Vidi ja sam u nedelju u bg-u posle podne idem u neku posetu na VMA od 2-4 pa sam posle fraj,ako ti odgovara vreme mozemo se i naci.A mozda jos bolja varijanta da mi posaljes br.telefona na coyot@ns.sbb.co.yu pa da se cujemo zbog same brzine organizovanja,mislim kako ti vise odgovara.
Citroen BX - iskustva
Collapse
X
-
Comment
-
-
Imam jedan konstruktivan predlog a voleo bih da se i napravi neki dogovor po tom pitanju...
-Hajde da se dogovorimo, barem mi koji vozimo BX,koji ce nam forum biti bazno mesto tj da se ne jurimo po raznim temema i podforumima.
Ja bih predlozio da to bude ovde a ne u "francuski automobili" kako bi nas i novi clanovi lakse pronalazili...
-Drugo, ako ste raspolozeni da napravimo jedan BX ili Citroen klub pa da to funkcionise kao sto su uradile "komsije" sa Alfom...
Eto ja sam svoje misli podelio sa Vama a sad ocekujem konstruktivne predloge
Comment
-
-
Originally posted by WowaOriginally posted by nenad011...Drugo, ako ste raspolozeni da napravimo jedan BX ili Citroen klub pa da to funkcionise kao sto su uradile "komsije" sa Alfom...Ljubitelj Francuza i dizela
Comment
-
-
Samo malo da razjasnim, ne mislim na klub na internetu vec nesto kao "drustvo ljubitelja citroena"
Dakle nesto gde bi smo mogli da stupamo u kontakt sa drugim klubovima, napravimo clanske karte, osmislimo clanarinu, potpisemo eventualno ugovore sa nekim servisima da dobijemo popuste, da se povezemo sa slicnim klubovima u Francuskoj...i sl.
Dosta sam to ambiciozno smislio ali verujte da to i nije problem samo ako imamo zelju,cak mislim da bi smo naisli i na odredjene simpatije ako bi smo se obratili ambasadi Francuske ili direktno Citroenovom sajtu...
Dakle ja bih ponovo voleo da cujem vasa misljenja
Naravno ovo predlazem jer mislim da smo svi ovde veliki zaljubljenici u nase automobile...
Comment
-
-
Ma gde zamrli!? Pu, pu, pu.... daleko bilo!
I ja sam razmisljao da stavim alu petnaesteice. Ali to podrazumeva i menjanje guma koje su mi skoro nove.... jednog dana...
Rupe su za BX-a 4x108 mm. Najsigurnije je naci felne sa nekog Pezoa ili novijeg Citroena, one odgovaraju. Ako stavis felne od 15 cola moraces i niskoprofilne gume, znaci /60 ili /65.
Sto se sirine tice ja imam gume sirine 185 i nema nikakvih problema, ne kaci nigde, mislim na zadnji tocak koji ulazi u krilo. Mislim da bi stale i broj sire ali nema potrebe, po meni ova sirina mu bas lepo stoji.Ko prvi devojci - sam u nju upada!
Comment
-
Comment