Nisam ni ja chuo da kradu zastave ali bash nijednom nisam chuo.Yugici se kradu sad zbog chega nemam pojma al se kradu.Ali ne ovi matori nego ovi koral in i sl.
Provaljen zeder ?!?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by zverkoimam extra katance ne mogu da se obiju, dacu vam po povoljnoj ceni.
Sta ste se bre navrzli na moju Milicu,pu,pu,pu jezik pregrizli!!!
Originally posted by zverkoda ima volan od zlata... dzaba, opet je KEC...
E ljudi,zeder je vrh i kraj price
Mozda mogu da ukradu auto sa zakljucanim zederom ali boli me cose kasko ce to da nadoknadi,i dalje stojim iza toga da je zeder skroz ok zastita,alarm je za narkomancice,a kasko za sve ostalo
Neke stvari nemaju cenu za sve ostalo tu je master card
Ovaj vid reklame nije dozvoljen, pa su odredjeni delovi texta umanjeni!!!!
P.S. Haha
Poruku izmenio: EonVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Evo mom rodjaku su pre nekoliko dana ukrali novu z101/skalu55 na ceraku...
Drugu na vozdovcu prosle godine 2 juga, od toga jedan pronadjen posle 10meseci...
Kome obiju zastavu, ne dolazi da mu se popravlja brava, jer je vec ukradena ili ako nije kupi novu bravu jer su jeftinije nove.
Comment
-
-
Ufff al ste se raspricali.
Imamo juga 15 godina...po 2 i vise komada. Vecito ostaju otkljucani na sred ulice, leti cesto i sa skroz otvorenim prozorima, alarm i nikakve zastite nemaju. Nikada nam ni jedan nije nestao niti mi je nesto iz kola nestalo.
Ali jugo se krade..znam da se jugo krade. Eto moj kum jadan ima 5 godina juga i to jednog jedinog i 4 puta su mu krali auto.
Auto je uvek pronadjen ili bez goriva ili bez kasetofona, jednom i bez tockova.
Jugo se krade iz zezanja i dokazivanja i voze se klinci lupaju, trose corbu dok ima i poskidaju sta se brzo moze skinuti.
Mnogi ukradeni stoje negde u nekom naselju ili NBG parkingu mesecima godinama a da se vode kao nestali rashodovani u delove a automobili citavi negde cuce.
Drugi razlog je da se krade samo prema nameni..... da ga je neko tipovao jer ima papire za isti model-boju ili je kupio havariju zbog papira pa bi da mazne da napravi auto.
Ali da se kradu vise od ostalih...ne kradu se.
Svi zaboravljaju da gledaju procentualno po udelu na trzistu.
Kazes ovog meseca ukradeno 10 jugica i samo 3 BMW-a
I kao jugic se najvise krade. NE TACNO...ovog meseca je prodato novih 14 BMW-a i 345 jugica.
Isto tako na 1 starog BMW-a dolazi 20 starih zastavi...tako da kao zastava se najvise krade je ne tacno.
Mislim najkradeniji auto u rumuniji je dacia...pa naravno kada ih ima najvise.
Tako da sansa da ti ukradu zastavu je jednaka ili manja nego za neki drugi auto.
Skala se 10X manje krade od juga ali podrzavam lakija...jer on nema o cemu da razmislja jer koja ce ****** da krade skalu sa zederom...pored milion ostalih auta bez zedera.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Originally posted by prolupatorOriginally posted by zverkoako kazem " veruj mi na rec" na tebi je da verujes ili ne.sta bi ti sad da ti pricam kako se kradu kola?
i naravno da se kupuje nova brava za zastavu smao ne zna svako da je namestideutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Verujem da je @prolupator mislio upravo na ono sto je @NickRP na pocetku strane i pitao:Kako unaprediti ili poboljsati Zeder (ili delove upravljaca oko njega)da bi se povecala ukupna efikasnost zastite.
"Kombinacija elektronske i mehanicke zastite" je dobro poznata stvar ali to nije konkretan odgovor
Comment
-
-
odgovor je vrlo konkretan a posto ste gotovani evo upotpunicu ga. zeder je to sto je. nema prepravki ni dorada. ja sam recimo vise za kombinaciju igla umesto zedera ili igla za menjac i dodatni imobilajzer naj bolje od forda (Texas Crypto) + kao dodatna zvrcka izmestanje OBD konektora ako ga poseduje auto. sta je poenta moje price, obezbedjuju se auta koje se kradu i kaoja mogu da se ukradu. tj, nema poterbe stavljati vilo sta na francuze, italijane i japance posto oni ne mogu da se upale bez kljuca. ovo sam vec jednom napisao ali izgled ada to niko ne uzima za ozbiljno nego tera svoju pricu i dalje. ok, ugradjujte zeder, pravite kucu plagijatoru.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
- "nema poterbe stavljati vilo sta na francuze, italijane i japance posto oni ne mogu da se upale bez kljuca"
Kako njih ne mogu a njemce mogu? Mislis posto ih ne kradu nemaju tu opremu? Ne ulazim u raspravu nego me interesuje jer treba da kupim francuza, pa sam mislio da stavim zeder, sta znamIf God rides a Harley............
The Devil rides a Duke!
Comment
-
-
Evo mom ortaku su pre neki dan pokusali da ukradu Golf II dizelasa
Razvalili mu sve unutra i plastike ispod volana, sva cuda i na kraju mu dignuli samo plejer (i to samo kuciste)
Pricajte sta hocete ja kazem da ga je zeder spasio
Comment
-
-
nisu to bili kradljivci kola nego narkomani
pokidali su plastiku da bi napravili štetu
pravi profesionalac bi ga ukrao ko od šale
inače golf II se diže za 2-3 min sa i bez Zederablago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
Comment