovaza "SLANT SIX" - linijski, duzine 6 inca (+- koji cm se tolerise, da se neko ne nadje uvredjen)
Comment
-
-
Gde da nadjemo taj četvorogrli?
In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
Comment
-
-
-
Ne verujem da je ono Dodge Dart zbog zadnjih stopki,ali i da jeste taj auto ne da je u losem stanju nego on cak vise i "nije u stanju" znaci nema leba u Srbiji da se on vrati u vozno stanje.... Mislim moze da se vrtati ali se vise isplati da ga dovezes iz amerike nego da taj vracas u vozno stanje... Ona impala je odlicna kupio bih je nego jbg. nema euro 3 motor
Comment
-
-
Originally posted by andrigoNe verujem da je ono Dodge Dart zbog zadnjih stopki,ali i da jeste taj auto ne da je u losem stanju nego on cak vise i "nije u stanju" znaci nema leba u Srbiji da se on vrati u vozno stanje.... Mislim moze da se vrtati ali se vise isplati da ga dovezes iz amerike nego da taj vracas u vozno stanje... Ona impala je odlicna kupio bih je nego jbg. nema euro 3 motor
Comment
-
Comment