Nije njegov, ali ga je oduvek zeleo i kaze da bi ga uzeo, mada se plasio da ga ne razocara. Prilog je nedorecen, trebalo bi jos dva minut da bude duzi, po mom misljenju. Nije bas jasno zasto bi ga uzeo i zasto mu se svidja jer ga kroz ceo prilog manje vise kritikuje... Imam osecaj da ovi iz Top Gear-a ne vole uopste americka kola, ali shvataju njihov znacaj i trude se da shvate njihov fazon...i to je dobro za pocetak.
To je bila starija epizoda kad ga je taman kupio. Prodao je svog 911 iz 1980ih da bi kupio Chargera. I kritikuje on njega, kaze kako je velik, slabo se ponasa u krivinama, slabo koci, ali nema veze i dalje obozava auto.
Nije njegov, ali ga je oduvek zeleo i kaze da bi ga uzeo, mada se plasio da ga ne razocara. Prilog je nedorecen, trebalo bi jos dva minut da bude duzi, po mom misljenju. Nije bas jasno zasto bi ga uzeo i zasto mu se svidja jer ga kroz ceo prilog manje vise kritikuje... Imam osecaj da ovi iz Top Gear-a ne vole uopste americka kola, ali shvataju njihov znacaj i trude se da shvate njihov fazon...i to je dobro za pocetak.
slazem se u potpunosti, jeremy manje vise mrzi amerikance i americka kola, poznaje ih nije da ih ne zna ali ih uopste nevoli, may nije skroz u tom fazonu a hamond voli amerikance cak i fura neki kao americki stil.... u principu je rekao da mu se auto dopada uopste bez obzira na sve mane koje je nabrojao, a nabrojao ih je pomnogo.... zapravo ne znam sta na tom autu po njemu valja....
jeremy je u good bad ugly napljuvao sve sto je doslo iz amerike, ali je rekao da bi uzeo roush mustanga da Z06 vetta nije losa i cak je i imao ford GT to znaci da su to sve fenomenalna kola, sve ostalo je urado da bi zabavio publiku i dokazao da je u pravu, a verovatno nije ali se plasi to da prizna
Mislim da Clarkson ne poznaje Amerikance kao sto misli da poznaje. U toj epizodi "The Good, The Bad and The Ugly" je nalupao toliko gluposti da mu se svako ko poznaje automobile smejao. Testira V6 Mustanga, a prica da je V8, testira Ariel Atom (kit-car) protiv pickupa, a one scene sa SUV su smesne.
Meni je Hamond omiljeni jer nema da mrzi neke aute vec svima da sansu. Clarkson ne podnosi Amerikance i Vauxhall tako da automatski znas da ce im dati losu ocenu.
Ali ima nesto gde se Clarkson i ja slazemo: ni on ni ja ne volimo Porsche.
jeremy kad mu se neka marka jako ne dopada i kad mu se jako dopada uvek kaze recimo dobar je ali... i onda napravi neku besmislenu sprdnju, covek jednostavno nemoze da prizna da je americki auto dobar i to je to... meni je najjaci lik may on je gospodin covek... hamond mi je ok ali je sta znam imam utisak da je najmanje obrazovan od sve trojice, i to se u principu prilicno vidi kad vodi emisije
Jedan isto tako duhovit covek koji izvanredno poznaje automobile i ima jednu od najboljih kolekcija kola kaze:
""I have a problem with Porsches," he once said. "They're wonderful cars, but I know I could never live with one. Somehow, the typical Porsche people - and I wish them no ill - are not, I feel, my kind of people. I don't go around saying that Porsches are a pile of dung, but I do know that psychologically I couldn't handle owning one."
Upravo sam opet gledao epizodu kad je Hammond kupio Chargera i nisam mogao neprimetiti nekoliko gresaka.
Hammond hvali Chargera jer kaze kako je postojao samo 8 godina i kako se proslavio tada. Posebno ga poredi sa Mustangom i kaze kako je Dodge ugasio Chargera na vreme dok se Ford sramotio sa Mustangom tokom 1970ih.
E pa gospodine Hammond, to nije istina. On ocigledno ne zna da je Charger postojao i od 1975-1978 i kasnije opet od 1982-1987.
Ovo je bila daleko veca sramota sa 1.7L i 2.2L motorima nego Mustang tokom 1970-ih.
Comment