Taj trenutak "EVO na 9k rpm-a" maltene "ne postoji".Drugo..i da si spomenuo 8k (nebitno) - to je trenutak max opterecenja, tj situacija koja se koristi u trkanju (ne racunajuci preticanje\obilazenje).Ako pricamo o max opterecenju ("razvlacenju") - trkanju, Viper neuporedivo vise "po****" od EVO-a.Znaci gradska vs gradska ili trkanje vs trkanje, u oba slucaja Viper izlazi kao "pobednik"
American muscle cars i njihovi tuneri
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pa zbilja nebi bilo dobro za Japance kad bi 2.5L Sti i 8.3L Viper trosili isto po gradskoj voznji.Originally posted by Skyline GT-RTaj trenutak "EVO na 9k rpm-a" maltene "ne postoji".Drugo..i da si spomenuo 8k (nebitno) - to je trenutak max opterecenja, tj situacija koja se koristi u trkanju (ne racunajuci preticanje\obilazenje).Ako pricamo o max opterecenju ("razvlacenju") - trkanju, Viper neuporedivo vise "po****" od EVO-a.Znaci gradska vs gradska ili trkanje vs trkanje, u oba slucaja Viper izlazi kao "pobednik"
Ali opet 18 milja po galonu za 2.5L auto ... Jako malo, zar ne?
Comment
-
-
Aha. Da na ovom forumu su 99% clanova anti-Amerikanci i da nemoze nikako biti realno poredjenje. Zar ti ne rece, and I quote, "JAKO PUNO razlicitih misljenja, razlicitih stavova....zaljubljenika u razlicite brandove". Nazalost, ja to ne vidim, a cisto sumnjam da vidis i ti. Mozda kad bi poredio BMW i Mercedes, ali ne kad bi poredio Americku auto industriju sa Evropskom Japanskom industrijom.Originally posted by Skyline GT-RPa jel ti to govori nestoOriginally posted by HorsepowerKazes, ovaj forum je sa mnogo ljudi razlicitih misljenja. Ko jos ima dobro misljenje o Amerincima osim mene i clana 426 Hemi? Niko.

Comment
-
-
Nas 1000 smo anti-amerikanci...kao i cela evropa...kao i onih 63.000 Amerikanaca..kao i amerikanci koji su radili test (u mom prvom postu), kao i stotine drugih amerikanaca koje sam upoznao....hhmm..nesto se bre mnogo svi urotili protiv americke auto-industrije...a ona najbolja...mora de je ceo svet poludeoOriginally posted by HorsepowerAha. Da na ovom forumu su 99% clanova anti-Amerikanci...
Comment
-
-
8.3L V10 ... kako ocekivati manje?Originally posted by Skyline GT-RNe da je malo..nego extra malo!12.6 Litra na 100km, za extra sportsku masinu 2.5L turbo sa 300hp.Milina.Zar ti i ovo ne govori sve.Originally posted by HorsepowerAli opet 18 milja po galonu za 2.5L auto ... Jako malo, zar ne?
Nego..sta cemo sa Viper-ovih 30L na 100km i to gradske voznje
Comment
-
-
Ajde sad ti meni reci iskreno,jel mislis da mi nemamo pametnijeg posla niti vaznijih stvari nego da mrzimo americka kola?Originally posted by HorsepowerAha. Da na ovom forumu su 99% clanova anti-Amerikanci i da nemoze nikako biti realno poredjenje. Zar ti ne rece, and I quote, "JAKO PUNO razlicitih misljenja, razlicitih stavova....zaljubljenika u razlicite brandove". Nazalost, ja to ne vidim, a cisto sumnjam da vidis i ti. Mozda kad bi poredio BMW i Mercedes, ali ne kad bi poredio Americku auto industriju sa Evropskom Japanskom industrijom.Originally posted by Skyline GT-RPa jel ti to govori nestoOriginally posted by HorsepowerKazes, ovaj forum je sa mnogo ljudi razlicitih misljenja. Ko jos ima dobro misljenje o Amerincima osim mene i clana 426 Hemi? Niko.

Comment
-
-
Comment
-
-
Pa IMAMO.Takodje,imamo pravo da iznesemo i svoje misljenje,koje je u vecini slucajeva razlicito od tvoga,tako da nema potrebe da to pretvaras u hajku na USA automobile bez razloga.Originally posted by HorsepowerTi reci meni.Originally posted by CorsaAjde sad ti meni reci iskreno,jel mislis da mi nemamo pametnijeg posla niti vaznijih stvari nego da mrzimo americka kola?
Comment
-

Comment