Lincoln i taksisti? Jesi li siguran da ne mesas Town Car sa Ford Crown Victoria?
Omiljeni muscle car
Collapse
X
-
Ma postoji izraz za te crne Lincolne koji se iznajmljuju nije taxi, vec...jeb` ga rekli su mi, zaboravio sam. Nije klasicni taxi, ali skoro kao da jeste, narucis vozilo, vozikas se da zavrsis posao. Recimo agenti za nekretnine kad vode klijente koriste takvu uslugu... Nisu to nikkavi krsevi, sve su to vrlo uredni automobili, ali Cadillac je ipak iznad tog nivoa, a nekad su bili direktni konkurenti. Imaju one smesne tipke iznad vozaceve brave za otvaranje vrata.
Pravi taksiji najvise koriste Crown Victoriu.
Comment
-
-
Pa to je kao iznamljivanje automobila gde dobijes svog vozaca i on te vozi gde hoces. Tu je Lincoln Town Car u vrhu jer je najbolji za svoju kategoriju. Velik, mocan, udoban ...
To uopste nije losa stvar, to ti samo govori da veca klasa ljudi ne uzima taksi nego dobiju Lincoln Town Car sa vozacem.
Comment
-
-
tacno, zaboravili smo Cougara a jeste jedan od lepsih ( ne toliko brzih ) ali dostupnih muscle car... U stvari Cougar bi pre bio Gran Tourismo jer je imao sve odlike klase a nije bio suvise velik i tezak kao sto su ostali americki GT automobili bili... Osim toga, ispod haube je imao ( skoro ) sve najbolje fordove motore tog doba, od 289 do 429...
Comment
-
-
moje omiljene cougar reklame
Comment
-
Comment