Uffff Sarkazam Nemas ti prijatelju pojma....nego..nemam snage sad da ti pisem romane.
AJde MOLIM TE...smao mi daj JEDAN test ili emisiju GDE si to TOLIKO gledao i citao i NIGDE nisi naso da su evropljani i japanci POJELI "konkurenciju" iz Amerike.Pa pogledaj BILO KOJI tuning casopis...PREPUN japanskih automobila..i TEK PONEKI jadnik iz amerike zaluta.To su se AMERICKI casopisi, pa ti vidi koliko prostora ostavljaju u novinama i samim tim koliko su popularniji import automobili nego domestic.
Na ovom forumu se nalazi NEKOLIKO ljudi iz USA-a.Cak je u raspravi sa tobom ucestvovao i "Miljan3" koji TAKODJE ima isto misljenje o autima (momak koji je takodje vozio i upoznat je sa dosta americkih automobnbila - cak je vozio imustange, viper-e...), na forumu je i "SAABPower"..koji se ne moze pohvaliti svojim bivsim Mustang-om.Ja cu da ti nadjem odmah sad 100 "amerikanaca" koji ce ti reci da su Americki auti gori od evropskih i japanskih....itd itd..Ali...da li je uopste i bitno..moze cela amerika da kaze isto..ti i dalje drzis neku svoju neosnovanu pricu....Mislim...sta objasniti coveku koji se odusevljava cup holderom u autu i to mu ej jedna od bitnijih stavki
Ajmo na nekom forumu o Mustangu postaviti isti topik, da vidimo cija strana imati vise istomisljenika. Tamo neces naci ljude koji ce imati o tebi lose misljenje samo zato sto se razlikujes od njih. Evo vec nekoliko dana stoji topik tipa koji se dvoumi izmedju Mustanga GT i Lexusa IS350. Sve i jedan komentar koji je dobio je na mestu, niko ga nije napao zato sto hoce Japanca na forumu o Mustangu.
Nije mi jasno....ako sam dobro razumeo...ti si srecan (tj. dajes + autu) sto TEK na 4k rpm dobija snagu Sokiran Znas li od koliko rpm-a Japanci pocinju da vuku Mig
Comment