Omiljeni muscle car

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • luci
    CBC Senator XXL
    • 13.03.2006
    • 1103
    • odzaci

charger je kasnije prebacen u drugaciji segment, tako da vise nije bio kao model nego samo kao ime, dok je mustang pokusavao da bude isto sto je i bio ranije.... u principu uvek bi pre uzeo chargera nego mustanga kad bi imao izbor...

ali @horsepower taj auto nije bio njegov 100% on je hteo da ga kupi, ali mislim daje kupio mustanga kasnije umesto toga.... najnovije sad je uzeo olivera, 1963 opel kadet

Comment

• Horsepower
      CBC Senator XXL
      • 29.12.2005
      • 2000

Pa nije bas ni Mustang pokusavao da bude ono sto pre. Pre je bio pony/muscle car, a kasnije je postao kompakt. Ista teorija, ali je na kraju ispalo potpuno drugacije.

Charger je bio Hammondov. Imam tu epizodu na kompjuteru i pricao je kako je prodao Porsche 911 iz 1980ih da bi kupio Chargera. Mustanga je kupio nesto kasnije. A Kadetta je kupio u ovosezonskoj epizodi kad su isli u Afriku. Solidna epizoda, ali sam ocekivao vise. Mnogo bolja je bila epizoda kad su isli u Ameriku.

Comment

• luci
        CBC Senator XXL
        • 13.03.2006
        • 1103
        • odzaci

pricao je da hoce da proda 911 da kupi chargera, tad kad je pricao bio je kratak za 8000 ili tako nesto, nije ga kupio poslusaj dobro... znam tu epizodu napamet...

Comment

• Horsepower
          CBC Senator XXL
          • 29.12.2005
          • 2000

Evo sta Wikipedia kaze:

Hammond is a Porsche enthusiast, and particularly likes the Porsche 911. He currently owns a left-hand drive Porsche 911 (which has appeared on Top Gear in the studio), a Dodge Charger, two Land Rovers, a Suzuki GSXR1000, a BMW 1150 GS, a Harley Davidson, a Ducati 1098, the abandoned Porsche 911, a Morgan V6 Roadster, a 1968 GT390, a 1963 Opel Kadett (which he bought in a Top Gear challenge and named Oliver, he subsequently had it shipped to the UK from Africa) and several kit cars. On the episode broadcast on 25 November 2007 James revealed that Hammond had just ordered a brand new Morgan AeroMax much to the disgust of Jeremy.

Comment

• luci
            CBC Senator XXL
            • 13.03.2006
            • 1103
            • odzaci

onda ima chargera, ali u vreme kad je ta epizoda snimljena to sigurno nije bio njegov auto.... kasnije ako ga je kupio ne znam. nisam jos sve epizode skinuo

Comment

• Aki
              CBC Senator XXL
              • 04.08.2006
              • 1133
              • Beograd
              • Yugo 1603, Yugo 1301

Evo 'vako...

"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
              - Lousie Smith

Comment

• V-Tec
                CBC Senator XXL
                • 30.06.2006
                • 1615
                • Beograd
                • '89 Civic d16a6

Juce na emisiji na Discoveriju videh Pontiac GTO '71...Ne znam kako se zove emisija,
                ali to je ono kada neki lik restauira neki muscule pa ga posle proda na aukciji.
                Za ovaj GTO je trazio bar 50000$ al' je bidanje stalo na 46000$, pa ga na kraju nije ni prodao, bas steta.Ali prodace ga sledeci put.

shuto-expressway.com

Comment

• Horsepower
                  CBC Senator XXL
                  • 29.12.2005
                  • 2000

Wrecks to Riches verovatno.

Comment

• V-Tec
                    CBC Senator XXL
                    • 30.06.2006
                    • 1615
                    • Beograd
                    • '89 Civic d16a6

Jeste, "Od otpada do bogatasa".
                    shuto-expressway.com

Comment

• Mrzi me sada da kacim, ali u Zagrebu sam se naslikao muscle car koliko hoces... Cak sam naleteo na otpad nekih..

Ima ovako Mustang '64 kupe i Pontiac Trans Am '78 savrseno restaurirani, a naleteo sam na Vette '79, Silverado neko '85, Ford Pick up, sa brutalnim felnama '34, i dve Vette u jadnom stanju..

Stavicu sledeci put, odoh u grad..

Comment

• HEMI 426
                        CBC Senator XXL
                        • 23.12.2005
                        • 1833
                        • Novi Sad -United States of Liman

jeste, u zg ima jako puno muscle automobila i starih amerikanaca uopste. stvar je u tome sto je 60-70 % tog automobilskog blaga, poreklom iz srbije.. .

molim te postavi slilka sto vise mozes, na temu "pitanja i zanimljivosti"

Comment

• Daj mi link, znam za opciju search, ali me mrzi, ti verujem da znas napamet sve o americkim automobilima, pa i gde sta stoji na forumu...

Comment

• Pro_Touring_Mopar
                            CBC Senator XXL
                            • 13.11.2007
                            • 684
                            • Sabac

Za pitanja i zanimljivosti? Evo ga link:

http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... 773#459773
                            Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!

Comment

• Armageddon ///M
                              CBC Senator XXL
                              • 26.04.2008
                              • 447
                              • SRB
                              • Ne

Dodge Charger iz '69 i Pontiac GTO '68.
                              Ambitious but rubbish.
                              http://www.youtube.com/streetracerm5

Comment

• Horsepower
                                CBC Senator XXL
                                • 29.12.2005
                                • 2000

Od full-size muscle cars najbolji automobil je verovatno bio Chevy Impala (sa rodjakom Pontiac Bonneville), ali moj omiljeni full-size muscle car iz 1960ih je 1965-1967 Ford Galaxie 500.

Comment

Working...
                                X