pa ove slike su ovde legle kao.... znas vec sta...
...a ti ono ,pa ne znam, slabo ovde ljudi vole porsche, tajmere itd...
bio tamo, slikao, i jos se misli dal' da kacim ili ne...
@ivvan, 206:
mislm da znam o kom se autu radi (sigurno nema dva slant nose-a na ks table) )
ukoliko je to auto koji mislim da jeste, njega je vozio ranije jedan beogradski krimos , Duca, auto je bio crvene boje i imao neki jeziv motor od 500-600 ks.. kasnije, kako to vec biva sa takvim automobilima, pukao je motor i ubacen je "obican" 3.6. auto je izmenjao nekoliko vlasnika i sad se trenutno nalazi u Krusevcu, cini mi se da je covek trazio za njega poslednji put nesto oko 15k eur....
znaci nije kopija, bar ne neka ovde radjena, takav je stigao, a i ne verujem da je u nemackoj neko radio kopiju pa ubacivao takav motor, rekao bih da je original RUF. sad, sigurno je ovde imao manjih i vecih havarija, pa je verovatno tu i tamo "krpljen" sa delovima koji se majstoru nadju pri ruci
To nije taj auto na koji mislis taj koji je vozio ta tip koga ti pominjes je bio mozda drugi iti treci vlasnik tog FlachBau 930 Porsche-a .
Prvi vlasnik crvenog FlachBau 930 Porsche-a u tadasnjoj Jugoslaviji 1995 godine bio je tip iz Pozarevca.
Po odlasku iz vlasnistva prvog vlasnika taj auto menja drugog treceg vlasnika i ko zna gde je taj auto ali sigurno jeste da to nije ovaj crni sa KS registarskim oznakama.
Comment