Provaljen zeder ?!?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

cek cek, dandy... oces reci da je otvorio zeder bez alata, bez icega... sta. gledo je u njega , bajo mu nesto i klik... aha...vazi...bice da su tebe mangupi uradili za kintu
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Dragon
      CBC Senator XXL
      • 15.11.2006
      • 963
      • Beograd

Samo znam da je Zeder spasio jednog Golfa IV, jedinstvenog u BG, uvoz iz USA, maksimalan tjuning. Znaci, auto koji stvarno upada u oci. Nasao ga komsija ujutro razvaljenog kokpita, ali je bio tu.

Posto ima zatamljena stakla, lopov verovatno nije video nalepnicu. Posto je popravka svega sto je ovaj razvalio kostala blizu 1.000 evra, sad ostavlja onu knjizicu, garanciju gore na kokpit da se bolje vidi da ima Zeder. Znam da je jedno vreme posle toga stavljao i LK i Zeder -
      Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• iwcham1979
        CBC Senator XXL
        • 17.07.2007
        • 741
        • Nis
        • Seat Altea 2.0Tdi

E to je zastita LK +Zeder +dobar alarm + jedan elektroventil za prekid dovoda goriva= PARANOJA!

Comment

• sn00py
          CBC Senator XXL
          • 15.08.2005
          • 851
          • Belgrado

Pa da i onda ti urnisu auto jer ne mogu da ga zabodu..

BMS team

Comment

• Dragon
            CBC Senator XXL
            • 15.11.2006
            • 963
            • Beograd

Originally posted by iwcham1979
            E to je zastita LK +Zeder +dobar alarm + jedan elektroventil za prekid dovoda goriva= PARANOJA!

Pa jos kad udjes unutra, a ono:

Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• neshaoct
              Banovan
              • 18.08.2007
              • 1754
              • Beograd, Rakovica

.. '' LK je bila neunistiva,i davali su Vectru.. '' Na Vectri Kandza i dalje radi posao [ druga je stvar pitanje njene prakticnosti,lakoce upotrebe,i ostecenja u vidu ogrebotina koja ona ostavlja ] ...ona vise ne radi na VW vozilima [ i sve sto je pod kapom VW ] ,od godista 97. i mladje..ili bese 98. i mladje,...
              i to zbog promene legure,od tada koriste aluminijum...nije prestala da radi zbog same Kandze,vec zbog promene koju je napravio sam VW na svojim vozilima...Pa,i na tim ukradenim nije skinuta kandza sa volana,vec je iscupan ceo volan sa sve Kandzom na njemu...Ali takvo cupanje i moze samo kod VW vozila...i to zavisno koje je godiste auta u pitanju....
              Lavlja Kandza i Zeder nisu proizvod dve razlicite firme..njih pravi ista firma...Kopija Lavlje kandze je ona Lavlja sapa,a kopija Zedera je
              Sapa sistem...

Comment

• jevtic
                CBC Senator XXL
                • 26.11.2006
                • 729
                • beograd

imam zeder u kolima i spreman sam nda dam auto na probu da vidimo da li moze da se otkljuca.....

naravno ne tvrdim ni jedno ni drugo ali ( naravno da sve moze da se otkuljuca samo je pitanje vremena i umeca) ali sam rado spreman da vidim da li bas moze u roku od pola sata da se odkljuca.

ako zeder ne bude u funkciji posle ovoga nema veze ali kola moraju ostati citava i neogrebana
                ex - fabia 1.9 tdi
                golf 2.0 tfsi

Comment

• 206
                  Admin od ispočetka :)
                  • 09.12.2004
                  • 9548
                  • Beograd
                  • 206

Ovde ocigledno ima jako naivnih ljudi...
                  The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• neshaoct
                    Banovan
                    • 18.08.2007
                    • 1754
                    • Beograd, Rakovica

..a,nek' svi ti koji tvrde da mogu da otkljucaju Zeder..i mogu da naprave kopije kljuceva za njega...neka od svog dzepa odu i kupe nov Zeder,i ako ga otkljucaju,neka mu onda onaj sto nije verovao da mogu to da urade,nadoknadi tih 200 evra...Neka kupe nov [ ionako veruju da mogu da ga otvore,tako da ce tih svojih 200 evra dobiti nazad za par minuta ] ,a tebi ostane neostecen Zeder na autu...

Comment

• BRABUS
                      CBC Senator XXL
                      • 15.10.2004
                      • 2399
                      • London

Originally posted by iwcham1979
                      @BRABUS Lavlje kandze su propali patent, i nisu lose samo za starije automobile, pipule za ustedu goriva, no comment! Ali ne bih da u isti kos stavljam Zeder! Jer to radi, i ma kakve bajke o kradji Zederom zasticenog auta za 2 min slusao ja, za to nema dokaza! Samo babske price! Ti stavljas Vidovitu Zorku i Nikolu Teslu u isti kos, a to je, nebulozno!

Poenta mog posta je da ne treba slepo verovati u ono sto je u nekom krugu ljudi dobilo status mita, pogotovo ako se taj mit potpomaze uveravanjima Mirka Alvirovica i njegovih klonova i kvazi-majstorima koji od tog posla zive.

Move your mind Niti je zeder nesto epohalno novo, vec relativno prost mehanicki sklop.

Comment

• sw.brick
                        CBC Senator XXL
                        • 09.10.2004
                        • 8141
                        • Beograd, barajevo-zemun
                        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Da u vreme kad je sefu DaimlerChryslera moguce ukrasti jedan od najbezbednijih auta vrednog 500.000 evra, u sred dana ispred kuce u mirnom kraju za 5 minuta i da ga nikad ne nadju, teza da je nemoguce ukrasti auto sa Zederom ili bilo kojom masovno rasirenom zastitom je smesna
                        potpuno se slazem.
                        usput,
                        svaki auto ima samo 4 tocka koji dodiruju zemlju, i svaki se jako lako odvoji sa ta 4 tocka od zemlje...dalje je samo pitanje vestine.

svaka brava i svaki sistem moze da se razbije, unisti, itd...samo je pitanjenakon unistenja koja je svrha, sta raditi dalje.

posto sam ja eksplicitno pomenuo Volvo ideju i realizaciju ideje, i njihov sistem je moguce unistiti...samo nakon toga da bi se popravio ponovo auto i doveo u vozno stanje mora da se obrati samo i jedino Volvou na celoj planeti sa sve dokazom o vlasnistvu predmetnog vozila, i pri tome plati nekoliko hiljada evra... (mora generalni remont sistema upraljvanja vozilom).

lopov nece krasti robu koju ne moze da upotrebi, koja nema kupca, koju ne moze ostecenu da proda, koju ne moze da valorizuje....

da nema potraznje za ukradenim VW vozilima i drugima sa liste trazenih ne bi bilo ni kradja. lopovi takodje poznaju zakone trzista...i kradu ono sto se trazi i lako dalje naplacuje.
                        da nema kupaca ukradene robe ni lopovima ne bi bilo tako interesantno (masovno)...
                        volvo
                        945 SE turbo lpg
                        344 GL lpg

Comment

• dandy
                          CBC Senator XXL
                          • 09.12.2005
                          • 513
                          • Bijeljina-Beograd Medakovic

Pa ja se ako dobro otvorite oci i procitate nisam hvalio da sam to licno uradio,,,,ali bih da probam,,,,
                          a sad da ja dam 200e, kupujem zeder, da bi nekom dokazao nesto, e bas me puno zabole....

Eto mogu jednom da to odradim, naravno opet napominjem ako to jos uvijek moze da se odradi,,,,ukoliko nisu skontali foru i promijenili nesto,,,,stvarno se sa tim stvarima nisam baktao, i to sam vidio prije skoro godinu dana.....ali sam maltene i zaboravio za to....
                          prije toga nikad nisam ni vidio kako zeder izgleda, a nisam ga ni poslije toga skoro ni jednom ni vidio...

Ajde ozbiljno i mene kao sto rekoh zivo interesuje dal to vrijedi,,,,ako neko hoce da probamo,,,,,znaci ne kurcim se niti sam siguran u to da cu uspjeti,,,nisam do sada nikad licno, ali me zanima.....a niko iz okrizenja ne da da se proba...

samo nek se oslobodi dio oko zederra da ne moramo da se bakcemo sa onim cudom od plastika i instalacije, jer je poenta da se nista ne osteti....

I naravno,,,bez alata,pajsera poluga, cesljeva, lomaca i dr... znaci samo izgovorim par bajalica i gotovo,hha....skoro da je tako.....
                          i mozda ce trebati malo vise vremena jer nisam profesionalac, daleko od toga.....

Comment

• Manfred
                            CBC Senator XXL
                            • 04.08.2007
                            • 905
                            • Beograd

Ja da imam zeder, dao bih dandy da proba...

Ajde da se organizujemo da vidimo kako to radi, sa kolima "jevtic"-a...

Kolektivno okupljanje CBC-a radi obijanja zeder brave

Comment

• neshaoct
                              Banovan
                              • 18.08.2007
                              • 1754
                              • Beograd, Rakovica

Originally posted by dandy
                              Pa ja se ako dobro otvorite oci i procitate nisam hvalio da sam to licno uradio,,,,ali bih da probam,,,,
                              a sad da ja dam 200e, kupujem zeder, da bi nekom dokazao nesto, e bas me puno zabole....
                              Ali,malo je glupo da npr...
                              neko je platio 200 evra i ugradio Zeder....ti onda probas da ga otvoris....
                              [ realno je ocekivati da dodje do nekog ostecenja brave na Zederu....] ne uspes jer '' nisi profesionalac ''...'' nisi se hvalio da si to licno uradio'' ...i,sta onda taj lik da radi sa ostecenim Zederom ? Neces ti '' dati '' 200 evra...dobijas ih nazad cim otvoris Zeder,a kazes da to moze...to ti je onda siguran povracaj novca..
                              A,taj kome si eventualno uspeo da otvoris Zeder,odmah ode u firmu koja ih pravi i za malo vece pare im pokaze kako im je sistem
                              '' provaljen ''..

Comment

• iwcham1979
                                CBC Senator XXL
                                • 17.07.2007
                                • 741
                                • Nis
                                • Seat Altea 2.0Tdi

A bre Dandy, video si bravu dva puta u zivotu, i ti bi da probas! No point! Ne tvrdim da je nepobediva, ali maheri su to probavali i samo ostavljali raskupusane automobile gde su ih i zatekli! To sto ti pricas mi lici na moju cerkicu od nepune tri godine koja pridje otvorenim vratima i kaze: "Tata, pomeri se! Hocu da vozim!"

Comment

Working...
                                X