Provaljen zeder ?!?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Hermes
    CBC Senator XXL
    • 14.02.2006
    • 1306
    • https://t.me/pump_upp
    • bemve

Originally posted by dandy
    kako zeder omogucava da se ne izgubi garancija na nov auto,,,,znaci ne smije da bude mehanickih prepravki na sistemima,,,,kako li se to omogucava .....
    cime je spojena caura u koju ulazi klin na letvi volana......

,,,pa mislite o tome......

i dalje vazi ponuda da probamo....dandy ne lupeta....nikad....
    Misli o tome kako ostaje garancija kad se ugradi plin u nov auto....
    https://t.me/pump_upp

Comment

• Laki GSi
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2006
      • 2426
      • Beograd-Vozdovac

Pa pre ce se doskociti sistemu zastite kome je glavni mozak komp nego li nekoj mehanickoj bravi. Ipak je elektronika danas mnogo otisla napred tako da se brzo noviteti poklapaju sa jos novijim,hocu reci od onog najboljeg odma se pojavi najnajbolji...

Ko je razumeo sta je pisac hteo reci shvatice poentu
      Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• rajmax63
        CBC Prijatelj
        • 02.04.2005
        • 1415
        • Bačka Palanka
        • AUDI A6 2.0TDI 170KS

mali deo asortimana za obijanje svi brava na svetu.bas svih.sve to moze legalno da se kupi na zapadu,samo je pitanj cene.

blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
        Audi ima crveno T

Comment

• rajmax63
          CBC Prijatelj
          • 02.04.2005
          • 1415
          • Bačka Palanka
          • AUDI A6 2.0TDI 170KS

jos malo alata i to univerzalnog

Euro 349,92 exkl.

1 Stck. Stempel zum Einschlagen der Adapter
          4 Stck. Einweg-Adapter zur Öffnung von Radschraubensystemen ähnlich "EVO"
          4 Stck. Einweg-Adapter zur Öffnung von Radschraubensystemen ähnlich "McGard"
          1 Stck. Adapter für "EVO Trilock", "Hyundai (UK", "Suzuki (UK", "KIA (UK)", "King"
          1 Stck. Adapter für "VW/Audi Group"
          1 Stck. Adapter für "BMW"
          1 Stck. Adapter für "BMW"
          1 Stck. Adapter für "Simbolz"
          1 Stck. Adapter für "Carflow/Farad", "Vauxhall", "Ford Accessories", "EVO Ring Lock"
          1 Stck. Gripper für "Mazda", "VW", "Porsche", "Rad", "OZ", "Rial", "Ford Accessories"
          1 Stck. Adapter für "Blocky", "Mim", "Jaguar", "Peugeot", "Citroen", "ADL-AM", "Ford Accessories"

A ovo?da li vam lici da je za Zeder

LaGard 2200 Schlüsselschloss Euro 184,07inkl
          Audi ima crveno T

Comment

• neshaoct
            Banovan
            • 18.08.2007
            • 1754
            • Beograd, Rakovica

...sav taj alat koji si naveo...vidis da tacno pise za koje marke automobila su...One su namenjene za razvaljivanje fabrickih brava...i to onih na vratima automobila...Nista ne pomazu za kontakt brave...za to valjda ima neki drugi alat,koji ce da provali kod ili neku drugu elektronsku blokadu...
            Onaj alat koji si naveo uz komentar '' da li vam lici da je za Zeder ''...bas ne lici ! Kjuc je mnogo duzi,ne moze ni da udje u Zeder...a i nema one rupice na njemu....isto kao da si pokazao neki srafciger i dao isti komentar...
            A,sta je ono zeleno sto stoji pored tih kljuceva ? Kao da je neka brava koja se postavlja na kucna vrata,ili vrata od stana.. ? Ono skroz sa desne strane sto viri, kao da je onaj jezik koji ide unutra...

Comment

• rajmax63
              CBC Prijatelj
              • 02.04.2005
              • 1415
              • Bačka Palanka
              • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Originally posted by neshaoct
              ...sav taj alat koji si naveo...vidis da tacno pise za koje marke automobila su...
              da ne ulazimo dalje u temu,ali vidi se da ne znas da citas izmedju redova.ovo je samo primer,samo primer !!!
              inace doticna firma koja to proizvodi ima oko 200.000.oo artikala za obijanje sve sto postoji na ovoj zemaljskoj kugli.

ovo je za paljenje kola

"Little Joe" II B, Automotive Lock Decoder, International Patent
              Euro 349,57
              inace u Novom Sadu je ukraden Audi Q7 pre dva meseca u roku 45 sekundi.sve je snimila kamera,ali posto je bila dosta udaljena i bio je mrak samo se videlo kako tip prilazi ,otkljcava,ulazi malo sedi u kolima i na kraju odlazi
              Audi ima crveno T

Comment

• Laki GSi
                CBC Senator XXL
                • 15.10.2006
                • 2426
                • Beograd-Vozdovac

Pa ja sam uvek govorio da alat ne moze skoditi!

Ovo je investicija koja se isplati

Comment

• neshaoct
                  Banovan
                  • 18.08.2007
                  • 1754
                  • Beograd, Rakovica

...razumeli smo se odmah...rekao sam ti da je to za otvaranje auta [ tih marki koje su napomenute ]..a da za paljenje auta sigurno ima neki drugi alat [ i onda si njegovu sliku stavio u tvom odgovoru ]...
                  Jel' imao Q7 ugradjen Zeder ? Jel' bio zakljucan Zeder ?
                  Evo,bas sam skoro prodao auto sa ugradjenim Zederom,i kaze buduci vlasnik :'' ma,necu ni zakljucavati Zeder...dovoljna mi je nalepnica.. ''
                  Nije on jedini koji tako razmislja..
                  Mozes naci na ovom forumu i kako je neko pokusao da otvori Zeder na X5...verovatno je preuzeto sa njihovog sajta...Vidi se na tom BMW-u i neka rupa sa strane,na vratima...

Comment

• Pa normalno da je provaljen ,sigurno je da onaj koji ugradjuje ima te kljuceve u ruci i dostupna mu je dokumentacija koja se predpostavljam vodi,pa ako prave kljuceve u perionici sto ne bi u Zederu .

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

Little Joe je univerzalni alat za otkljucavanje kola sa graviranim kljucevima. sve moze da se otkljuca osim BMW X3 ali i za njega treba trening i precizna ruka. lopovi ga ne koriste posto imaju lomac. to je alat za majstore.

ovo je pravi alat a posto vidim da se dosta vas razume u materiju recite mi za koj tip brave je isti, ako ko zna naravno...
                      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• MOSLER
                        CBC Senator XXL
                        • 27.05.2005
                        • 1064
                        • Niš

Svi noviji automobili imaju daljinsku centralnu bravu sa i bez alarma tako da ne vidim zasto bi se neko mucio da obije bravu kada ce dekoderom elegantno da je otkljuca.

Comment

• Laki GSi
                          CBC Senator XXL
                          • 15.10.2006
                          • 2426
                          • Beograd-Vozdovac

Originally posted by c220
                          Pa normalno da je provaljen ,sigurno je da onaj koji ugradjuje ima te kljuceve u ruci i dostupna mu je dokumentacija koja se predpostavljam vodi,pa ako prave kljuceve u perionici sto ne bi u Zederu .
                          Nikad ti niko ne moze iskopirati zederov kljuc,veruj mi na rec!
                          Nemoj pokusavati da izgubis jedan jer drugi nikad neces dobiti,a ukoliko izgubis oba dobijas novu bravu

Comment

• Pa onda ako prica o pravljenju kljuca pada u vodu Zeder je provaljen 100% jer su ljudima nestajala kola sa zakljucanim Zederom.Ako sam dobro procitao coveku su odradili zeder i odvezli kola a oni maheri sto ga ugradjuju su samo slegali ramenima,e sad ono kako -tesko da cemo saznati na ovom mestu

Comment

• neshaoct
                              Banovan
                              • 18.08.2007
                              • 1754
                              • Beograd, Rakovica

..normalno se prava dva kljuca, i oba dobija vlasnik...E, sad...onaj servis za ugradnju Zedera na Sajmistu je izasao na los glas, jer je navodno jedan od radnika na kvarno pravio i treci kljuc [ koji naravno nije davao vlasniku ]..i vodio evidenciju o automobilima...i onda su neki automobili tako ukradeni...Bar je prica takva, a da li je sve bas istina...

Comment

• Laki GSi
                                CBC Senator XXL
                                • 15.10.2006
                                • 2426
                                • Beograd-Vozdovac

Otkricu jednu malu tajnu! Svakome kome je nestao auto nije bio siguran da li je zakljucao zeder,a sto se tice te price o tri kljuca mozda ali samo mozda je tacna jer za tako nesto prvi put cujem. Znam provereno da je doslo do zastoja u isplati ljudima koji prave brave i kljuceve i da je taj isti uradio nekoliko stotina brava i kljuceva koji su indenticni.
                                E onda su ovi zvali sve one koji su u to vreme ugradili zeder da dodju na proveru kako bi im zamenili bravu.

Rat izmedju sape i zedera je ocigledan!Niko nije nista provalio za sapu,a za zeder jeste pazi majku mu!? Te price se verovatno plasiraju u vidu antireklame(makar ja tako mislim). Pre dve god. kada je bio sajam automobila zeder je trebao po 3-4put da dobije nagradu najboljeg sigurnosnog sistema medjutim ljudi iz zedera nisu hteli da plate tadasnji reket njima koji donose te nagrade i onda je ispalo da je sapa taj,najbolji sistem. Sve je to marketing i ogromna je lova u igri,oni su vec imali jedan tragican dogadjaj(zeder-sapa)zbog toga ko je i sta prvi patentirao ali za sve je zahvalna korupcija u zemlji i nezakon!

Glupo je vise spekulisati u tome da li je provaljen ili ne,ko hoce neka ga ugradi ko nece nemora...Ja ga imam u autu i prvo sam zakazao ugradnju pa tek onda podigao auto iz fabrike!

Comment

Working...
                                X