Citroen BX - iskustva
Collapse
X
-
Originally posted by AladinMa gde zamrli!? Pu, pu, pu.... daleko bilo!
I ja sam razmisljao da stavim alu petnaesteice. Ali to podrazumeva i menjanje guma koje su mi skoro nove.... jednog dana...
Rupe su za BX-a 4x108 mm. Najsigurnije je naci felne sa nekog Pezoa ili novijeg Citroena, one odgovaraju. Ako stavis felne od 15 cola moraces i niskoprofilne gume, znaci /60 ili /65.
Sto se sirine tice ja imam gume sirine 185 i nema nikakvih problema, ne kaci nigde, mislim na zadnji tocak koji ulazi u krilo. Mislim da bi stale i
broj sire ali nema potrebe, po meni ova sirina mu bas lepo stoji.
Pa gde si ti Aladine,nista od naseg vidjenja,nije valda da si u lošim odnosima sa tazbinom.
Comment
-
-
Coyotns,
ja bih juce u tazbini. Doduse bio sam na rodjendanu... A bicu i sutra! I u subotu...
Pisao sam ti pre sto godina na PM, mislim da sam i broj telefona ostavio al' se ne javljas. Gledas li ti poruke?
Uglavnom samo proletim kroz NS, sve se meracim da naletim i kod Dore da vidim sta covek radi... Ako bude srece i vremena, u subotu!
PS. Pricaju dva prijatelja:
- Jeli bre, sto si tako musav??
- Pratio sam tastu na voz...
- Pa dobro, ali sto si sav garav i musav?
- Ljubio sam lokomotivu!!Ko prvi devojci - sam u nju upada!
Comment
-
-
Da dodam, pa cemo da pravimo novu temu posto je ovo neiscrpno...
Dolazi tasta Muji u goste a on je pita:
- Dokle ostajete?
- Vala - kaze tasta - dok vam ne dosadim.
- A sto tako kratko? -pita Mujo.Što više za što manje
Comment
-
-
-
Nisam ja, tako sam ga kupio. Ovo je volan sa ZX-a, cak mi se svidja kako izgleda i lezi u ruci, medjutim nervira me sto ne vraca migavce automatski. BX-ovi volani su skloni propadanju od sunca, pocnu da se krune. Ako nadjem originalni u odlicnom stanju zamenicu ga...Ko prvi devojci - sam u nju upada!
Comment
-
-
Prvo sam se i ja zacudio kao Djukic,pa sam onda video da lepo "cuci"
a na kraju sam primetio da mu onaj centralni deo viri koliko mi se cini
.
A ako ne nadjes onaj prsten sto pominje Ibralic,probaj super lepkom da nalepis male bregove.Ja sam jedan slomio prilikom skidanja volana i zalepio ga njime.I drzi jos uvek.
Comment
-
-
Super! Hvala na savetima, cim bude vremena igracu se s tim..
Toliko sam vec navikao ovako da vise i ne primetim kad vratim migavac, ali naravno da hocu da bude kako treba.
Doduse, posle 10 godina svakodnevne voznje Citroljuba GSA sa onim satelitima, vracanje migavca postane normalno..Ko prvi devojci - sam u nju upada!
Comment
-
Comment