E, to mi je drago da čujem. Ja kad god sam prodavao nekog Citroena, a uglavnom su bili GS-ovi i Diana, to nije išlo glatko. Naravno jasno je zbog čega, godište. Verujem da je sa Bx-ovima, drugačija situacija. Vidim da u oglasima stranci 90, 91 gidušte idu oko 800-1000 evra. Naravno kako stvari stoje samo za delove. Ipak i to što je na Beogradske tablice ima neku vrednost.
Koliko sam se čuo sa vlasnikom, on bi bio zadovoqan i sa 600-700 evra. Ima tu malo ulaganja, ako ništa da se registruje. Svega je to čovek svestan i žao mu je što ga mora prodati ali, nužda zakon menja. Meni je lično žao što ga ne mogu uzeti, ali nema šanse. Naravno ko god ga uzme mora obavezno da ugradi plin, jer GT verzija troši ne pitaj.
Koliko sam se čuo sa vlasnikom, on bi bio zadovoqan i sa 600-700 evra. Ima tu malo ulaganja, ako ništa da se registruje. Svega je to čovek svestan i žao mu je što ga mora prodati ali, nužda zakon menja. Meni je lično žao što ga ne mogu uzeti, ali nema šanse. Naravno ko god ga uzme mora obavezno da ugradi plin, jer GT verzija troši ne pitaj.
Comment